Liviu Pleșoianu

Pleșoianu și rușii: ”Sunt trădătorul propriilor mele anterioare trădări”

636
(reînnoit 07:26 17.05.2021)
O apariție surprinzătoare a lui Liviu Pleșoianu – și un dialog sincer, în care arată ce înțelege el prin a fi ”omul rușilor”

BUCUREȘTI, 17 mai – Sputnik. Absent o perioadă din spațiul online și din mass media, Liviu Pleșoianu a revenit cu o carte scrisă în limba engleză ”Te Real Great Reset”.

Ulterior, el a publicat o postare… cu turban pe cap, dar și cu un text care i-a uimit și i-a făcut pe mulți fani să comenteze.

”Da, știu... "Te-ai făcut musulman, deși erai cu rușii!" ... "Tunde-te, mă, că ai nevoie de aspect!"”, scrie ironic Pleșoianu, ironic la ce s-a spus și se va mai spune despre el.

Schimbând tirul ironiei, el folosește o parafrază la celebrul cântec evreiesc ”Să fie pace în lume” - ”Să fie pace în capetele tuturor și o să fie pace in lume!”.

”În rest, noi să fim sănătoși, că super-politicieni avem. Și la putere, și la anti-putere. Și în România, și în alte țări. E, practic, doldora de oameni de stat peste tot”, scrie Pleșoianu, completând cu o săgeată la adresa ”patrioților” din parlamentul actual: ”Faraonul României tot nesuspendat? Ce șoc... Ce surpriză... Cât patriotism zguduitor...”

Pleșoianu a schimbat și replici cu unii dintre cei care comentat, pe diverse teme – una dintre acestea fiind cea legată de… ”omul rușilor”.

Redăm câteva fragmente:

Ion Duca: ”Ești un om... Mișto”

Liviu Pleșoianu: ”Mulțumesc! Habar n-am. Oi fi. Sau nu. Cine știe? Încă nu s-a stabilit definitiv. S-a stabilit "decât" că "sunt cu rușii"”.

Daniela Ilea: ”Liviu Pleșoianu, eu din prima clipă am fost cu rușii!”.

Liviu Pleșoianu: ”Daniela Ilea, 100% nu sunt împotriva lor. Cum sunt unii propagandiști demenți...”

Oana Manasia: ”Interesul național ne conduce - dar nu se poate să îi trădați pe ruși chiar așa - poate vom fi odată ce ar trebui să fim”.

Liviu Pleșoianu: ”Sunt trădătorul propriilor mele anterioare trădări. Ceea ce mă face un personaj enervant și neastâmpărat”.

Geta Olteanu: ”Nu-i rău nici așa... dar nici cu rușii nu-i rău!”

Liviu Pleșoianu: ”Cu oamenii, în general, nu-i rău...”.

Un singur comentariu - umorul lui Liviu Pleșoianu, replicile sale a la Rigoletto, spun un adevăr grav: în lumea noastră ”normală” sunt adevăruri pe care numai ”nebunul regelui” și le poate permite.

636
Tagurile:
Ruși, Liviu Pleșoianu
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă: ”Un NU categoric Tratatului militar România-Ucraina! Vom fi carne de tun!”

210
Senatoarea Diana Șoșoacă s-a opus în plenul Senatului Tratatului militar România-Ucraina, scoțând în evidență aspecte care NU se spun românilor

BUCUREȘTI, 23 iun – Sputnik. Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a avut o nouă intervenție fulminantă în plenul Senatului, de data aceasta cu privire la Tratatul militar România-Ucraina!

”Vom fi carne de tun!”, spune senatoarea, declarând că un asemenea demers oficial al României este ”Inacceptabil” și, ca atare, ea spune ”Un NU categoric!”.

Argumentele senatoarei vin dintr-o analiză atentă – atât a Tratatului, cât mai ales a contextului geopolitic. De reținut că datele prezentate de Diana Șoșoacă NU sunt arătate românilor, cărora li se spune doar că înțelegerea cu Ucraina nu are conotații periculoase, că nu ne poate împinge în vreun conflict.

Senatoarea atrage atenția că ”Aparent avem de-a face cu o înțelegere inofensivă între două state vecine - în realitate, acest acord, care se încearcă a se încheia de vreo 20 de ani, nu știu cine apucat acum, are o bătaie mult mai lungă”.

”E clar că România care este stat NATO nu are vreun motiv să încheie cu un acord de non combat cu Ucraina pentru că, nu știu dacă vă aduceți aminte, dar una dintre condițiile pe care a trebuit să le îndeplinim la intrarea noastră în NATO a fost să avem tratate de bună vecinătate cu toate statele vecine, deci cu Ucraina avem tratat de buna vecinătate”, a declarat senatoarea.

