Renault Duster

Renault o lovitură cu noul Duster - foto galerie

2146
(reînnoit 10:54 18.04.2017)
Un model dinamic, cu variantă de șapte locuri, platformă de Qashqai un aspect spectaculos, preșuri păstrate la un nivel convenabil

BUCUREȘTI, 18 apr — Sputnik. Duster 2018 are un profil mult mai dinamic, este un SUV decent cu capabilități off-road — astfel caracterizează publicația DriveMag noul model Dacia.

Debutul modelului va fi în septembrie 2017, la Frankfurt Motor Show, iar vânzările în Europa vor începe din ianuarie 2018. Noul Duster este pe platforma CMF/C, utilizată actualmente pe Nissan Qashqai și Renault Kadjar. Spre deosebire de aceste modele, Dacia Duster va avea două versiuni: una standard cu cinci locuri și o configurație opțională cu șapte locuri.

Le groupe français Renault-Nissan
© Sputnik/ Alexey Kudenko
Prezentarea automobilului Renault Duster

Varianta standard va avea 4.4 metri lungime, circa 8 centimetri mai lungă decât actualul Duster. Opționalul de șapte locuri va măsura 4.550 metri. De menționat că acest model "Grand Duster" cu șapte locuri va fi disponibil din vara anului 2018.

Pentru a păstra prețurile la nivel apropiat de cel prezent, în mare dotările vor rămâne aceleași ca la modelul actual, cu un plus de putere la modelul mare. O modificare la consolă, în centru va fi plasat un ecran touchscreen mare cu conectivitate Renault's R-Link 2.

2146
Tagurile:
Noul Duster, Renault, Franța
Tematic
Directorul general al Renault România este noul șef al AvtoVaz din FR
Dacia electrică. Iată când ar putea să apară pe piață
Cum arată și ce pot noile modele Dacia
Dacia sperie giganţii globali: cel mai performant motor electric auto
Cum vor arăta noile modele Dacia la Paris. Vezi modificările estetice importante

Загрузка...