Orașul Detroit

(VIDEO) Ce s-ar întâmpla cu planeta dacă ar dispărea oamenii

174
Un videoclip realizat de „National Geographic" arată ce transformări ar avea loc pe Pământ dacă oamenii ar dispărea. Videoclipul a ajuns viral, acumulând peste 11.600.000 de vizualizări.

BUCUREŞTI, 3 iul — Sputnik. La scurt timp după ce omenirea ar dispărea, pe Pământ vor începe mai multe transformări, astfel, în primul rând, luminile s-ar stinge după câteva ore, întrucât centralele energetice ar rămâne fără combustibil, iar panourile solare s-a acoperi de praf, scrie Daily Mail.

Două sau trei zile mai târziu, majoritatea sistemelor de trenuri subterane s-ar inunda, deoarece pompele care nu permit pătrunderea apei ar înceta să mai funcționeze.

Zece zile mai târziu, animalele de companie și cele domestice de la ferme ar muri, în timp ce haite de câini s-ar forma pentru a vâna alte animale.

O lună mai târziu, apele pentru răcire din centralele nucleare s-ar evapora. Acest lucru ar conduce la o serie de dezastre în întreaga lume, de o gravitate mai mare decât în cazul celor de la Fukushima și Cernobîl.

Un an mai târziu, sateliții din jurul Pământului vor începe să cadă de pe orbita lor, transformându-se în niște „stele" ciudate pe cer.

Douăzeci și cinci de ani mai târziu, vegetația va acoperi întrg Pământul, iar unele orașe vor fi îngropate în nisip.

Trei sute de ani mai târziu, clădirile metalice, podurile și turnurile vor începe să se prăbuşească din cauza coroziunii.

10.000 de ani mai târziu, singura dovadă a existenței noastre care va mai rămâne vor fi construcţii din piatră precum piramidele din Egipt, Marele Zid Chinez, sau sculpturile de pe Muntele Rushmore.

 

174
Tagurile:
omenirea
Tematic
Analist: Donald Trump a predat omenirea în mâinile Chinei
Omenirea este pe cale să descoperă forme de viață extraterestră
Previziuni șoc: În următorii trei ani omenirea va trece printr-o criză profundă
ONU: Omenirea se află în pragul unei catastrofe umanitare
Apocalipsa, după un renumit fizician: roboții ar putea distruge omenirea (VIDEO)
Rothschild: Omenirea se confruntă cu un test financiar la scară globală
Raport șocant: Inteligența artificială ar putea „abuza și tortura" omenirea

Загрузка...