Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă sparge toate tiparele o apariție de ”gradul 9”!

12243
Tentativă de anihilare fizică, AUR și serviciile secrete, asasini economici, pile, nepotism, povești secrete ale vieții de familie, totul despre politiciana independentă care are ca principiu de viață - ”Suntem artizanii propriului destin”

BUCUREȘTI, 18 mai – Sputnik. ”Senatoarea fenomen” a avut o nouă apariție senzațională în emisiunea ”Mădălin Ionescu Show”, difuzată aseară de Metropola TV.

A fost prima apariție a Dianei Șoșoacă în emisiunea cunoscutului realizator TV – și, cu siguranță, va rămâne ca una de referință. O emisiune care ilustrează perfect principiul de viață al Dianei Șoșoacă, enunțat și aseară: ”Suntem artizanii propriului destin”.

Emisiunea a cuprins… tot! Dezvăluiri și opinii tranșante despre temele momentului, amănunte inedite – uneori dramatice, uneori hazlii – din viața senatoarei, critici dure la adresa sistemului, ba chiar și intențiile politice ale Dianei Șoșoacă.

O emisiune care trebuie urmărită – și pentru care atât invitata, cât și realizatorul merită, din punct de vedere al prestației, toate felicitările.

Spicuim doar câteva fragmente din emisiune și câteva dintre ideile expuse de Diana Iovanovici Șoșoacă.

Cum ieri, în Senat, s-a judecat în regim secret contestația Dianei Șoșoacă la sancțiunile primite și s-a respins, senatoarea a explicat de ce este atât de dușmănită de colegi. Desigur, pentru că le spune ceea ce nu are nimeni curajul: de exemplu, că guvernanții sunt ”adevărați asasini economici”.

Aceasta se datorează faptului că tot ce se petrece în economie sau oricare ale domeniu se bazează pe relații politice – ”totul este o relație politică”, spune senatoarea.

”Tare mă bucur că nu fac parte dintr-o formațiune politică”, a mărturisit Diana Șoșoacă, iar replica lui Mădălin Ionescu a venit imediat – ”Dar veți intra…”.  

Replica Dianei Șoșoacă a fost tranșantă: ”Nu veți vedea asta. Le trebuie prea multă curățenie să intru eu acolo. Și nu o curățenie de primăvară, ci una zilnică. Trebuie să dispară baronii”.

”Lupt pentru ideal, nu am nevoie de bani, am vrut să adun toate partidele politice sub steagul naționalismului”, spune Diana Șoșoacă.

Una dintre marile probleme ale actualei clase politice este că ”avem prea mulți oameni inculți juridic în partide”. Pe de altă parte, nici consilieri capabili, profesioniști nu își iau, spune senatoarea.

”Consilierii sunt impuși de partide – pentru că au diverse obligații, e plin parlamentul de nepotism – de fapt, nu avem consilieri profesioniști, avem pile”, spune Diana Șoșoacă.

Dar, chiar și ea a fost la un moment dar consilieră, lucrând în aparatul ministrului Comerțului Exterior, Eugen Dijmărescu, în guvernul Adrian Năstase.

Deși nu s-a întâlnit decât de foarte puține ori cu fostul premier, Diana Șoșoacă povestește o secvență amuzantă. Fiind într-o împrejurare la o discuție la care era de față și premierul, acesta a întrebat-o, mirat de vioiciunea și lejeritatea de exprimare a tinerei consiliere care îi fusese studentă, cum vede ea rezolvate problemele României:

”Vreți adevărul sau să vă mint ca toți cei din jur?”, a întrebat senatoarea, făcându-i pe cei prezenți să se albească la față. ”Un cutremur de gradul 9 rezolvă tot”

Uimit, Adrian Năstase a replicat – ”Păi da, dar muriți și dumneavoastră!...”.

”Da, dar dacă muieriți dumneavoastră toți, eu să fiu fericită”, ar fi răspuns Diana Șoșoacă – aceeași care spune că a făcut multe faze asemănătoare.

Chiar și în privința vieții ei de familie a povestit, cu aceeași lejeritate, amănunte extrem de… intime.

Întrebată de copii și, în glumă, dacă mai vrea să facă și alții, Diana Șoșoacă a dat o altă replică… în stilul său unic.

”Sunt cam bătrână acum, dar… am făcut atâtea precedente în Parament că… dacă aș fi gravidă, ar fi cea mai tare! Dar dacă Dumnezeu va dori, cu mare drag…”, a spus Diana Șoșoacă râzând.

