Persoane rănite pe Westminster Bridge din Londra

Românca rănită, care a căzut în Tamisa în timpul atacului din Londra, a murit

557
(reînnoit 11:54 07.04.2017)
Tânăra din România rănită grav, care a căzut în râul Tamisa în timpul atacului terorist din Londra care a avut loc pe 22 martie pe Podul Westminster, a murit în spital.

BUCUREŞTI, 7 apr — Sputnik. Andreea Cristea (31 de ani), din România, a încetat din viaţă joi seara, fiind a cincea victimă a atacului terorist care a avut loc pe 22 martie pe Podul Westminster din Londra.

Românca se afla într-o vacanță la Londra cu prietenul ei, Andrei Burnaz, care urma să o ceară în căsătorie în ziua când s-a petrecut atacul.

Poliția a spus că tânăra a căzut în râu atunci când atacatorul Khalid Masood a intrat în pietoni pe Podul Westminster înainte de a înjunghia mortal un polițist aflat în curtea Parlamentului.

„Dupa ce, timp peste două săptămâni, s-a luptat să supravieţuiască, fiica noastră iubită și de neînlocuit, Andreea — o minunată fiică, soră, parteneră şi prietenă devotată, o persoană extraordinară, care iubea enorm viaţa — a fost smulsă în mod brutal din viața noastră, în cel mai crud şi inuman mod", a spus familia tinerei într-o declaraţie, potrivit rt.com.

Familia a adăugat că banii care au fost strânşi pentru tratamentul tinerei vor fi donaţi în scopuri caritabile.

557
Tagurile:
românca, Andreea Cristea, România, Londra
Тема:
Atac terorist în Londra, lângă Palatul Westminster, Marea Britanie 2017 (20)
Tematic
MAE: informaţii noi cu privire la românca rănită grav în atentatul din Londra

Загрузка...