Emil Boc

Boc, propunere șocantă pentru președinție!

500
Fostul premier Emil Boc sparge gheața – propus candidat la președinția României, primarul de Cluj Napoca vine cu o altă propunere… NUCLEARĂ.

BUCUREȘTI, 31 mai – Sputnik. Premier controversat și primar apreciat, Emil Boc este una dintre variantele pentru candidatura la președinția României, în viziunea multor analiști.

Dar, Emil Boc a făcut la DIGI24 un anunț șocant – ar trebui să candideze Florin Cîțu, care are toate șansele să câștige alegerile prezidențiale din 2024!

”Îmi doresc o Românie de mâine astfel încât românii să trăiască la fel ca europenii. Cei care au plecat să se întoarcă. Pentru asta avem nevoie de o Românie liberală”, declară Emil Boc, cel care s-a lansat în politica mare ca… membru al Internaționalei Socialiste!

Boc consideră că Florin Cîțu ”a demonstrat și ca ministru al Finanțelor și o demonstrează în fiecare zi” iar ”Amprenta sa la PNRR se vede - sunt bani pentru infrastructură, legarea țarii, cel mai important e alocarea pentru educație: 4 miliarde, de asemenea, fondul local pentru dezvoltare digitală”.

”Florin Cîțu e un posibil candidat la prezidențiale”, spune Boc, ”eu preconizez că pentru 2024 cu Orban o să intrăm în opoziție”.

Și, atenție – Boc apreciază că Ludovic Orban ”și-a epuizat rezervorul politic pentru a duce mai mult”, iar ultimele alegeri ”ne-au arătat că mergem în jos”.

”Cu Florin Cîțu avem această șansă - în 2024 nu ne vor vota doar cei din partid, ci oamenii”, spune Boc, subliniind firescul ca ”un președinte de partid să fie și candidat la alegeri”.

Alegeri care, consideră Boc, ”vor seta România pentru 10 ani”. Din păcate, unii analiști arată că de acum Florin Cîțu a ”setat” România… datoare pe vecie!

În privința sa, Emil Boc este modest: ”Am fost 7 ani președinte de partid, l-am dus la 33% în parteneriat cu Băsescu, dar cred că nu pot reprezenta o locomotivă pentru PNL - cred că e timpul pentru alți oameni să ducă ștafeta mai departe”.

500
Tagurile:
Emil Boc
Alegeri europarlamentare 2019

Localitățile unde vor avea loc alegeri locale parțiale

33
(reînnoit 17:58 13.06.2021)
Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat care sunt localitățile unde vor avea loc alegeri locale parțiale în 27 iunie.

BUCUREȘTI, 13 iun – Sputnik. Campania pentru alegeri locale parțiale a început sâmbătă și se va încheia pe data de 26 iunie, la ora 7,00, a anunțat AEP care a transmis detalii legate de desfășurarea acestora.

Conform AEP, pe 27 iunie se desfășoară alegeri locale parțiale pentru primari și un consiliu local.

Circumscripțiile electorale în care se organizează alegeri locale parțiale pentru primari sunt:

* Alba - comunele Ciuruleasa și Meteș

* Arad - comuna Zăbrani

* Argeș - comunele Aninoasa și Rociu

* Bacău - comuna Tamași

* Brașov - comuna Șinca Nouă

* Brăila - comuna Viziru

* Caraș-Severin - orașul Bocșa

* Călărași - comunele Cuza Vodă și Frumușani

* Covasna - comuna Ozun

* Dâmbovița - comuna Braniștea

* Dolj - orașul Filiași și comunele Cătane, Sadova, Terpezița și Ostroveni

* Galați - orașul Târgu Bujor

* Gorj - comuna Bumbești-Pițic

* Hunedoara - comunele Burjuc, Romos și Sarmizegetusa

* Ialomița - comunele Gura Ialomiței și Ion Roată

* Ilfov - orașul Bragadiru și comuna Găneasa

* Mehedinți - comuna Obârșia de Câmp

* Olt - comuna Deveselu

* Prahova - comuna Șotrile

* Sălaj - orașul Șimleu Silvaniei

* Suceava - orașul Vicovul de Sus

* Timiș - comuna Voiteg

* Vâlcea - comunele Scundu și Slătioara

De asemenea, se vor organiza alegeri locale parțiale pentru consiliul local în comuna Cojasca din județul Dâmbovița.

33
Tagurile:
alegeri locale

Загрузка...
Marcel Ciolacu

Ciolacu: Guvernul s-a întors de la Bruxelles cu zero euro pentru agricultură

109
Marcel Ciolacu a afirmat astăzi că România a plecat la Bruxelles cu o solicitare de şapte miliarde pentru agricultură, iar miniştrii Cristian Ghinea şi Adrian Oros s-au întors cu zero euro.

BUCUREȘTI, 12 iun – Sputnik. Președintele PSD Marcel Ciolacu a arătat într-o conferinţă de presă ținută la Craiova cum a eșuat Guvernul în negocierile pentru agricultură.

Ciolacu a criticat Guvernul pentru că a trimis la Bruxelles documente pe care nu le-a citit, ”documente făcute de către companii private ca pe urmă să acceseze aceste fonduri sau aberaţii cum sunt 133.000 de euro pentru formarea unui singur om, de parcă l-am trimite pe Marte”.

Una dintre cauze, a arătat Ciolacu, este că Guvernul nu a vrut un dialog cu autorităţile locale și de aceea ”s-a ajuns ca să fim iarăşi ruşinea Europei”.

”Chiar vorbeam cu domnul senator Preoteasa cât de mult ar fi însemnat pentru Dolj să fi prins acele sume pentru irigaţii, cum au prins Polonia, Ungaria, Bulgaria. Am plecat la negocieri la Bruxelles cu Comisia cu o solicitare de şapte miliarde, au ajuns domnul Ghinea şi cu domnul Oros la 3,8 miliarde şi s-au întors cu zero euro pentru agricultura românescă”, a mai declarat Ciolacu.

109
Tagurile:
Marcel Ciolacu

Загрузка...