Droguri

Un american droga români și îi agresa sexual! Ambasada nu date

232
Americanul îşi racola victimele într-un club de pe litoral - a ademenit și a încercat să drogheze și un ofiţer sub acoperire

BUCUREȘTI, 27 iun — Sputnik. "Un cetăţean american a fost reţinut, la Constanţa, pentru că ar fi agresat sexual doi tineri români după ce i-a sedat", transmite TVR.

Sursa spune citează victimele care declară că americanul "le-ar fi ademenit să meargă la el acasă", unde le-ar fi pus "un medicament" în mâncare sau în băutură — apoi americanul — iar fi violat, susțin cei doi români. Victimele sunt doi tineri din Medgidia, de 20, respectiv 21 de ani.

Conform datelor presei, americanul, în vârsă de 35 de ani, e student la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

"Studentul american îşi racola victimele într-un club de la malul mării", menționează TVR, care menționează că "un ofiţer sub acoperire s-a infiltrat în cercurile americanului".

Americanul l-a invitat și pe ofițerul sub acoperire la el acasă și i-a pus un praf în mâncare, dar ofiţerul ar fi dat imediat alarma. Studentul american va fi cercetat sub control judiciar.

Ambasada SUA nu poate date date sau să dezvăluie identitatea cetățeanului american, întrucât aceasta ar contraveni legilor SUA.

232
Tagurile:
droguri, ambasada, român, american
Tematic
Pe litoralul din Mexic au fost „pescuite" 1,2 tone de droguri
Invitatul lui Trump: "Am trei milioane de drogaţi, aş fi fericit să-i sacrific"
Operațiunea „Fast & Furious". Asasinul unui mare cartel de droguri a fost prins
Florin Salam

Florin Salam, văzut de Mircea Badea: ”Secvență de autentic românesc, absolut neprețuită!”

39
(reînnoit 13:00 07.08.2020)
Dincolo de ironia cunoscutului realizator, secvențele în sine sunt relevante pentru situația unor segmente ale societății românești, imposibil de ținut sub control, în ciuda afirmațiilor (comice ale) poliției.

BUCUREȘTI, 7 iul – Sputnik. Nu, cunoscutul realizator Mircea Badea nu a devenit un fan al genului muzical al talentatului  interpret Florin Salam.

În schimb, Mircea Badea a remarcat succesiunea evenimentelor la care a participat sau au fost provocate de Florin Salam. Mai întâi la priveghiul lui „Emi Pian”, apoi la spital, în fața presei.

De precizat că artistul şi familia sa au acuzat medicii, în faţa jurnaliștilor adunați (chemați, după unele surse) la Spitalul “Matei Balş”, că refuză să le comunice informații despre starea fratele lui Salam. Fratele artistului este internat în stare gravă, bolnav de COVID-19.

După cum se știe, Salam a cântat mai multe ore la priveghiul lui Emi Pian, într-un spațiu  unde erau zeci de persoane - și prin care au trecut câteva sute – fără nici un fel de protecție, deși, așa cum precizam, fratele său e grav bolnav de Covid!

Ei bine, Mircea Badea a comentat acest contrast: ”E o secvență de autentic românesc absolut neprețuită!...”

”Domnul Salam venea de la o adunare de cinstiți cetățeni, până la proba contrarie, care au pățit un lucru nasol (priveghiul lui Emi Pian) - acolo era o densitate de cetățeni pe milimetru pătrat!”, a spus Mircea Badea.

De acolo, ”domnul Salam s-a extras din mijlocul densității și a venit la reporteri cu masca... cum a putut și el... să se plângă de medicii de la Matei Balș”, a remarcat realizatorul TV.

”Asta mi s-a părut ceva atât de autentic românesc... a fost o secvență de Kusturica!”, a spus Mircea Badea, traducând și altfel – ”Venea din mijlocul adunării Covid practic, fratele lui fiind bolnav grav de Covid. S-a extras de acolo și a venit, cu masca pe bărbie... că toată lumea știe că prin bărbie se transmite virusul... și a spus că medicii de la Matei Balș e nasoi”.

Concluzia lui Mircea Badea: „E o secvență superbă!...”.

Dincolo de ironia cunoscutului realizator, secvențele în sine sunt relevante pentru situația unor segmente ale societății românești, pentru care nu doar măsurile excepționale de protecție sunt inexistente, dar de multe ori chiar cele mai elementare lipsesc. Și aceste segmente sunt imposibil de ținut sub control, în ciuda afirmațiilor (comice ale) poliției.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

39
Tagurile:
Florin Salam, Mircea Badea

Загрузка...
Militar român pe o stradă din București

NUCLEARA: Șef militar la Capitală! Un cunoscut general preia conducerea

93
(reînnoit 12:24 07.08.2020)
Decizia ar fi fost luată atât din cauza numărului mare de infectați, cât și a nemulțumirilor față de conducerea actuală, civilă

BUCUREȘTI, 7 iul – Sputnik. O decizie de ultimă oră ar fi fost luată la nivelul Ministerului Sănătății, transmite Antena 3. Conform reporterului Sergiu Cora, în fruntea DSP București va fi numit generalul maior în rezervă, dr. Ionel Paul Oprea.

Generalul Ionel Paul Oprea s-a ocupat de situația epidemică de la Suceava, activitatea sa acolo fiind controversată.

Decizia ar fi fost luată atât din cauza numărului mare de infectați, cât și a nemulțumirilor față de conducerea actuală, civilă, a DSP București.

Reamintim că, la finele lui martie, generalul Oprea a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban. Generalul a fost șef al Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

93

Загрузка...