Omor

CRIMĂ: a înfipt cuțitul în pieptul soțului, sub privirile soacrei

93
(reînnoit 17:49 04.12.2017)
În cartierul Dacia din Iași, o soţie de 60 de ani şi-a înjunghiat soţul în piept când acesta i-a făcut unele reproşuri, bărbatul murind pe loc

BUCUREȘTI, 4 dec — Sputnik. O femeie în vârstă de 60 de ani şi-a ucis soţul cu doi ani mai în vârstă decât ea în momentul în care acesta i-ar fi imputat ceva, scrie Ziarul de Iași.

Soţii se aflau acasă, în apartamentul de la etajul al treilea al blocului DC 9 de pe bulevardul Dacia nr.45, împreună cu mama bărbatului. Din cercetările Poliţiei a reieşit că femeia tăia varză, în bucătărie, împreună cu soacra, iar bărbatul i-a reproşat mai multe lucruri soţiei.

În acel moment, femeia l-a înjunghiat în piept pe bărbat cu cuţitul cu care tăia varză. Când un echipaj SMURD a venit la faţa locului, bărbatul nu a mai putea fi ajutat.

„Am primit un apel prin 112, prin care am fost anunţaţi despre un conflict între doi soţi într-un bloc din zona Dacia. Soţia a fost cea care l-a agresat pe bărbat. Se fac cercetări pentru a stabili cum s-au derulat faptele. Agresiunea a avut loc pe fondul consumului de alcool, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal şi sunt continuate cercetările. Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie", a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi.

Procurorii ieşeni au preluat cazul. În prezent se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

93
Tagurile:
soție, înjunghiat, soț, România
Tematic
Scenă de groază: A fost înjunghiată de 20 de ori şi totuşi a reuşit să scape
Un bărbat înarmat cu un cuțit a încercat să pătrundă în turnul Eiffel
Atac cu cuțit în Hamburg. Victime
(VIDEO) Cel mai periculos cuțit din lume a fost interzis
Stareța unei mănăstiri a fost omorâtă cu un cuțit

Загрузка...