Bătaie

Un taximetrist i-a crăpat capul unui client pentru a refuzat plătească

20
(reînnoit 16:40 02.11.2016)
Un taximetrist este reținut de polițiști, fiind suspectat că ar fi atacat cu o bâtă de baseball pasagerii, unul dintre aceștia alegându-se cu o traumă cranio-cerebrală.

CHIȘINĂU, 2 noiembrie — Sputnik. Incidentul a avut loc în orașul Mejdurecensk din regiunea Kuzbass a Rusiei. Serviciul de presă al poliției din regiune informează că forțele de ordine au fost anunțate de medicii de la urgență, unde a fost adus un bărbat în vârstă de 30 de ani cu o traumă cranio-cerebrală de tip închis.

Potrivit medicilor, bărbatul avea hematoame extinse și o fractură a osului parietal.

Polițiștii au stabilit că bărbatul s-a ales cu aceste traumatisme după o ceartă cu un taximetrist, care ulterior a fost reținut. Acesta și alți patru camarazi ai săi au chefuit într-un club de noapte.

Apoi au plecat toți cu un taxi. În timpul călătoriei taximetristul a insistat ca pasagerii să plătească un tarif dublu, motivând că au urcat prea mulți în mașină. Bărbații au refuzat să plătească dublu. Atunci taximetristul a oprit mașina și i-a somat pe clienți să o părăsească. Între ei s-a iscat o altercație verbală. Taximetristul a pus mâna pe o bâtă de baseball pe care o păstra în automobil și i-a aplicat câteva lovituri unuia dintre pasageri, după care a fugit de la fața locului.

Taximetristul reținut de oamenii legii s-a dovedit a fi o persoană de 34 de ani, condamnată anterior pentru fapte ilegale.

Acesta este cercetat pentru provocarea intenționată a leziunilor corporale grave. Dacă va fi găsit vinovat el riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 10 ani.

20
Tagurile:
Traumă cranio-cerebrală, Traumatisme, Baseball, Bâtă, Taximetrist, Bătaie, Taxi, Rusia
Tematic
(VIDEO) Doi politicieni s-au luat la bătaie în emisie directă

Загрузка...