Clotilde Armand

Clotilde Armand, un nou scandal! Capitala, în mare pericol!

401
Scandalurile de la Sectorul 1 continuă – Clotilde Armand anunță că este amenințată și… amenință la rândul său! Capitala poate fi din în mare pericol sanitar, în plină pandemie

BUCUREȘTI, 13 mai – Sputnik. În plină pandemie, Capitala poate fi din nou plină de gunoaie, cel puțin în Sectorul 1.

Compania care efectuează serviciile de salubritate anunță că nu a primit banii promiși de Primăria Sector 1 – iar rezultatul va fi că nu vor mai ridica gunoiul din cartier.

Clotilde Armand, în loc să rezolve situația, procedează în stil specific USR – dă un mesaj belicos pe USR  - în care se declară amenințată – și amenință la rândul său!

”O parte a conducerii companiei de salubrizarea ne transmite din nou amenințări că nu vor mai ridică gunoiul. Deși ei și-au primit banii și mai au să ne returneze peste 100 de milioane de lei”, scrie Armand, replicând șocant: ”Abia aștept”.

Primarul amenință că ”În următoare secundă în care nu vor mai ridica gunoiul conform contractului acesta va fi reziliat și pe raza teritorială a Sectorului 1 vine alt operator. Fără alte discuții”.

”Instanța mi-a dat dreptate și voi putea să fac asta”, spune Armand, declarând ”Țineți minte: amenințările mafiote nu mă intimidează. Dimpotrivă”.

Problema este că a venit anotimpul cald, iar până când se va proceda la o înlocuire a operatorului de salubritate, maldărele de gunoaie vor fi adevărate surse de infecție care vor pune în pericol Capitala! Și asta, repet, în condiții de pandemie!

Dar, se pare că pe Clotilde Armand o interesează mai mult reacții ale susținătorilor săi de pe Facebook!

401
Tagurile:
Gunoi, București, Clotilde Armand
Declarații de presă susținute de ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu

Premierul Cîțu a anunțat NOILE MĂSURI de relaxare text INTEGRAL

189
(reînnoit 14:37 24.06.2021)
Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat noi măsuri de relaxare, adoptate de Guvern la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență și care intră în vigoare la 1 iulie.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Într-o conferință de presă premierul României, Florin Cîțu, a anunțat noile măsuri de relaxare, adoptate de Guvern la propunerea CNSU.
În contextul în care starea de alertă a fost modificată începând cu 12 iunie, premierul anunță acum noi relaxări, vizând organizarea de evenimente, zona culturală, sport, dar și turism și deservire a populației.

” În spațiile închise sau deschise se pot organiza evenimente cu până 50% din spectatori, de asemenea, și evenimente culturale cu până în 2500 de spectatori”, a spus premierul precizând – ”Ce e peste trebuie să fie vaccinați”.

Un alte aspect important - restaurantele și cafenelele pot fi deschise până la ora 2 noaptea, la capacitate maximă.

Programul cluburilor și al barurilor se extinde până la ora 2 noaptea, iar pensiunile și hotelurile pot caza la limita maximă.

De asemenea, la evenimente sportive pot participa spectatori la 50% din capacitate, indiferent dacă evenimentul se desfășoară la interior sau la exterior, dar cu condiția ca spectatorii să fie vaccinați sau testați.

Dacă toate persoanele sunt vaccinate, evenimentele se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului.

Târgurile, bâlciurile, talciocurile se redeschid iar sălile de fitness vor fi deschise până la capacitatea maximă.

Măsurile vor intra în vigoare de la 1 iulie.

***

Iată textul integral al Hotărârii adoptate la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență:

189
Tagurile:
Florin Cîţu

Загрузка...
Klaus Iohannis

Iohannis recunoaște: ”Sunt domenii în care discuțiile cu Rusia ar fi benefice”

148
(reînnoit 16:30 24.06.2021)
Președintele Klaus Iohannis a răspuns întrebărilor despre un summit european la care ar urma să fie invitată Rusia.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Prezent la summitul UE, președintele Iohannis a făcut o scurtă declarație de presă și a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.

Ioahnnis a explicat că la summit se ca discuta despre managementul situațiilor de criză – amintind aici pandemia, dar și și schimbările climatice. ”Managementul situațiilor de criză trebuie îmbunătățit”, consideră președintele României.

”Sperăm să nu vină următoarea criză”, a spus Iohannis – ”Vorbind de managementul crizelor, avem nevoie să-l îmbunătățim, la nivel european. A fost foarte benefică implicarea Comisiei în achiziția de vaccinuri și cum au ajuns ele în statele membre”.

De asemenea, în cadrul întâlnirii se vor aborda situații complexe internaționale, printre care relația cu Rusia.

Întrebat de propunerea cancelarului Merkel și a președintelui Macron de a fi invitată Rusia la un viitor summit UE, președintele Klaus Iohannis a recunoscut că există situații în care dialogul este preferabil.

Această chestiune o vom discuta în consiliu și voi spune acolo prima dată opinia noastră, a spus Iohannis.

”Sunt probleme care trebuie discutate în relația cu Federația Rusă - sunt unele chestii pe care nu le putem tolera, dar sunt domenii discuțiile sunt preferabile. În cazul problemelor globale cum este încălzirea trebuie găsite canale de comunicare.

Dar, președintele Klaus Iohannis a sibliniat că deocamdată este vorba de o propunere, care urmează a fi analizată.

148
Tagurile:
Klaus Iohannis
Тема:
Relațiile româno-ruse

Загрузка...
Aleksandar Vulin (File)

Serbia: „Vom rămâne neutri militar” - poziția Serbiei cu privire la NATO, neschimbată