Poză simbol

Tragic. Tineri români muncitori în Italia, uciși cu cruzime. Motivul crimelor

947
Marţi, 24 octombrie, au avut loc două crime oribile pe un câmp dintr-o localitate italiană din provincia Torino. Doi tineri români care erau plecaţi acolo la muncă au fost vânați şi uciși cu cruzime în timp ce se aflau la lucru. Dezvăluirile şocante ale autorităților italiene.

BUCUREŞTI, 25 oct — Sputnik. Cei doi români sunt Doru Constantin Olaru, de 28 ani, și colegul său, Costel Cornel Calinciuc, de 38 de ani, originari din Bacău.

Românii lucrau ca păstori și aveau grijă de peste 500 de oi în apropierea localității Ceresole Reale, Torino, la o înălțime de 2.700 metri, potrivit rotalianul.com.

Cei doi au fost vânați și uciși cu cruzime pe câmp, unde se aflau cu oile, după ce li s-a dat foc la rulota în care locuiau. În urma cercetărilor făcute de autorităţi, s-a stabilit că a fost vorba de o răzbunare.

După ce au dat foc rulotei, asasinii l-au omorât cu bestialitate pe Doru Constantin Olaru, lovindu-l violent cu un baston în zona capului. Apoi l-au vânat pe Costel Calinciuc, pe care l-au omorât la circa 500 de metri distanță de Doru Olaru.

Seara, în jurul orei 23.00, proprietarul turmei de oi, Franco Pognant, a anunţat poliţia de dispariţia celor doi români, pe care nu reușea să-i contacteze la telefon.

„Nu aveau dușmani, erau băieți foarte buni", a spus proprietarul oilor.

Cei doi corespondau cu cei dragi pe Facebook, prin intermediul telefoanelor mobile. Ultimele postări ale celor doi români au fost după ora 23.00 luni seara. Pe contul de Facebook al lui Costel Calinciuc au fost scrise comentarii cu mesaje de condoleanţe. În fotografiile acestuia de pe reţeaua de socializare apare o femeie cu o fetiță de 12-14, probabil soţia şi copilul românului.

947
Tagurile:
crimă, români

Загрузка...