Valérie Cioloş-Villemin

Soția lui Dacian Cioloș, NĂUCITĂ de ce a pățit în România!

369
(reînnoit 10:21 03.06.2021)
”Asta oare nu este discriminare?” Soția unuia dintre liderii Coaliției se revoltă contra măsurilor luate de… Coaliție! Valérie Cioloş-Villemin a avut o surpriză neplăcută pe aeroportul Otopeni și reacționează!

BUCUREȘTI, 18 mai – Sputnik. Soția europarlamentarului Dacian Cioloș, Valérie Cioloş-Villemin  ”se simte năucită”. Asta transmite după ”surpriza” de la aeroportul din București.

Frumoasa și talentata franțuzoaică se întorcea de le părinți, iar la revenirea în România a aflat că este obligată să intre în carantină… pentru că nu este vaccinată!

”Vin din Franța unde am plecat o săptămână să-mi văd părinții. Nu fusesem de 10 luni”, explică Valérie Cioloş, subiniind că și-a luat toate măsurile înainte de a pleca.”Am tot cântărit înainte de a pleca”.

Valérie Cioloş arată că s-a informat ”mi-a luat o jumătate de zi...”, intențiile sale fiind cât se poate de lăudabile: ”să nu fac rău nimănui, să pot respecta regulile, să îmi pot ține cursul MBSR în sală la întoarcere”.

Este vorba de Programul certificat de Reducere Stresului prin Mindfulness, în care Valérie Cioloş este un foarte apreciat și foarte pasionat trainer.

”Când am plecat, Franța era pe lista  “galbenă”. A trecut în “roșu” - așa, de la o zi la alta”, scrie Valérie Cioloş, punctând cu celebra replică ironică a lui Iohannis – ”Ghinion!”.

Iar rezultatul care o lasă ”năucită” este clar: ”La întoarcere am aflat că sunt obligată să intru în carantină” – și asta pentru că NU este vaccinată!

”Ok. Dar am făcut Covid acum mai puțin de 3 luni, deci în mod normal sunt imunizată”, scrie revoltată Valérie Cioloş, constatând că ”nu contează. Tot în carantină trebuie să stau”.

Ei bine, soția liderului grupului european ”Renew Europe” reacționează revoltată: ”Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină cu toate că tot de anticorpi și imunizare vorbim și la cei vaccinați și la cei care au făcut boala”.

”Oups!!! Stai! Asta oare nu este discriminare? Care e diferența între o imunizare naturală  făcută cu boala și o imunizare indusă? Întreb. Pe bune”, încheie mesajul postat recent de Valérie Cioloş.

Deci, cu ce avem de-a face? De o revoltă a soției unuia dintre liderii Coaliției contra măsurilor luate de… Coaliție? Cam așa ceva…

 

369
Tagurile:
Dacian Cioloș
Moțiune de cenzură în Parlament a PSD contra lui Cristian Ghinea

Kovesi a devenit sperietoarea cu care Ghinea amenință opoziția

25
(reînnoit 17:28 14.06.2021)
Supărat pe moțiunea simplă a PSD îndreptată împotriva sa, ministrul Investițiilor și Proiectelor europene Cristian Ghinea i-a amenințat pe social-democrații din Parlamentul României cu... Kovesi

BUCUREȘTI, 14 iun – Sputnik. Discurs amenințător al ministrului Investițiilor și Proiectelor europene Cristian Ghinea la dezbaterea moțiunii simple depuse de PSD împotriva sa și care va intra mâine la vot.

Supărat pe faptul că PSD l-a pus la colț cu referire la PNRR și la absorbția fondurilor europene, Ghinea i-a amenințat pe parlamentarii social-democrați cu șefa Parchetului European.

