Smiley și Pavel Bartoș

De ce Smiley sărbătorește cu tristețe Ziua Armatei Române (VIDEO)

105
Moderatorii show-ului televizat „Românii au Talent”, Pavel Bartoș și Smiley, au înregistrat pe video o urare cu prilejul Zilei Armatei Române

BUCUREȘTI, 25 oct — Sputnik. Pe 25 octombrie în România este sărbătorită Ziua Armatei Române. Potrivit Ministerului Apărării Naționale, printre evenimentele planificate în această zi sunt și arborarea drapelul național la sediile instituțiilor militare, ridicarea Marelui Pavoaz la bordul navelor militare maritime și fluviale și organizarea ceremoniilor militare și activităților comemorative în toate garnizoanele din țară, în teatrele de operații și în țările în care România are acreditați atașați ai Apărării.

Moderatorii show-ului televizat „Românii au Talent”, Pavel Bartoș și Smiley, au înregistrat pe video o urare cu prilejul Zilei Armatei României.

„Dragi militari, dragi români, Vă urăm la mulți ani. E încă un motiv să spunem că românii au talent”, au rostit vocal cei doi îndrăgiți ai publicului. 

Smiley a ținut să precizeze că sărbătorește această zi cu tristețe, deoarece este sigur că nu îl mai primește nimeni în armată de când și-a lăsat părul lung și barbă.

105
Tagurile:
Ziua Armatei Române, Românii au talent, Smiley, Pavel Bartoș, România

Загрузка...