Earthquake

Cutremur puternic în Vrancea, a doua zi consecutiv

3387
(reînnoit 07:20 02.08.2017)
Un cutremur puternic s-a produs în această dimineaţă în judeţul Buzău, la ora 05:32

BUCUREȘTI, 2 aug — Sputnik. Seismul a avut o magnitudine mai mare decât cel care a avut loc marţi — 4,9 grade pe Richter şi a fost localizat la o adâncime de 132.5 de kilometri.

Potrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului, cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu(15km), Covasna(41km), Întorsura Buzăului(43km), Mizil(52km), Vălenii de Munte(53km)

Где находился эпицентр
Где находился эпицентр

Amintim că luni, 31 iulie a fost ziua cu cea mai mare activitate seismică în România, înregistrându-se două cutremure într-o singură zi în judeţele Vrancea şi Buzău, toate de mare adâncime, caracteristică cutremurelor de proporții care se produc în Vrancea.

Cel mai puternic cutremur de ieri a avut magnitudinea 4.6 pe scara Richter, iar epicentrul s-a situat la adâncimea de 96.6 kilometri.

Cutremurul s-a simțit și în București, chiar în clădiri cu mai mai puține etaje — sau la etaje inferioare, dar și la Chișinău.

Cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea, epicentrul fiind situat în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (19km), Covasna (28km), Întorsura Buzăului (31km), Târgu Secuiesc(43km), Vălenii de Munte (52km) — transmite INFP.

Cutremur în Vrancea, captură ecran
Cutremur în Vrancea, captură ecran

 

 

3387

Загрузка...