”Am prevăzut în PNRR un sistem foarte strict de monitorizare și prevenție a fraudelor. De la 1 iunie a început să funcționeze Parchetul European, doamna Kovesi să vă păzească. Hai, aplauze pentru doamna Kovesi, avem o româncă la șefia unei instituții europene. Ați alungat-o din țară și ați dat de dracu' iar!”, le-a transmis Cristian Ghinea celor din PSD.

Ghinea mai spune că anul acesta au intrat în România 1,6 miliarde de euro din fonduri structurale și că alte 2,3 miliarde de euro sunt în procesare, bani care vor intra în ţară până în decembrie.

”Rata e de 55% în marja curentă a mediei europene de 58%. E chiar mai mare decât a altor state ca Italia, Spania, Danemarca sau Olanda”, s-a lăudat ministrul, arătând că PNRR înseamnă că Guvernul va repara România după ce a stricat PSD.

Cristian Ghinea, ”un Clotilde Armand cu barbă și burtă”

În schimb, Sorin Grindeanu l-a acuzat pe ministrul Ghinea că a tratat PNRR nu cu responsabilitate, ca să fie un plan viabil pentru România, ”ci cu nesimțire, cum ați venit azi, cu isterie și iresponsabilitate. Ați ajuns un fel de Clotilde Armand cu barbă și burtă. Un Clotilde Armand care ați ajuns să faceți crize la TV, de parcă banii ar veni în țară din mărinimia dvs., nu ca rezultat din plata românilor prin taxe și impozite”, l-a taxat dur prim-vicepreședintele PSD pe ministrul USR.

25
Tagurile:
Laura Codruţa Kovesi, Cristian Ghinea

Загрузка...
Liviu Dragnea

Dragnea mai are o șansă: eliberarea condiționată se rejudecă la Tribunalul Giurgiu

299
Curtea de Apel București a decis astăzi desființarea deciziei definitive prin care s-a respins cererea de liberare condiționată a lui Liviu Dragnea și a trimis cazul spre rejudecarea la Tribunalul Giurgiu

BUCUREȘTI, 14 iun – Sputnik. Liviu Dragnea ar putea avea o nouă șansă să fie eliberat condiționat după ce Curtea de Apel București a desființat decizia definitivă privind continuarea executării pedepsei și a trimis cazul spre rejudecare la Tribunalul Giurgiu.

Decizia de astăzi este definitivă astfel că decizia prin care Tribunalul București a stabilit ca Dragnea să continue executarea pedepsei este desființată.

Curtea de Apel București a luat astăzi decizia favorabilă lui Dragnea în cazul dosarului de strămutare prin care Liviu Dragnea cerea mutarea la o altă instanță decât Tribunalul București a dosarului de eliberarea condiționat, dosar care era deja închis prin decizie definitivă.

Liviu Dragnea a cerut înainte de judecarea la Tribunalul București a contestației sale împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 5 privind eliberarea sa condiționată, strămutarea acțiunii de la acea instanță la un alt tribunal din țară.

La termenul de astăzi al dosarului de strămutare, avocata lui Liviu Dragnea a explicat judecătorilor Curții că există doi judecători la Tribunalul București ce nu ar fi fost imparțiali în privința clientului ei.

„Domnul Dragnea a fost judecat de un tribunal cu doi judecători care nu au fost imparțiali. Aveți toate documentele la dosar și o să vedeți că nu este pentru prima dată când Tribunalul nu este imparțial”, a spus avocata Flavia Teodosiu, care a adăugat că s-ar fi pus o presiune mare pe magistrați, inclusiv presiune mediatică, după ce Liviu Dragnea a depus cererea de eliberare condiționată, cerere depusă după obținerea avizului pozitiv din partea penitenciarului Rahova.
299
Tagurile:
Liviu Dragnea
Tematic
Dragnea, văzut ca un pericol pentru ”aliniamentul” stabilit de Bruxelles și Washington
Detenție politică și război intern hibrid în România–UE. Dragnea, declarație emoționantă!
Ultima oră: decizia contra lui Dragnea ar putea fi DESFIINȚATĂ

Загрузка...