Incendiu în clubul Colectiv

Mărturii șocante: Legătura dintre Hexi Pharma și Colectiv. Cum au murit tinerii

11292
PS2: Condrea trăiește, el doar a fost “retras”.

Portalul informațional US24.ro venea anul trecut cu dezvăluiri exclusive despre moartea tinerilor din clubul „Colectiv”, cazul Hexi Pharma, moartea lui Dan Condrea și legătura dintre Hexi Pharma și tragedia din „Colectiv”, pe care, la 2 ani de la tragedie, le republicăm, pentru interes general.

US24.ro citează o sursă, fost consilier parlamentar, care face dezvăluiri cu prețul vieții sale.

„Cu prețul vieții mele, fie ea prețioasă sau nu, tabloul complet al premeditării unui masacru, și vă solicit să aveți bunăvoința de a-l citi până la sfârșit, cu atentie sporită: Preambul: La nivel mondial există doar câțiva producători de napalm”, menționează sursa.

„Eu public, așa cum bine știți, o postare în care afirm că în Hexi se produceau droguri de mare risc, mai precis heroina”, scrie fostul consilier parlamentar.

La nivel mondial există doar câţiva producători de napalm. Ei sunt singurii certificaţi DEA pentru a produce napalm. Unul din producătorii americani de napalm are o caracteristică: el este unicul producător mondial, legalizat, de DOM — un drog precursor al amfetaminei. Deci produce atât napalm cât şi dom.

Oficial, producția de napalm este pentru armatele și alte structuri militarizate ale lumii, iar productia de DOM este pentru industria farmaceutică.

În luna iunie 2015, Serviciul Român de Informaţii primeşte o informare de la un avertizor din Direcţia de Combatere a Crimei Organizate, Serviciul Antodrog, cu privire la faptul că o importantă companie românească de medicamente produce anhidridă acetică (precursor al heroinei), această substanţă nefiind utilizată în compoziţia niciunui dezinfectant produs de compania respectivă. Astfel, Hexi Pharma folosea anhidrina pentru a produce heroină.

SRI începe să urmărească eventuale "importuri" făcute de către compania Hexi Pharma de anhidrida acetic, dar nu depistează absolut niciun fir prin care să explice prezenţa stocurilor imense de anhidrină în depozitele Hexi Pharma.

Concluzia SRI a fost că anhidrida era produsă de Hexi Pharma cu scopul producerii pe mai departe a heroinei industrial.

"SRI a trimis către preşedinte două tipuri de rapoarte informative pe speţa Hexi: cele referitoare la diluţii, şi ulterior, la începutul lunii septembrie a anului trecut, cele referitoare la producerea de heroină şi producerea de anhidrină acetică din care se producea heroina, din precursorul numit DOM, achizitionat în subteran prin intermediul nemijlocit al numitului Oprea Gabriel, sub umbrela achiziţionării pentru unităţi antitero ale MI de NAPALM, de la compania Dow-Chemical, aceasta fiind singura din lume ce avea licenţă de producţie atât pentru fabricare de napalm cât şi pentru drogul numit dom, precursor al anhidridei acetice precursoare a heroinei", scrie o fostă consilieră parlamentară care scrie cu pseudonimul "Katiusa".

Dezvăluirile continuă…

„SRI începe să urmărească informativ, toată luna august a anului 2015, eventuale "importuri" făcute de către compania HEXIPHARMA (căci despre ea e vorba) de anhidrida acetică(producători de anhidridă nu sunt nici ei mulți în lume deoarece este, ca și în cazul producerii domului, o producție controlată, anhidrida fiind un precursor al heroinei), dar nu depistează absolut niciun fir prin care să explice prezența stocurilor imense de anhidridă în depozitele Hexipharmei”…

„DECI: SRI a trimis către președinte două tipuri de rapoarte informative pe speta Hexi: cele referitoare la diluții, și ulterior, la începutul lunii septembrie a anului trecut, cele referitoare la PRODUCERE DE HEROINĂ și producere de anhidridă acetică din care se producea heroina, din precursorul numit DOM, achiziționat în subteran prin intermediul nemijlocit al numitului Oprea Gabriel, sub umbrela achizitionării pentru unități antitero ale MI de NAPALM, de la compania Dow-Chemical, aceasta fiind singura din lume ce avea licență de producție atât pentru fabricare de napalm cât și pentru drogul numit dom, precursor al anhidridei acetice precursoare a heroinei”…

