Mihail Tudose

Firme străine cunoscute, implicate direct în PNRR! Tudose le-a dat în vileag!

1096
(reînnoit 12:03 04.06.2021)
Fostul premier și actual europarlamentar Mihai Tudose a dezvăluit că o parte din fișierele din PNRR sunt făcute de mari firme din SUA și UK, cu interese majore în România

BUCUREȘTI, 4 iun – Sputnik. Dezvăluire bombă a europarlamentarului Mihai Tudose: din analiza semnăturilor electronice a documentelor din PNRR publicate de Guvern a reieși că o parte din fișiere sunt făcute de firme străine precum „Franklin Templeton Investments” și „KPMG”.

Tudose a explicat că ”orice document electronic are proveniența, cine l-a scris, de unde a venit”.

”Pe partea de „unitate de producere a hidrogenului verde documentul e făcut de Franklin Templeton Investments”, spune Tudose.

De asemenea, un studiu de analiză de fezabilitate pe un „proiect de stocare de energie electrică în baterii este făcut de KPMG, livrat ca atare”, spune fostul premier.

Reamintim că ”Franklin Templeton” manageriază Fondul Proprietatea – iar prin acesta are parte la deciziile privind multe domenii, inclusiv în Energie – de exemplu la NuclearElectrica. Reamintim că Fondul Proprietatea, preluat în majoritare de străini,  mai ales americani, s-a opus colaborării avantajoase cu China la centrala de la Cernavodă.

De altfel, Tudose a și precizat că un proiect privind o unitate de hidrogen verde pe platforma Cernavodă ”ar fi făcut tot de băieții de la Templeton”.

Mihai Tudose a prezentat și documente care susțin dezvăluirile sale.

În plus, fostul premier a dezvăluit că în PNRR sunt prevăzuți 1.200 de euro pe zi ”pentru consultanți externi”.

Tudose by Victor Ciobanu on Scribd

1096
Tagurile:
Mihai Tudose
Dan Chitic

Dan Chitic se revoltă: autoritățile resping SUVERANITATEA!  

168
O situație scandaloasă! Cunoscutul avocatul dezvăluie ce s-a întâmplat cu inițiativa Suveranității, susținută de sute de mii de români

BUCUREȘTI, 25 iun – Sputnik. Demersurile avocatului Dan Chitic și al Grupului de Inițiativa pentru Legea Suveranității au avut succes la români – dar nu și la autorități!

Astfel, după ce legea care a obținut susținerea a sute de mii de români, dornici să nu li se mai încalce drepturile și să nu mai fie cedată țara, ei bine a fost ”întoarsă de Consiliul Legislativ”.

„Nu respinsă, nu avizată negativ, ci întoarsă efectiv, în materialitatea ei, la expeditor: toate cele 8 pagini însoțite de Declarația de constituire a Grupului de Inițiativa și Împuternicire”, explica Dan Chitic.

În răspunsul Consiliului Legislativ se aduc câteva argumente, cum ar fi lipsa ”Expunerii de motive”. Dar, Dan Chitic spune clar: ”Expunerea de motive era deja atașată. Doar ca nu s-a dorit a fi văzută!”.

Ciudată atitudinea Consiliului condus de fostul deputat PSD și ministru al Justiției, Florin Iordache, unul dintre parlamentarii care au încercat să impună câteva schimbări necesare în Justiție!

”Evident, “soluția” Consiliului e nelegală, aceasta modalitate de “soluționare” nefiind prevăzută de legea 189/1999”, transmite Dan Chitic.

Pe de altă parte, cunoscutul apărător al drepturilor și suveranității românilor știe cu ce are de-a face: “soluția (Consiliului Legislativ) nu ne miră – ”Știam ca TOȚI SUNT ÎMPOTRIVA NOASTRĂ!”.

”Știam ca vor face tot ce le stă în putință să ne oprească. Nu vor reuși!”, spune Dan Chitic, replicând ferm: ”Vom relua procedura!”

În plus, de data asta Dan Chitic anunță și completarea legii ”cu dispoziții care vor scoate în afara legii orice formă de prozelitism sexual, așa cum au făcut-o ungurii”.

În atașamentul postării puteți citi și răspunsul Consiliului Legislativ, cu semnătura lui Florin Iordache.

168
Tagurile:
Legea suveranității, Suveranitate, Dan Chitic

Загрузка...
Declarații de presă susținute de ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu

Premierul Cîțu a anunțat NOILE MĂSURI de relaxare text INTEGRAL

332
(reînnoit 14:37 24.06.2021)
Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat noi măsuri de relaxare, adoptate de Guvern la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență și care intră în vigoare la 1 iulie.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Într-o conferință de presă premierul României, Florin Cîțu, a anunțat noile măsuri de relaxare, adoptate de Guvern la propunerea CNSU.
În contextul în care starea de alertă a fost modificată începând cu 12 iunie, premierul anunță acum noi relaxări, vizând organizarea de evenimente, zona culturală, sport, dar și turism și deservire a populației.

” În spațiile închise sau deschise se pot organiza evenimente cu până 50% din spectatori, de asemenea, și evenimente culturale cu până în 2500 de spectatori”, a spus premierul precizând – ”Ce e peste trebuie să fie vaccinați”.

Un alte aspect important - restaurantele și cafenelele pot fi deschise până la ora 2 noaptea, la capacitate maximă.

Programul cluburilor și al barurilor se extinde până la ora 2 noaptea, iar pensiunile și hotelurile pot caza la limita maximă.

De asemenea, la evenimente sportive pot participa spectatori la 50% din capacitate, indiferent dacă evenimentul se desfășoară la interior sau la exterior, dar cu condiția ca spectatorii să fie vaccinați sau testați.

Dacă toate persoanele sunt vaccinate, evenimentele se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului.

Târgurile, bâlciurile, talciocurile se redeschid iar sălile de fitness vor fi deschise până la capacitatea maximă.

Măsurile vor intra în vigoare de la 1 iulie.

***

Iată textul integral al Hotărârii adoptate la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență:

332
Tagurile:
Florin Cîţu

Загрузка...
Frontieră

România a actualizat Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat - cine stă în carantină