Furtună

Director ANM: "Ciclonul de deasupra Italiei vine spre România"

1181
(reînnoit 15:47 12.09.2017)
Directorul executiv al Administrației Naționale de Meteorologie a dat detalii despre ciclonul uriaș care se îndreaptă în direcția României

BUCUREȘTI, 12 sept — Sputnik. Ciclonul care se află deasupra peninsulei italice se îndreaptă spre România, au anunțat mai multe stații de obesrvație, dar Florinela Georgescu, directorul executiv al ANM, susține că acest ciclon "se va opri înainte e a ajunge la noi".

„Ciclonul de deasupra Italiei se îndreaptă spre România, dar nu ajunge", a spus Florinela Georgescu. "Vom rămâne la extrema cu precipitații abundente, dar vom fi influențați. Am vorbit despre o modificare a vremii în urmă cu două săptămâni, a fost prognozată această schimbare, nu este foarte importantă din punct de vedere al precipitațiilor".

Într-un interviu acordat emisiunii "Sinteza zilei", directoarea ANM a precizat și care va fi urmarea trecerii acestui front atmosferic:

"Vom avea furtuni, descărcări electrice. Ce e mai important este faptul că vor fi intensificări ale vântului peste tot în țară. Va avea 40-50 km la oră. Posibil să mai fie și pe parcursul nopții. Vom avea două zile cu vreme ceva mai instabilă, după care vom reveni la zile frumoase", a declarat Florinela Georgescu la Antena3.

1181
Tagurile:
ciclon, director, ANM
Tematic
Meteo: urmează vijelii periculoase în toată ţara
Surpriza METEO pentru weekend
Prognoza meteo. Se schimbă vremea! Cum va fi în următoarele zile
Avertizare meteo: Cod Galben de furtună și grindină în 8 județe
Vremea se schimbă brusc în weekend: Meteorologii vin cu un nou avertisment

Загрузка...