Construcție din Marea Britanie

Cum fură doi români din Marea Britanie poşeta unei femei de 87 de ani - VIDEO

93
(reînnoit 09:17 05.12.2017)
Doi români din Marea Britanie au fost surprinşi de camerele video dintr-un supermarket în timp ce furau portofelul din buzunarul unei bătrâne de 87 de ani. Imaginile au ajuns în presa britanică

BUCUREŞTI, 4 dec — Sputnik. Imigrantul român care a fost surprins de camerele video furând portofelul unei femei de 87 de ani într-un supermarket nu s-a ales cu o condamnare la închisoare, potrivit Daily Mail.

Perechea de hoți a urmărit victima în supermarketul Aldi din Oswestry, Shropshire.

Imaginile arată cum unul dintre bărbaţi îi distrage atenția pensionarei, arătându-i produsele de pe rafturi, în timp ce complicele său, Catalin-Mihai Verea, în vârstă de 44 de ani, extrage din geanta acesteia portofelul.

Bătrâna nu şi-a dat seama că banii și cardurile de fidelitate îi fuseseră furate decât atunci când a ajuns la casă pentru a-și plăti cumpărăturile.

Hoţul care se află în Marea Britanie de mai puțin de 12 luni, a scos 75 de lire din portofel, pe care l-a aruncat apoi într-un coș de gunoi.

Verea a fost arestat și acuzat de furt. Acesta şi-a recunoscut fapta la Tribunalul din Telford şi a fost cruțat de pedeapsa cu închisoarea.

În schimb, Mihai Verea, care locuiește în prezent în Smethwick, West Midlands, a fost obligat să plătească 192,50 lire compensație, 185 de lire cheltuieli de judecată și o altă sumă de 85 de lire către victimă.

93

Загрузка...