Un singur fragment mai reproducem – cel legat de forțe obscure din politică, servicii și formarea unei noi mișcări politice. ”E greu să faci fără servicii o mișcare, un partid”, afirmă Diana Șoșoacă, iar referindu-se inclusiv la AUR. Pe de altă parte, este de acord că în servicii sunt și mulți patrioți.

”Cel mai mare pericol e mișcarea pe care am creat-o, de deșteptare a conștiințelor”, spune Diana Șoșoacă, dezvăluind un fapt uluitor – ”S-a încercat chiar și anihilarea mea și a familiei mele”.

Așa cum precizam, sunt doar câteva fragmente dintr-o emisiune – care merită cu prisosință urmărită integral.

12243
Tagurile:
Emisiune, TV, Diana Șoșoacă
Tematic
Represalii contra Dianei Șoșoacă – decizie de ultimă oră!
Diana Șoșoacă, atacată din zona George Soros
Un celebru analist pune PARIU: ”Șoșoacă e înaintea TUTUROR dacă e măsurată în sondaje!”
Diana Șoșoacă, gest de excepție pentru toți români!
Diana Șoșoacă îl face praf pe Cîțu – punctează OFICIAL, exact la țintă!
Diana Șoșoacă le pune în față miniștrilor ceea ce îi sperie cel mai tare!
Diana Șoșoacă intervine ferm în cazul lui Lazarus!
Marcel Ciolacu

Ciolacu: Guvernul s-a întors de la Bruxelles cu zero euro pentru agricultură

55
Marcel Ciolacu a afirmat astăzi că România a plecat la Bruxelles cu o solicitare de şapte miliarde pentru agricultură, iar miniştrii Cristian Ghinea şi Adrian Oros s-au întors cu zero euro.

BUCUREȘTI, 12 iun – Sputnik. Președintele PSD Marcel Ciolacu a arătat într-o conferinţă de presă ținută la Craiova cum a eșuat Guvernul în negocierile pentru agricultură.

Ciolacu a criticat Guvernul pentru că a trimis la Bruxelles documente pe care nu le-a citit, ”documente făcute de către companii private ca pe urmă să acceseze aceste fonduri sau aberaţii cum sunt 133.000 de euro pentru formarea unui singur om, de parcă l-am trimite pe Marte”.

Una dintre cauze, a arătat Ciolacu, este că Guvernul nu a vrut un dialog cu autorităţile locale și de aceea ”s-a ajuns ca să fim iarăşi ruşinea Europei”.

”Chiar vorbeam cu domnul senator Preoteasa cât de mult ar fi însemnat pentru Dolj să fi prins acele sume pentru irigaţii, cum au prins Polonia, Ungaria, Bulgaria. Am plecat la negocieri la Bruxelles cu Comisia cu o solicitare de şapte miliarde, au ajuns domnul Ghinea şi cu domnul Oros la 3,8 miliarde şi s-au întors cu zero euro pentru agricultura românescă”, a mai declarat Ciolacu.

55
Tagurile:
Marcel Ciolacu

Загрузка...
Prima ședință a noului Senat al României

Orban recunoaște în cadrul coaliţiei au existat momente de criză

64
(reînnoit 18:12 11.06.2021)
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a recunoscut astăzi că în cadrul coaliţiei au existat momente de criză și că astfel de momente vor mai fi înregistrate, guvernările de coaliţie fiind în general "complicate".

BUCUREȘTI, 11 iun – Sputnik. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a catalogat astăzi alianţa cu USR- PLUS, într-o declarație făcută la Bacău, ca fiind una care necesită dialog permanent şi o armonizare constantă a poziţiilor. El a recunoscut că au existat momente de criză în coaliție și nu s-a sfiit să recunoască faptul că asemenea momente vor mai avea loc și în viitor, pentru că guvernările de coaliţie sunt în general "complicate".

Orban a strecurat și câteva critici la adresa USR, spunând despre această formațiune că e un partid mai nou care nu are o definire doctrinară clară și ale cărui poziţii de multe ori se stabilesc în funcţie de conjunctură, de context.

Mai mult, Orban spune despre USR că este un partid care nu are experienţa guvernării.

64
Tagurile:
Ludovic Orban
Tematic
Celebru economist dezvăluie ce NU a spus Cîțu despre PNRR: ”Este și un pericol!”
Pierde România banii de la UE prin PNRR? Cîțu, explicații
George Simion, denunț incendiar contra UE și a Guvernului Cîțu

Загрузка...
Ziua Rusiei

Ziua Națională a Rusiei prilej pentru conducerea României de a ne face de râs