Autostradă

O autostradă va fi gata - ferm, cu dată precisă

847
(reînnoit 10:38 15.05.2017)
Ministrul Transporturilor și-a luat angajamentul și a precizat termenele de execuție ale unuia dintre cele mai importante proiecte de infrastructură

BUCUREȘTI, 15 mai — Sputnik. În primele patru luni ale acestui an am realizat cu 80% mai mult decât anul trecut, a declarat ministrul transporturilor, Alexandru-Răzvan Cuc într-o emisiune a Antenei 3.

Ministrul a mai precizat că în tot anul trecut s-au făcut licitații pentru investiții în valoare de 800 de milioane, în timp ce noul guvern a lansat, prin Ministerul Transporturilor, proiecte de 3,6 miliarde de lei.

Referindu-se la situația de anul trecut, Cuc a declarat că nu a fost vorba de sabotaj, ci despre o "proastă organizare și coordonare".

"Am găsit proiecte mature în dulapurile de la minister pe care le vom scoate și le vom lansa în perioada următoare", a declarat ministrul Alexandru-Răzvan Cuc.

Întrebat concret de realizatorul Răzvan Dumitrescu asupra problemei autostrăzilor, "câți kilometri de autostradă vor fi inaugurați în acest an", Cuc a declarat că vor fi 90 de kilometri, dintre care 15 au fost inaugurați în luna martie, pe autostrada Lugoj-Deva, lotul 2.

Dar foarte important, ministrul Transporturilor și-a luat angajamentul că, până la finalul mandatului, adică 2020, se va putea circula pe autostradă de la București la Sibiu, deci se va finaliza autostrada Pitești — Sibiu.

847
Tagurile:
autostradă, România
Tematic
Motive de revoltă pentru şoferi. O sumă exorbitantă pentru 3 cm de autostradă
Autostradă suspendată peste un sat, în România
Autostradă sau drum expres spre Moldova: când va fi gata

Загрузка...