SMURD

Record: cea mai sănătoasă femeie din România

23
Bătrâna se afla în vizită la strănepoţii din Iaşi şi a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon" pentru nişte probleme cardiovasculare.

BUCUREŞTI, 13 ian — Sputnik. O femeie din Huşi a ajuns la spital pentru prima dată în viaţa ei marţi seara, relatează Ziarul de Iaşi.

Pacienta are 101 ani şi a declarat medicilor că este pentru prima dată în viaţa ei când intră într-un spital. A fost evaluată şi îngrijită de medici, apoi a fost internată în clinica de cardiologie a unităţii medicale.

„Pacienta a ajuns seara trecută pentru prima dată la un spital. În urma investigaţiilor a fost diagnosticată cu o insuficienţă cardiacă şi a fost internată pentru tratament în clinica de cardiologie", a precizat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

În 2016, la Spitalul „Sfântul Spiridon" a fost îngrijit un alt pacient în vârstă de 100 de ani, însă bolnavul respectiv se mai prezentase şi cu alte ocazii la spital.

23
Tagurile:
clinica de cardiologie, insuficienţă cardiacă, Bătrâni, Spitale, Spitalul „Sfântul Spiridon", Diana Cimpoeşu, Huși, Iași
Tematic
Membrii echipajului elicopterului SMURD, decorați post-mortem

Загрузка...