Gabriel Vlase

Se confimă o problemă cu șefia SIE - Vlase un răspuns care pune pe gânduri

1372
(reînnoit 22:11 18.06.2018)
În demersul pentru șefia SIE, PSD e scos din discuția preliminară, a fost doar „anunțat" - Vlase amintește de cazuri similare cu Grindeanu și Tudose

BUCUREȘTI, 18 iun — Sputnik, Evan Răutu. Mai mulți analiști au comentat că nominalizarea lui Gabriel Vlase la SIE nu ar fi fost făcută cu acordul lui Dragnea. Din informațiile noastre, Vlase are susținerea Israelului, iar opțiunea lui Dragnea pare a se îndrepta către un parteneriat pe toate planurile cu Tel Aviv-ul. Sau cu Ierusalimul.

Iată însă că Vlase confirmă existența unei delimitări de șeful PSD, Liviu Dragnea, rapotându-se direct la relația cu Iohannis, precum MR Ungureanu sau Meleșcanu cu Traian Băsescu, nu cu șeful partidului de care aparțineau, la vremea respectivă Tăriceanu sau Antonescu — PNL

Întrebat de presă dacă a discutat cu Liviu Dragnea sau cu BPN înainte de a merge la Iohannis, Vlase a dat un răspuns care trădează o minimalizare a rolului PSD și a liderului său.

"Am vorbit şi cu preşedintele partidului, l-am anunţat înainte de a merge la preşedintele Iohannis", a spus Vlase. Deci, nu tu analiză în BPN, dezbatere — să nu mai zic de aprobarea partidului sau a liderului. Nu, simplu — "l-am anunțat", deci nu i-am cerut acordul.

Îmi aduc aminte de cazuri similare cu Grindeanu și Tudose, dar cei doi erau totuși premieri în funcție.

"Hârtia este la Parlament, sunt proceduri parlamentare", a spus Vlase, trecând deci peste o eventuală discuție în partid. "Când vor hotărî cei doi preşedinţi ai Camerelor, va intra în dezbatere", a declarat Vlase, transmite Agerpres.

Deci, pe scurt, din declarația lui Vlase, PSD e scos din discuția preliminară, a fost doar „anunțat". Interesant…

1372
Tagurile:
detalii, nominalizare, SIE, PSD, Gabriel Vlase, Liviu Dragnea, românia
Tematic
Începe săptămâna nebuniei - cu trei mize uriașe: revocare, condamnare și suspendare!
O urgență de maximă importanță pentru SIE: cazul Ponta - Băsescu... și Iohannis
Claudiu Manda - o nouă funcție de maximă importanță pentru țară

Загрузка...