Și se ajunge la Colectiv…

„În 30 octombrie a anului trecut un club ia foc, focul se propagă cu viteză nălucitoare, echivalentă cu cea a unei explozii. Exprim, încă din primele ore de la producerea deflagratiei, CERTITUDINEA (bazată pe experiența mea în contra-terorism cu arme ne- și conventionale) că în club s-au folosit substante de tip militar, arat ca felul in care au murit primii 20 de oameni in club indica un procent de acid cianhidric (gaz de lupta) urias, peste 400 mg/m cub de aer expirat (adica peste doza letala). Autopsiile pe cele 20 de cadavre la Institutul de Medicina Legala imi dau dreptate: medicii legisti confirma, in dimineata urmatoare, afirmatiile mele: s-a murit in Colectiv din cauza inhalarii unei cantitati uriase de HCN, nicidecum din intoxicare cu monoxid de carbon cum ar fi fost firesc daca era un incediu obisnuit”.

Cauza morții tinerilor din Colectiv este NAPALM-ul, afirmă sursa, iar Dan Condrea trăiește.

„PS1. In club S-A FOLOSIT NAPALM, dovada sta (pe langa viteza de propagare a focului etc) si in aceste doua imagini care arata ca leziunile sunt identice. Stanga: victima a atacului cu napalm in conflictul militar din Siria, dreapta: cadavrele din Colectiv. PS2: Condrea traieste, el doar a fost "retras".”

Integral AICI, pe US24.ro.

11292
Tagurile:
Colectiv, Hexi Pharma, Dan Condrea, România
Тема:
Tragedia Colectiv: Filmul evenimentelor, imagini dramatice (28)
Tematic
Dan Condrea ar fi fost ofiţer SIE şi a fost filat în permanenţă de SRI şi CIA
Люди смотрят в отражающие окна, ожидая доступа к продовольственному рынку в Бухаресте, Румыния

De azi: atenție, MASCA e obligatorie în Capitală. Vezi în ce ZONE

0
Decizia a fost luata ieri de Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă – iată zonele în care masca devine obligatorie.

BUCUREȘTI, 4 iul – Sputnik. Masca de protecție devine obligatorie de azi în Capitală în aer liber, în mai multe zone. Această obligativitate se referă nu doar la Centrul Vechi, ci și la toate zonele aglomerate, inclusiv în stațiile de autobuz, gări și autogări.

Decizia a fost luata ieri de Comitetul municipal pentru Situaţii de Urgenţă. Masca devine obligatorie în:

-zonele pietonale din Centrul Vechi,

-stații de autobuz, troleibuz, tramvai

-taxi

-gări și autogări, inclusiv pe peroane

-piețe și târguri

-evenimente care se desfășoară în aer liber

”Purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului - Municipiul Bucureşti, Mariana Stancu-Ţipişcă a precizat că, în cazul evenimentelor, organizatorii au obligația de a pune la dispoziţia publicului măşti de protecţie, iar participanţii trebuie să poarte măşti de protecţie pe toată durata respectivelor manifestări, ”de la accesul în zonă şi până la ieşire”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
capitala, Masca
Tematic
Trump, fulminant: MASCA NU e obligatorie, ”Vreau ca oamenii să aibă o anumită libertate”!
De joi, MASCA devine obligatorie în aer liber – deocamdată doar într-un județ
Știrea serii: Explicația șocantă – iată DE CE nu a purtat Iohannis masca la Bruxelles
De ce nu e bine să vă udați masca de protecție în caniculă – avertizarea specialiştilor
Lovitură pentru Litoral: masca obligatorie în județul Constanța

Загрузка...
Imagine simbol

Acuzații bombă după ”finala” fotbalului românesc: Orban e noul Ceaușescu, ne-a furat!”

92
(reînnoit 08:17 04.08.2020)
”Ceaușescu fura atunci Craiova. Azi o fură Orban și ai lui! Azi cereau să câștige cu 3-0 la masa verde împotriva Craiovei! Orban e noul Ceaușescu!”

