Pașaport românesc

Măsuri sporite: Un nou punct de perfectare a pașapoartelor la București

102
(reînnoit 10:02 17.08.2017)
Cererile pentru perfectarea pașapoartelor temporare vor putea fi perfectate la sediul DGP din Piața Amzei

BUCUREȘTI, 16 aug — Sputnik. Cererile pentru perfectarea pașapoartelor temporare, care au valabilitatea de un an, vor putea fi depuse la ghișeele din Piața Amzei, anunță Agerpres, cu referire la oficiali din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Decizia a fost luată miercuri, în urma unei întrevederi între ministrul de Interne, Carmen Dan, și directorul Direcției Generale de Pașapoarte (DGP), în cadrul căreia s-a discutat despre problema aglomerației de la sediul GDP din Pipera, unde sunt eliberate acte pentru cetățenii din București și Ilfov.

Potrivit reprezentanților MAI, s-a decis aducerea la sediul din Piața Amzei a unei imprimante care poate printa pașapoarte temporare.

O parte din cetățenii care se aflau astăzi în așteptarea documentelor la Pipera au fost transportați cu un autobuz MAI la ghișeele din Piața Amzei.

Totodată, la Pipera a fost resetat sistemul de eliberare a bonurilor de ordine, astfel încât cererile de perfectare a pașapoartelor temporare să poată fi operate la toate cele 14 ghișee din Pipera, nu doar la trei, cum se întâmpla până prezent.

102
Tagurile:
Direcția Generală de Pașapoarte, pașapoarte, București, România
Tematic
Infernul pașapoartelor românești în lunile iulie și august
Plecați în concediu? ATENȚIE: se schimbă sediul de unde ridicați pașapoartele
Cetățenia română: Modificări legate de pașapoartele minorilor

Загрузка...