Patriarhului Moscovei şi al Întregii Rusii, Kiril

Igor Dodon a dezvăluit detalii despre vizita Patriarhului Kiril în Moldova

131
Aspectele vizitei au fost discutate în cadrul unei întrevederi a șefului statului cu ambasadorul Rusiei la Chișinău.

CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. Sâmbătă seara, pe 27 octombrie, Patriarhului Moscovei şi al Întregii Rusii, Kiril, va oficia un serviciu divin la Catedrala „Naşterea Domnului” din Chișinău.

Igor Dodon a dezvăluit acest lucru pe pagina sa de Facebook, după o întrevedere avută cu cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov.

În cadrul întrevederii au fost discutate mai multe chestiuni cu privire la relaţiile bilaterale, situația din politica internă şi externă a ţării.

Totodată, a fost examinat programul vizitei pastorale în Moldova a Patriarhului Moscovei şi al Întregii Rusii, Kiril, planificată pentru 27-28 octombrie.

”Potrivit programului, sâmbătă seara Sanctitatea Sa va oficia un serviciu divin la Catedrala „Naşterea Domnului” din Chișinău. De asemenea, în premieră, Patriarhul Kirill va vizita orașele Comrat şi Bălţi”, a precizat șeful statului.

În cadrul întrevederii au fost discutate de asemenea detalii privind vizita oficială a Președintelui Republicii Moldova în Federația Rusă, preconizată pentru perioada 31 octombrie —1 noiembrie, curent.

131
Tagurile:
Patriarhul Kirill, Igor Dodon, Republica Moldova

Загрузка...