Atac cu cuțitul

Șoc! Atac cu cuțitul într-un spital din Capitală

50
(reînnoit 14:07 08.04.2017)
Un pacient internat la Spitalul Bagdasar - Arseni din București a provocat plăgi unor persoane care se aflau în preajma lui.

CHIȘINĂU, 8 apr — Sputnik. Un bărbat care era internat în spitalul bucureștean l-a atacat pe un alt pacient care se afla cu el în salon după care a rănit o infirmieră și o altă pacientă care era pe holul spitalului, scrie cotidianul.ro.

Conform declarațiilor făcute de către purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă în Secția Chirurgie.

„Pacientul internat şi-a atacat colegul de salon cu un cuţit, lovindu-l în zona toracelui. Bărbatul a atacat apoi o infirmieră care venise să îl liniştească, provocându-i răni la o mână, iar o pacientă aflată pe holul spitalului a fost şi ea rănită cu cuţitut de către agresor, în zona toracică, a precizat Florian Bica. După ce le-a atacat pe cele trei persoane şi a provocat scandal pe holul Secţiei Chirurgie, bărbatul a fost imobilizat de bodyguarzi", scrie portalul de știri cotidianul.ro.

Infirmiera şi pacienta au răni uşoare, iar bărbatul care are o plagă în zona toracelui a fost dus imediat în sala de operaţii.

 

50
Tagurile:
rănit, spital, atac, infirmieră, Cuțit

Загрузка...