Prostituate

Revoltător: 80 de românce, racolate pentru a practica prostituţia în state UE

304
(reînnoit 16:01 05.10.2016)
Polițiștii de la Inspectoratul Județean de Poliție Argeș efectuează percheziții la locuințele a 45 de persoane din județul Argeș, persoane suspecte de săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Aceștia ar fi obligat zeci de tinere, printre care și minore, să meargă în state ale Uniunii Europene pentru a practica prostituția.

BUCUREȘTI, 5 oct — Sputnik. Perchezițiile au început miercuri, pe raza municipiului Câmpulung şi a comunelor Bughea de Sus, Lereşti şi Poienarii de Muscel din judeţul Argeş, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism, informează Poliția Română.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2008 — 2016, persoanele vizate ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 80 de femei, în state ale Uniunii Europene. Din activitatea infracţională, aceştia ar fi obţinut peste 3.000.000 de euro.

45 de persoane urmează să fie conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Tinerele erau racolate din familii defavorizate, între acestea fiind și minore, care, în multe cazuri, aveau sub 14 ani, potrivit Digi24. Fetele erau racolate din Campulung și din zonele limitrofe orașului.

304
Tagurile:
Proxeneţi, Poliția, Prostituție, Câmpulung, Argeș

Загрузка...