Cristina Maria Vlașin

(VIDEO) O româncă are toate șansele câștige la Vocea Spaniei. Votați aici

471
(reînnoit 17:04 15.05.2017)
Românca Cristina Maria Vlașin are mari șanse să învingă în concursul Vocea Spaniei în cazul în care va primi sprijinul românilor de pretutindeni

BUCUREȘTI, 15 mai — Sputnik. Românca Cristina Maria Vlașin va participa la Vocea Spaniei. În prezent aceasta se află pe locul trei și are nevoie de voturi suplimentare pentru a obține victoria, scrie publicația românilor din Spania, El Rumano en España.

Aceasta este o cântăreață de jazz, originară din Bistrița și de-a lungul carierei a colaborat și cu alți muzicieni români cunoscuți, printre care Anca Parghel, Mihai Melinescu, Tudor Anghelescu, Radu Șeu, Ioan Târziu, Szabolcs Trozner. Acestora li se adaugă și artiști din jazzul internațional: Nacho Camara, Nuria Elosegui, Pablo Perez Gil, Luis Antonio Martinez, David Sanz Reverte, Javi Navarro, Juanma Cremades.

Cristina Maria Vlașin a devenit în anul 2013 primul artist român invitat să cânte pe scena clubului Clamores Jazz, cel mai renumit club de jazz din Madrid.

În prezent aceasta a reușit să acumuleze 70 de mii de voturi de la românii din țară și din străinătate, iar concursul urmează să se încheie pe 21 mai.

În acest fel, comunitatea românilor din Spania îndeamnă românii de pretutindeni să o susțină pe conaționala lor. Pentru a acorda un vot pentru Cristina Vlașin, accesați acest link, căutați numele ei — Cristina Vlasin, și apăsați butonul "VOTA".

471
Tagurile:
Vocea Spaniei, Concurs, Cristina Maria Vlașin, Spania
Tematic
O tânără din Republica Moldova a șocat juriul de la Românii au Talent
Scandal rusofob la “Românii au talent”, la preselecțiile din Chișinău
Acuzații grave ale câștigătoarei „Românii au talent". Nu și-a primit banii

Загрузка...