Dark web

Guccifer: "Hillary este Înaltă Preoteasă". Fox News confirmă.

301
(reînnoit 10:36 07.11.2016)
Hackerul român Guccifer, pe numele său real Marcel Lazăr, a trimis din închisoare o scrisoare către FOX News prin care dezvăluie faptul că a descoperit în mailurile lui Hillary Clinton faptul că aceasta este Înaltă Preoteasă a Illuminati.

BUCUREȘTI, 7 nov — Sputnik. Marcel Lazar a trimis o scrisoare către FOX NEWS din închisoarea Alexandria Detention Center prin care susține că, după ce a intrat în emailul personal al lui Hillary Clinton, a descoperit că aceasta este Înaltă Preoteasă a Illuminati.

Guccifer a trimis scrisoarea înainte ca el să fie extrădat în România, adică acum 5 săptămâni, iar Fox News a confirmat primirea scrisorii.

"Abia acum înțeleg de ce Marcel Lazăr a primit o condamnare atât de drastică, de 7 ani de închisoare, iar cei doi israelieni din Scandalul Black Cube doar 3 ani cu suspendare. E clar că Preoteasa Hillary s-a supărat rău pe Guccifer iar Justiția română s-a executat ca la ordin! Ce ne facem dacă iese Trump?! O să îl declare ai noștri Justițiabili, Erou pe Guccifer?!", se întrebă Radu Moraru, pe nasul.tv.

301
Tagurile:
Extrădare, Illuminati, Scrisoare, Marcel Lazăr, Guccifer, Hillary Clinton, România
Tematic
Hackerul Guccifer a fost adus în România pentru a ispăși condamnările contopite

Загрузка...