În aceste condiții, Diana Șoșoacă subliniază că noul acord pe care îl discutăm acum ”are un alt sens”.

”Ucraina nu ne poate garanta nicio susținere în cazul în care România ar fi atacată de un atacată de un stat inamic – un caz ipotetic, evident”, spune senatoarea, arătând că, în schimb, ”noi garantăm Ucrainei susținerea militară a României în situația în care acest stat ar fi atacat”.

Și acum vine întrebarea cheie: ”Oare cine ar putea ataca Ucraina? În nici un caz un stat NATO. Prin eliminare, cine ar rămâne? Federația Rusă care, întâmplător, are și tratat de susținere cu China - deci, cele pe cele două mari puteri din cele trei din lume!”.

Diana Șoșoacă atrage atenția că România intră prin acest într-o situație deja tensionată, pe care ea o descrie ca fiind un dublu litigiu – după alipirea Crimeii (momentul în care Moscova a decis anexarea Crimeii”, cum spune senatoarea) – ”și mai aducem aminte că în urmă cu o lună a declanșat un a declanșat un conflict cu Federația Rusă”.

Deci, în cazul unui conflict în care România ar interveni ”noi în acest moment suntem carne de tun!”.

”Nici nu vreau să îmi închipui ce se întâmplă în cazul în care Ucraina ar fi atacată de Rusia iar noi am fi obligați să ne luptăm cu Rusia! Până ajunge NATO aici cred că ne spulbera de pe fața pământului”, spune senatoarea, conchizând ferm - ”consider că ar trebui să ne mai gândim la semnarea acestui Tratat, având în vedere situația geopolitică din acest moment”.
210
Tagurile:
militar, tratat, România, Ucraina, Diana Șoșoacă
Tematic
Diana Șoșoacă sparge toate tiparele – o apariție de ”gradul 9”!
Situație scandaloasă în România - Diana Șoșoacă intervine! MECI de MECI!
Diana Șoșoacă, acțiune la nivel internațional – MODEL pentru Europa!
Șoșoacă: ”Servicii secrete EXTERNE îl impun pe Arafat – mâinile lui sunt pline de sânge!”

Загрузка...
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir denunță o nouă ”cedare de SUVERANITATE” către străini

215
(reînnoit 07:57 23.06.2021)
O veste gravă vine de la Parlament – una dintre cele mai controversate legi, care ”permite  vânzarea necondiționată” către străini a trecut tacit! Cine e vinovat

BUCUREȘTI, 23 iul – Sputnik. Senatorul Daniel Zamfir face un anunț grav: în Senat s-a dat curs ”încă unei cedări de SUVERANITATE”.

Senatorul PSD arată că ieri Senatul a luat act că Legea privind vânzarea terenurilor agricole ”a trecut tacit”. Acuzația este gravă – și o vizează pe una dintre cele mai puternice și controversate figuri din PNL, Iulia Scântei.

”Printr-o manevră deja patentată, servitoarea de serviciu, Iulia Scântei, președinta Comisiei Juridice, a refuzat să dezbată în Comisia Juridică legea, deși comisia de agricultură, comisie co-raportoare, respinsese modificările care permiteau vânzarea necondiționata străinilor”, scrie Zamfir.

De fapt, aici este și cheia – articolele care vizează ”vânzarea necondiționată” a terenurilor agricole – România fiind o campioană la acest capitol, după cum menționează mass media.

Zamfir o acuză pe Iulia Scântei că ”acolo unde nu i se repartizează pentru raport proiecte de lege, solicită  Comisia Juridică să fie co-raportoare” și astfel, ”dacă vreun proiect, unde au ei interese, primește un raport negativ - cum e cazul acestei legi – Comisia Juridică nu o mai dezbate ca să treacă tacit în forma  inițiatorului”.

”Notărița milionară, abonată la contractele cu Statul,  continua agresiv să impună interese contrare românilor, în timp ce averea îi creste substanțial în timpul mandatului de senator”, acuză Zamfir, citând presa ieșeană, plină de informații despre senatoarea Iulia Scântei.

Precizăm că, în cazul proiectului legislativ la care se referă Daniel Zamfir, Camera Deputaților este decizională. Dar, așa cum ne amintim, Iohannis și PNL au făcut mare caz de legi care au trecut ”tacit” prin prima cameră sesizată. Acum tac. Oare de ce?

215
Tagurile:
Suveranitate, Daniel Zamfir

Загрузка...
Vladimir Putin

Putin a declarat NATO își consolidează prezența în apropierea frontierelor ruse