In or out

Atenție: Regatul Unit vrea reducă numărul imigranților români

205
(reînnoit 13:23 12.09.2016)
Amber Rudd, ministrul de Interne al Marii Britanii, a confirmat intenția guvernului de a reduce la câteva zeci de mii numărul de imigranți proveniți din Uniunea Europeană.

BUCUREŞTI, 12 sept — Sputnik. Guvernul britanic este hotărât să ia măsuri pentru a reduce migrația netă, „da, la zeci de mii, deși va dura ceva timp", a declarat Rudd pentru postul BBC, potrivit sputniknews.com

Migrația netă s-a ridicat, anul acesta, la 327.000 de persoane, potrivit unui raport publicat de Institutul Național de Statistică din Marea Britanie.

Potrivit celor afirmate de Rudd, guvernul intenționează, de asemenea, să reducă numărul persoanelor care folosesc vize de student pentru a ajunge în Regatul Unit.

Noul prim-ministru britanic Theresa May a declarat săptămâna trecută că diminuarea numărului de imigranți este prioritatea ei numărul unu.

Pe data de 23 iunie a avut loc în Marea Britanie referendumul național privind aderarea la UE, iar 51,9 la sută dintre cetățenii britanici au votat pentru ca Marea Britanie să părăsească blocul comunitar.

Chestiunea referitoare la imigrație a fost unul dintre principalele argumente folosite de susținătorii Brexit pentru a convinge oamenii să voteze în favoarea ieșirii Marii Britanii din UE.

205
Tagurile:
Reducere, Migranti, UE, Marea Britanie
Тема:
Criza refugiaților (64)
Tematic
După Brexit, Londra își propune restabilirea Imperiului Britanic

Загрузка...