Medalii olimpice RIO-2016

BREAKING: Președintele COSR demisionează după Jocurile Olimpice

19
(reînnoit 10:39 15.08.2016)
Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a anunțat că-și va depune mandatul după Jocurile Olimpice după ce mai multe scandaluri au izbucnit în ultimul timp legate de problemele de organizare și rezultatele slabe ale sportivilor români.

BUCUREȘTI, 15 aug — Sputnik. Alin Petrache a anunțat printr-un comunicat publicat pe site-ul COSR, în noaptea de duminică spre luni, că va renunța la funcția pe care o deține, unul din motivele invocate fiind legat de scandalul privind achiziția de echipamente contrafăcute pentru sportivi.

"La întoarcerea în țară, după Jocurile Olimpice, vom demara o anchetă internă în cadrul COSR pentru a stabili cine se face vinovat şi care sunt măsurile luate, sancțiunile aplicate. Toți cei vinovați vor plăti, indiferent de locul pe care îl ocupă", spune Alin Petrache.

Petrache a fost ales președinte în 2014, pentru o perioadă de doi ani, astfel că mandatul lui se va încheia după Jocurile Olimpice de la Rio, când COSR ar trebui să organizeze alegeri la funcţiile de conducere pentru următorii patru ani.

19
Tagurile:
Demisie, Medalii, Rio, Olimpiada 2016, COSR, Alin Petrache, România
Tematic
SCANDAL: Echipamente contrafăcute pentru sportivii români prezenți la Rio

Загрузка...