Cristela Georgescu

Cristela Georgescu: ADN-ul uman poate fi schimbat prin limbaj şi gândire

186
(reînnoit 14:40 24.11.2016)
Biofizicianul rus, Pjotr Garjajev, a descoperit că substanţa vie a ADN-ului reacţionează sub acţiunea razelor noastre mobilate lingvistic. Sau a undelor radio. Expertul în sănătate holistică Cristela Georgescu a explicat pentru Sputnik Moldova cum corpul omenesc şi celulele din care el este alcătuit se adaptează mediului în care se află.

Cristela Georgescu a precizat că Ministerul Sănătăţii şi industria alimentară, precum şi cea medicală, nu deservesc sănătatea pentru că nu este profitabilă. În schimb ele deservesc boala. 

"Medicii nu sunt plătiţi pentru că îşi învaţă pacienţii să fie sănătoşi; medicii sunt plătiţi pentru că îşi tratează pacienţii de boli", a menţionat expertul în sănătate holistică.

În interviul pentru Sputnik s-a discutat amănunţit despre detoxifiere, vegetarianism şi fructarianism, cele mai bune practici de detox pentru copii, dar şi despre ultima carte a autoarei, "Simplu 2".

Cristela Georgescu este speaker şi coach specializat în sănătate holistică, nutriţie integrativă şi detoxifiere regenerativă.

Autor: Ilie Catrinoiu

186
Tagurile:
Cristela Georgescu, România

Загрузка...