angajat la o centrală termică

RADET: riscaţi explozii şi veţi plăti mai mult dacă...

42
Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice din Bucureşti (RADET) asigură alimentarea cu energie termică în regim centralizat pentru circa 560.000 de apartamente si le cere celor care vor să se debranşeze să obţină acordul vecinilor.

BUCUREȘTI, 18 aug — Sputnik. Obligaţia oricărui locatar privind acordul, fără de care debranşarea nu este posibilă, este o cerinţă stipulată de lege, scrie Economica.

Printre alte acte solicitate pentru debranşare este si un formular-tip pe care solictantul cererii de debraşare trebuie să îl prezinte vecinilor pentru ca aceştia să îl semneze. Oamenilor li se spune că debranşarea vecinilor este riscantă pentru ei, că poate apărea risc de explozie şi că, dacă un vecin se debranşează, cel de lângă el va plăti mai mult.

Radet transmite locatarului căruia i se cere acordul că, în cazul în care este de acord cu debranşarea vecinului, "pereţii apartamentului debranşat se încălzesc de la locuinţa dumneavoastră", iar consecinţa este că "valoarea facturii creşte din cauza apartamentelor debranşate".

În final, cei de la Radet avertizează că centralele pe gaze emit noxe, iar impactul asupra mediului este proporţional cu numărul de centrale instalate.

RADET Bucureşti asigură alimentarea cu energie termică a 562.000 de apartamente din Bucureşti.

42
Tagurile:
Energie termică, Explozii, risc, RADET
Tematic
Izolarea termică a locuinţei: guvernul îţi dă zeci de mii de lei nerambursabili
De marți am putea să plătim mai mult pentru energia electrică și cea termică

Загрузка...