Ramona Saseanu

Scandal monstru… până în China cu ”fătuca” numită la șefia TVR!

668
Numirea unei controversate jurnaliste în fruntea TVR a generat o mulțime de reacții – iar pe lângă dovezi ale incompetenței a apărut și o luare de poziție… tocmai din China!

BUCUREȘTI, 12 mai – Sputnik. Propunerea și apoi votul primit în parlament de Ramona Săseanu, - o ”fătucă”, așa cum ar spune Ion Cristoiu - o obscură jurnalistă din Craiova apropiată de PNL, a fost atacată chiar de mass media.

Săseanu s-a făcut de râs nevenind în fața Comisiei de Cultură cu un proiect de management, a fugit de presă, iar ziariștii au făcut-o praf, apoi în spațiul public au apărut date că nu ar avea nici studiile în regulă… și multe altele.

De asemenea, circulă înregistrarea emisiunii în care a promovat, pe postul public, o ”vrăjitoare”, fapt care, se spune că se face în schimbul unor avantaje. Au apărut și secvențe în care noua președintă interimară de la TVR se face de râs la un concurs… și asta nu e tot!

Daniel Tomozei-Dimian, ziaristul român care lucrează în Beijing, la Radio China International, a avut o reacție dură.

”ÎNTREBARE: Care sunt meritele Ramonei Săseanu pentru promovarea la conducerea TVR? RĂSPUNS: Zero moralitate, decență și onoare ... în beneficiul PNL!”

Iar jurnalistul atacă direct: ”Când ca jurnalist minți, inventezi și cauți să manipulezi, ești un RATAT/RATATĂ!”

La ce se referă Tomozei? La un fapt petrecut în toamna anului trecut când ”a inventat un sondaj politic, implicând în mod inconștient o casă de sondare”.

Pe scurt (vedeți imaginile postate de Dan Tomozei), Săseanu ”a inventat un sondaj în care l-a umflat pe candidatul PNL la Primăria Craiova, sondaj atribuit IMAS!”.

Acesta era contracandidatul Olguței Vasilescu, cu care Săseanu mai avusese o ceartă, când răspândise o altă știre falsă, despre primărița PSD.

”IMAS a venit cu un comunicat în care a arătat că nu are nicio legătură cu producția luptătoarea și meritocratei PNL”, scrie Tomozei, care comentează – ”Facem pariu că oricine în locul ei dacă nu era în PNL, iar PNL nu era la guvernare, zbura din TVR Craiova pentru o asemenea mizerie?”
Dar, în cazul Ramonei Săseanu, ”această lumină de modestie, educație, competență și moralitate, pentru că minte, denaturează, inventează și manipulează în numele lui Iohannis și al PNL, este protejată și promovată!”, scrie Dan Tomozei.

Ca o completare, ziaristul din Beijing pune o întrebare logică – oare ce profil psihologic trebuie să ai ”dacă pe Internet te promovezi cu imagini de acum 20 de ani, evitând să te asumi așa cum ești (mereu) în prezent?”.

668
Tagurile:
TVR
Declarații de presă susținute de ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu

Premierul Cîțu a anunțat NOILE MĂSURI de relaxare text INTEGRAL

161
(reînnoit 14:37 24.06.2021)
Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat noi măsuri de relaxare, adoptate de Guvern la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență și care intră în vigoare la 1 iulie.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Într-o conferință de presă premierul României, Florin Cîțu, a anunțat noile măsuri de relaxare, adoptate de Guvern la propunerea CNSU.
În contextul în care starea de alertă a fost modificată începând cu 12 iunie, premierul anunță acum noi relaxări, vizând organizarea de evenimente, zona culturală, sport, dar și turism și deservire a populației.

” În spațiile închise sau deschise se pot organiza evenimente cu până 50% din spectatori, de asemenea, și evenimente culturale cu până în 2500 de spectatori”, a spus premierul precizând – ”Ce e peste trebuie să fie vaccinați”.

Un alte aspect important - restaurantele și cafenelele pot fi deschise până la ora 2 noaptea, la capacitate maximă.

Programul cluburilor și al barurilor se extinde până la ora 2 noaptea, iar pensiunile și hotelurile pot caza la limita maximă.

De asemenea, la evenimente sportive pot participa spectatori la 50% din capacitate, indiferent dacă evenimentul se desfășoară la interior sau la exterior, dar cu condiția ca spectatorii să fie vaccinați sau testați.

Dacă toate persoanele sunt vaccinate, evenimentele se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului.

Târgurile, bâlciurile, talciocurile se redeschid iar sălile de fitness vor fi deschise până la capacitatea maximă.

Măsurile vor intra în vigoare de la 1 iulie.

***

Iată textul integral al Hotărârii adoptate la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență:

161
Tagurile:
Florin Cîţu

Загрузка...
Klaus Iohannis

Iohannis recunoaște: ”Sunt domenii în care discuțiile cu Rusia ar fi benefice”

128
(reînnoit 16:30 24.06.2021)
Președintele Klaus Iohannis a răspuns întrebărilor despre un summit european la care ar urma să fie invitată Rusia.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Prezent la summitul UE, președintele Iohannis a făcut o scurtă declarație de presă și a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.

Ioahnnis a explicat că la summit se ca discuta despre managementul situațiilor de criză – amintind aici pandemia, dar și și schimbările climatice. ”Managementul situațiilor de criză trebuie îmbunătățit”, consideră președintele României.

”Sperăm să nu vină următoarea criză”, a spus Iohannis – ”Vorbind de managementul crizelor, avem nevoie să-l îmbunătățim, la nivel european. A fost foarte benefică implicarea Comisiei în achiziția de vaccinuri și cum au ajuns ele în statele membre”.

De asemenea, în cadrul întâlnirii se vor aborda situații complexe internaționale, printre care relația cu Rusia.

Întrebat de propunerea cancelarului Merkel și a președintelui Macron de a fi invitată Rusia la un viitor summit UE, președintele Klaus Iohannis a recunoscut că există situații în care dialogul este preferabil.

Această chestiune o vom discuta în consiliu și voi spune acolo prima dată opinia noastră, a spus Iohannis.

”Sunt probleme care trebuie discutate în relația cu Federația Rusă - sunt unele chestii pe care nu le putem tolera, dar sunt domenii discuțiile sunt preferabile. În cazul problemelor globale cum este încălzirea trebuie găsite canale de comunicare.

Dar, președintele Klaus Iohannis a sibliniat că deocamdată este vorba de o propunere, care urmează a fi analizată.

128
Tagurile:
Klaus Iohannis
Тема:
Relațiile româno-ruse

Загрузка...

Avionul rusesc și o dronă au filmat distrugătorul UK Defender - Video