Pașaport românesc

Plecați în concediu? ATENȚIE: se schimbă sediul de unde ridicați pașapoartele

387
În această vară, Serviciul Public Comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor din Bucureşti îşi mută sediul, cetățenii fiind atenționați să se informeze bine înainte de a pleca în concediu.

BUCUREȘTI, 13 iul — Sputnik. Din luna august, Serviciul Public Comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor din Bucureşti se mută în centrul comercial Plaza România din sectorul 6 al Capitalei, scrie Money.

Centrul Comercial Plazza România este situat pe bulevardul Timişoara, numărul 26.

„Deschiderea este programată pentru finalul lunii august", spun reprezentanţii Anchor Grup, compania care deţine centrul comercial.

Momentan se lucrează la amenajarea birourilor, serviciul urmând să fie amplasat pe un culoar în apropierea zonei de food-court de la ultimul etaj al mall-ului.

Cetățenii care pleacă în concediu peste hotare sunt rugați să meargă la noul sediu din luna august pentru ridicarea pașapoartelor.

Anchor Grup mizează pe atragerea în zona de shopping a celor care vin să-şi facă paşaport în mall, până la momentul în care îl pot ridica.

Aceasta nu este prima dată când o instituţie publică alege să-şi mute sediul într-un centru comercial. La începutul acestei luni, primăria sectorului 4 s-a mutat în mall-ul Grand Arena.

387
Tagurile:
pașaport, Sediu
Tematic
Cetățenia română: Modificări legate de pașapoartele minorilor
Solicitarea pașapoartelor britanice - o soluție și pentru români de teama Brexit
Pașapoartele românești se ieftinesc de la 1 ianuarie 2017
Senator român, despre pașapoartele românești expirate ale cetățenilor moldoveni
Atenție: Pașapoartele românești trebuie schimbate cu cele electronice

Загрузка...