Patriarhul Rusiei Kiril

Mesaj puternic: Patriarhul Kirill, despre gadgeturi și controlul total - Video

355
(reînnoit 09:33 13.01.2019)
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse Kiril atenționează creștinii

CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, este de părere că dependența oamenilor de telefoanele inteligente ar putea aduce omenirea mai aproape de venirea Antihristului.

Într-un interviu difuzat de televiziunea de stat rusă Russia 1, Patriarhul Kirill a spus că Biserica nu se opune progresului tehnologic, deși este îngrijorată că, prin intermediul acestor dispozitive, „cineva poate cunoaște exact locația ta permanentă, știe exact care sunt interesele și temerile tale”. Iar astfel de informații, spune Patriarhul BORu, pot fi folosite pentru a stabili „controlul centralizat asupra lumii”, scrie ortodox.md.

”Dacă nu cele de astăzi, atunci metodele de mâine și tehnologia vor permite nu doar accesul la toate informațiile, ci și utilizarea acestora. Vă imaginați ce putere se va află în mâinile celui care va cunoaște tot ce se întâmplă în lume?”, a subliniat Khirill.

„Controlul total este una dintre prororicirile sosirii Antihirstului – dacă vorbim din punct de vedere al creștinilor. Antihristul este persoana care va fi la conducerea rețelei globale care va încerca să controleze lumea”, a mai declarat Patriarhul Rusiei.

355

Загрузка...