BUCUREȘTI, 4 aug, Sputnik. Aseară, într-un final cu totul inedit al campionatului, impus de Comitetul Executiv al FRF, CFR Cluj a cucerit titlul în Liga 1, impunându-se cu 3-1 în Bănie, în fața CS Universitatea Craiova.

Este pentru al treilea an consecutiv când CFR câștigă – care obține astfel cel de-al șaselea titlu din ultimii 12 ani.

Decizia Comitetului Executiv al FRF a fost luată chiar ieri, 3 august, aceasta fiind data-limită impusă de UEFA pentru anunțarea reprezentantelor fiecărei țări în cupele europene, iar membrii CE au decis în unanimitate ca reprezentanta României în Liga Campionilor să fie stabilită în urma unui meci decisiv.

Deci, Craiova a jucat un meci mai puțin față de CFR, iar temperamentalii olteni acuză – ”Ne-au furat!”. ”Exact ca pe vremea lui Ceașca, regulile campionatului s-au schimbat în timp real, doar-doar nu va câștiga Craiova!”, scrie ziaristul Cristi Vasilcoiu.

Jurnalistul este în primul rând al celor nemulțumiți:  ”Ținem cu echipa noastră și la bine și la greu! Orban, noul Ceaușescu al fotbalului românesc!

”Ne-au furat un meci! Am bătut Clujul la ei, ne-a bătut la noi! Dar Craiova are un meci în minus, față de Cluj, în acest așa-zis campionat. Orban e noul Ceaușescu al fotbalului din Bănie!”

Ce legătură e între Ludovic Orban și CFR Cluj Napoca? De exemplu - omul de afaceri clujean Nelu Varga, finanțatorul ”din umbră” al CFR Cluj Napoca e asociat cu Vasile Albulescu, fost co-acționar în cadrul firmei care l-a angajat pe actualul premier Ludovic Orban. Legăturile de afaceri și relații sunt mult mai vaste – și îi includ și pe pesediștii Grindeanu sau Hrebenciuc.

Dar nu numai asta e problema – oltenii îl acuză pur și simplu pe Orban… fotbalul înseamnă pasiune, în primul rând! ”În 1983, nea Mircea Canțăr, redactorul-sef al ziarului la care am debutat eu în 1999, a scris înaintea unui meci Craiova-Steaua: “Rupeți gardurile!”, scrie Vasilcoiu, amintind de una dintre marile figuri ale presei oltene.

”Ceaușescu fura atunci Craiova. Azi o fură Orban și ai lui! Atmosfera din seara asta, de la Craiova, mi-a adus aminte de acel titlu de ziar!”, scrie Vasilcoiu, continuând șarja: ”Ceaușescu n-a murit, Este Orban înflorit! FRF a decis azi ca U Craiova să termine acest campionat cu un meci în minus față de Cluj! Orice, doar-doar nu o câștiga Craiova campionatul!”!

Ziaristul aduce aminte și de episodul COVID, dar o face într-un mod subiectiv: ”Asta după ce Clujul ăla “frumos” a stat numai în tertipuri, ba și-a inventat Covid, ba nu a jucat cu Steaua până să câștige ai lui Gigi cupa! Azi cereau să câștige cu 3-0 la masa verde împotriva Craiovei! Orban e noul Ceaușescu!”.

Lia Olguța Vasilescu, cea datorită căruia Craiova se poate mândri azi cu cel mai frumoas stadion din România – conform aprecierilor internaționale – a avut o postare sportivă și optimistă – pentru că, dacă ajunge din nou primar, va impulsiona puternic echipa… și șansele de a câștiga campionatul!

”Craiova este vicecampioana României! Felicitări tuturor celor care ne-au făcut să visăm frumos azi! Visul nostru nu se oprește aici... Ținem cu echipa noastră și la bine și la greu!”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Mai jos, o imagine specifică Olteniei în asemenea momente!

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

92
Tagurile:
Orban
Tematic
Orban se apără de protestele elevilor: ”Nu pot crea o previziune azi”
O nouă manipulare mincinoasă a lui Orban! De nu intervine CNA?
Orban garantează pentru candidații PNL, USR și PLUS: le va aduce sau le va pierde voturi?
Ciolacu despre Orban: ”a transformat guvernul în cârciumă și în sediu de partid”
Cristoiu îl pune la punct pe Iohannis: e ”un biet chibiț electoral al lui Ludovic Orban”

Загрузка...