Ludovic Orban

Orban : Fiecare lider PNL dea cu parul în PSD-iști

246
(reînnoit 17:00 12.03.2018)
Președintele PNL, Ludovic Orban, a transmis liberalilor un mesaj de chemare la război, în încheierea lucrărilor Consiliului Național al partidului.

BUCUREȘTI, 12 mart — Sputnik, Daniel George Nistor. Șeful PNL și-a chemat colegii la luptă duminică, printr-un discurs furibund.

"Mi-aș fi dorit foarte mult ca bătălia între noi și PSD să se câștige printr-un duel între mine și Dragnea, numai că Dragnea fuge, normal. Niciodată nu o să accepte să intre într-o bătălie și într-o dezbatere unu la unu cu mine, fiindcă el se simte bine acolo, în spatele gardurilor, în spatele cordoanelor de jandarmi, cu o mulțime de indivizi care îl aduleaza numai pentru ceea ce le oferă", a declarat Orban, potrivit Hotnews.ro.

"Bătălia cu PSD nu se va câștiga așa. Se va câștiga cu infanteria, cu fiecare membru, cu oastea, iar oastea trebuie trezită și ridicată la lupta. Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului. Sunt un om blând, care iubește oamenii, care întotdeauna am preferat în acțiunea politică să conving, nu mi-a plăcut să fiu ascultat de frică, dar nu voi mai acceptă că 75-85% din partid care muncește să bată pasul pe loc din cauza că 25% din partid nu muncește", a mai spus el.

Președintele principalului partid de opoziție i-a chemat la luptă pe cei din teritoriu.

"Nu mai vreau să se facă opoziție numai la nivel național sau unii lideri județeni să facă opoziție, dar numai cu mesaje legate de palierul național. Vreau să văd fiecare lider județean cum dă cu parul în președintele Consiliului Județean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toți șefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic și mai curajos", a afirmat Ludovic Orban.

246
Tagurile:
mesaj, război, PNL, PSD, Ludovic Orban, Liviu Dragnea, România
Tematic
Orban: „Trebuie să începem să-i dăm afară pe toţi cei angajaţi de PSD fără…”
Chirieac șterge pe jos cu Orban și cu „Justiția care achită vinovați"
Campanie pro-Zamfir: "Orban face politică pentru Isărescu sau pentru români?"
Liberalul Zamfir, "mazilit". Scor 1-0 pentru Orban
Război declarat! Un senator devoalează „combinaţiile" lui Ludovic Orban
Ludovic Orban, atitudine grosolană și insulte la adresa PSD

Загрузка...