BMW

(FOTO) Atenție șoferi! Autostrada pe care Poliția este sub acoperire

611
Un BMW seria 5 a ajuns spaima șoferilor pe A 1, maşina radar neinscripţionată fiind surprinsă de unii şoferi care au reclamat că au fost şicanaţi în trafic, iar apoi au fost amendați pe nedrept.

BUCUREȘTI, 27 aug — Sputnik. Pe Facebook au fost postate fotografii cu un BMW seria 5 care au devenit virale pe Internet, scrie Money.

Pe A 1 circula un BMW seria 5 care ii provoacă pe șoferi să depașească viteza admisă legal. În timp ce unii șoferi dezaprobau gestul polițiștilor sub acoperire din BMW, au fost și internauți care le-au luat apărarea.

„Am înțeles că băieții cu BMW au luat 38 permise într-o zi. Te provoacă să te dai pe autostradă cu ei și te iau din mers. Au foarte multe plăcuțe de înmatriculare pe care le schimbă destul de des la acest BMW", scrie unul din soferii aflati pe A 1.

Altul a scris ca a fost agresat de politisti 17-18 km.

Un alt șofer a scris că în Anglia sunt mult mai multe maşini sub acoperire pe autostradă, dar merg legal și nu provoacă pe nimeni. Te pot opri, te pot ierta și te atenţionează.

Un alt martor de pe A1 a scris ca în Germania, de asemenea, este plin de maşini „civile" ale Poliției, modele noi de Audi şi BMW.

611
Tagurile:
șoferi, acoperire, Poliția
Tematic
O veste proastă pentru șoferi. Va fi implementată din toamnă
Atenție, șoferi! Din 2 septembrie se schimbă legea
Atenție șoferi: Noi radare cu laser în dotarea poliției
Putin a apreciat chipiul minune, care nu le permite șoferilor să adoarmă
Șoferii nu mai știu ce să creadă: Noile prețuri la motorină și benzină
Șoferii nu vor mai fi obligați să-și schimbe permisele de conducere. Vezi de ce

Загрузка...