Delta Dunării

Este AUDIAT conducătorul şalupei implicate în accidentul naval din Deltă

35
(reînnoit 10:56 04.11.2016)
Unul din conducătorii ambarcaţiunilor implicate în accidentul de joi seara de la Tulcea, în vârstă de 49 de ani, a fost prins de anchetatori după ce acesta părăsise locul accidentului.

BUCUREŞTI, 4 nov — Sputnik. Accidentul de joi seara a avut loc între un water-taxi, la bordul căruia se aflau 14 pasageri, toţi cetăţeni moldoveni, şi o şalupă rapidă care aparţine unei societăţi comerciale, transmite Mediafax

Conducătorul şalupei, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a plecat de la locul accidentului imediat după producerea sa. Acesta a fost identificat pe raza municipiului Tulcea la scurt timp după accident.

Anchetatorii îl audiază la această oră pe conducătorul ambarcaţiunii comericiale şi urmează să stabilească motivul pentru care acesta a părăsit locul accidentului.

Cele două persoane rănite care au rămas internate la Spitalul Judeţean Tulcea se simt bine şi ar putea fi externate vineri sau sâmbătă.

Din cele şase persoane rănite grav în accidentul de joi seara, una a fost dusă la Spitalul Judeţean din Costanţa, în timp ce la spitalul din Tulcea au mai rămas internate două persoane rănite.

35
Tematic
Un medic grav rănit în accidentul de pe Dunăre, transportat la Bucureşti
Accident pe Deltă: mai mulți medici din Moldova răniți, unii în stare gravă

Загрузка...