Ger

Vin temperaturi de - 22 de grade. Judeţele afectate

169
(reînnoit 19:21 19.01.2017)
Meteorologii au emis, joi, o atenţionare Cod galben de ger, valabilă în 20 de județe și în municipiul București, începând de joi, 19 ianuarie, până sâmbătă dimineață.

BUCUREŞTI, 19 ian — Sputnik. În intervalul 19 ianuarie, ora 12:00 — 21 ianuarie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece şi geroasă în noaptea de joi spre vineri în cea mai mare parte a țării, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Vineri spre sâmbătă (20/21 ianuarie) gerul va persista în special în Transilvania, Oltenia și Muntenia. Temperaturile minime se vor încadra între —22 și —14 grade, iar cele maxime vor sub 0 grade.

Codul galben de ger a fost emis în București și județele Mureș, Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Brăila, Ilfov, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Olt și Dolj.

În partea a doua a zilei de joi, 19 ianuarie, în Muntenia și în Dobrogea vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, astfel că pe spații restrânse zăpada depusă anterior va fi temporar spulberată.

169
Tagurile:
Ger, cod galben, Dâmbovița, Gorj, Brașov, Covasna, Harghita, Alba, Târgu Mureș, Vâlcea, Sibiu, Argeș, Hunedoara
Tematic
Avertizare meteorologică de ninsori viscolite

Загрузка...