Raluca Turcan

Turcan: „Cu permisiunea dlui Dragnea, premierul le explice românilor"

124
(reînnoit 15:56 21.03.2018)
Care sunt motivele supărării deputatului PNL și în ce, conform ei, s-a transformat în ultimul timp Parlamentul.

BUCUREŞTI, 21 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Atac jignitor al deputatului Partidului Naţional Liberal Raluca Turcan la adresa premierului Viorica Dăncilă. Turcan spune că Liviu Dragnea nu îi permite premierului Viorica Dăncilă să vină să vorbească de la tribuna Parlamentului românilor.

Partidul Naţional Liberal a cerut Camerei Deputaţilor ca în baza regulamentului, în prima zi de luni a fiecărei luni premierul să vină la Ora Guvernului şi să explice românilor ce se întâmplă cu ţara.

„Invitaţia noastră a fost făcută conducerii Camerei pentru a veni premierul României. Invitaţia se numeşte simplu: „Cu permisiunea domnului Liviu Dragnea, doamna premier Dăncilă să vină să le spună românilor unde sunt banii din creşterea eonomică", a precizat Turcan, într-un clip postat pe pagina sa de Facebook.

Deputatul liberal a menţionat că este vorba despre o solicitare firească, aşteptată de foarte multă lume. Aceasta acuză faptul că, în ultimul timp, Parlamentul s-a transformat fie în locul unde se tranşează nişte urgenţe improvizate de actuala guvernare, pentru a mai „cârpi" din promisiunile nefondate făcute în campania electorală, fie în forul unde actuala guvernare încearcă să controleze justiţia.

124
Tagurile:
venire parlament, permisiune, atac, PNL, PSD, Guvernul României, Viorica Dăncilă, Raluca Turcan, Liviu Dragnea, România
Tematic
Liberalul Zamfir, "mazilit". Scor 1-0 pentru Orban
Un greu din PNL, cercetat de Parchet. A fost sesizată şi DNA
Orban : Fiecare lider PNL să dea cu parul în PSD-iști
Senator PNL,stupefiat: „Iartă-i, Doamne, chiar dacă..."
Ingrid Mocanu, atac dur la Tudorel Toader - "Ajunge PNL la putere"

Загрузка...