Cartier

Atenție dacă stați în chirie! Veți fi controlați de ANAF

586
(reînnoit 11:46 29.09.2016)
Președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat că urmează să se efectueze controale pentru a se depista cazurile de chirii nedeclarate, fiindcă acesta este un tip de evaziune fiscală, potrivit șefului Fiscului.

BUCUREȘTI, 29 sept — Sputnik. Dragoş Doroş, preşedintele ANAF, a afirmat, într-o emisiune la TVR1, că, în perioada următoare, instituția pe care o conduce își va concentra eforturile în sensul combaterii acestui tip de evaziune fiscală, relatează dcnews.ro

Mai întâi urmează să se desfășoare o campanie de informare a proprietarilor, după care se va trece la efectuarea de controale, a precizat Doroş.

„Primul pas este că am pus la punct o campanie de informare. Vrem să vorbim cu administratorii de bloc, să informăm proprietarii, să ştie la ce să se aştepte în caz că nu declară. Vom merge în controale și vom sancționa acolo unde este cazul. Nu a fost un focus pentru noi. Acum, proprietarii care obţin venituri din chirii devin un focus pentru noi", a declarat preşedintele ANAF.

586
Tagurile:
Taxe, Chirie, ANAF, România
Tematic
ANAF a introdus noi taxe. Ce trebuie să faci dacă muncești în străinătate

Загрузка...