Lia Olguța Vasilescu

PNL vrea pună în fruntea TVR o inamică a Olguței!

677
Pe surse, s-a aflat pe cine ar vrea să numească PNL în fruntea televiziunii naționale - o jurnalistă care a avut un conflict cu Olguța Vasilescu.

BUCUREȘTI, 7 mai – Sputnik. Una dintre cele mai așteptate propuneri  este cea pentru șefia TVR. Chiar dacă postul public nu mai are nici pe departe întâietatea audiențelor, funcția de președinte al CA al TVR rămâne un subiect de aprige negocieri.

De aceea, deocamdată nu s-a ajuns la o propunere acceptabilă în cadrul Coaliției, iar conform ”Știri pe surse”, Ludovic Orban va apela la o formulă de interimat.

Aceasta e cu atât mai necesară ci cât în cadrul coaliției de guvernare s-ar fi ajuns la un consens privind demiterea conducerilor Radioului public și TVR – asta chiar în ședința de marți a plenului reunit al Camerei și Senatului.

”Mare favorită ar fi Ramona Săseanu, de la TVR Craiova, cea care va fi președinte pentru o perioadă de 6 luni”, scrie ”Știri pe surse”, adăugând că ”În perioada de interimat, liderii coaliției de guvernare doresc să schimbe legea de funcționare a televiziunii publice, iar ulterior va fi ales un președinte plin”.

Interesant este că jurnalista din Craiova a avut un conflict cu Lia Olguța Vasilescu. Săseanu a acuzat că pe grupurile de comunicare ale PSD s-ar fi dat indicații prin care ”să i se pună capac”.

”Iată ‘ideea de capac pentru postarea din Barieră’ distribuită pe grupurile PSD-iste. Pălmașii (viitori directori care o să vă conducă) au rolul de a urma instrucțiunile”, a scris Ramona Săseanu pe rețeaua de socializare, prezentând și copii ale ”indicațiilor”.

Săseanu consideră că reacția s-ar fi datorat unei relatări privind huiduirea Olguței într-un  cartier al Craiovei, de unde ar fi fost ”salvată de Poliția Locală”.

”Pe surse: Olgi a fost huiduită în Bariera Vâlcii. A salvat-o Poliția Locală”, a scris Săseanu pe rețeaua de socializare.

Ramona Săseanu este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova și are un master în jurnalism la  Universitatea Bucureşti.

Conform site-ului TVR Craiova, Ramona Săseanu lucrează în presă din 1995, ”debutând la un  post de radio din Craiova, foarte ascultat la vremea respectivă”.

”În 1998  s-a mutat în Bucureşti unde a lucrat pentru Pro TV ca reporter, şi ulterior, corespondent de ştiri pentru zona Olteniei”, scrie sursa citată, care precizează că la TVR Craiova ”lucrează din 2001, este redactor, iar cea mai mare realizare consideră că este emisiunea de sănătate „Tableta de sănătate””.

Deci, o biografie care nu justifică plasarea ei înaintea unor jurnaliști cu mare experiență atât în presă, dar mai ales în conducerea unor publicații. Dar, desigur, numirea se face pe considerente politice – de aceea am și relatat conflictul cu Olguța Vasilescu, care s-ar putea să conteze mai mult decât datele profesionale.

Reamintim, deocamdată informația nu este confirmată, ci este ”pe surse”.

677
Tagurile:
PNL, Olguța Vasilescu, TVR
Tematic
Olguța nu iartă: ”Să nu vă plângeți și să strigați după PSD!”
Olguța nu iartă: ”Manipulări mincinoase - mai vedeți vreunul zvârcolindu-se acum?”
Olguța revine - dă de pământ cu Raluca Turcan: ”Aberații nerușinate!”
Alegeri europarlamentare 2019

Localitățile unde vor avea loc alegeri locale parțiale

29
(reînnoit 17:58 13.06.2021)
Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat care sunt localitățile unde vor avea loc alegeri locale parțiale în 27 iunie.

BUCUREȘTI, 13 iun – Sputnik. Campania pentru alegeri locale parțiale a început sâmbătă și se va încheia pe data de 26 iunie, la ora 7,00, a anunțat AEP care a transmis detalii legate de desfășurarea acestora.

Conform AEP, pe 27 iunie se desfășoară alegeri locale parțiale pentru primari și un consiliu local.

Circumscripțiile electorale în care se organizează alegeri locale parțiale pentru primari sunt:

* Alba - comunele Ciuruleasa și Meteș

* Arad - comuna Zăbrani

* Argeș - comunele Aninoasa și Rociu

* Bacău - comuna Tamași

* Brașov - comuna Șinca Nouă

* Brăila - comuna Viziru

* Caraș-Severin - orașul Bocșa

* Călărași - comunele Cuza Vodă și Frumușani

* Covasna - comuna Ozun

* Dâmbovița - comuna Braniștea

* Dolj - orașul Filiași și comunele Cătane, Sadova, Terpezița și Ostroveni

* Galați - orașul Târgu Bujor

* Gorj - comuna Bumbești-Pițic

* Hunedoara - comunele Burjuc, Romos și Sarmizegetusa

* Ialomița - comunele Gura Ialomiței și Ion Roată

* Ilfov - orașul Bragadiru și comuna Găneasa

* Mehedinți - comuna Obârșia de Câmp

* Olt - comuna Deveselu

* Prahova - comuna Șotrile

* Sălaj - orașul Șimleu Silvaniei

* Suceava - orașul Vicovul de Sus

* Timiș - comuna Voiteg

* Vâlcea - comunele Scundu și Slătioara

De asemenea, se vor organiza alegeri locale parțiale pentru consiliul local în comuna Cojasca din județul Dâmbovița.

29
Tagurile:
alegeri locale

Загрузка...
Marcel Ciolacu

Ciolacu: Guvernul s-a întors de la Bruxelles cu zero euro pentru agricultură

108
Marcel Ciolacu a afirmat astăzi că România a plecat la Bruxelles cu o solicitare de şapte miliarde pentru agricultură, iar miniştrii Cristian Ghinea şi Adrian Oros s-au întors cu zero euro.

BUCUREȘTI, 12 iun – Sputnik. Președintele PSD Marcel Ciolacu a arătat într-o conferinţă de presă ținută la Craiova cum a eșuat Guvernul în negocierile pentru agricultură.

Ciolacu a criticat Guvernul pentru că a trimis la Bruxelles documente pe care nu le-a citit, ”documente făcute de către companii private ca pe urmă să acceseze aceste fonduri sau aberaţii cum sunt 133.000 de euro pentru formarea unui singur om, de parcă l-am trimite pe Marte”.

Una dintre cauze, a arătat Ciolacu, este că Guvernul nu a vrut un dialog cu autorităţile locale și de aceea ”s-a ajuns ca să fim iarăşi ruşinea Europei”.

”Chiar vorbeam cu domnul senator Preoteasa cât de mult ar fi însemnat pentru Dolj să fi prins acele sume pentru irigaţii, cum au prins Polonia, Ungaria, Bulgaria. Am plecat la negocieri la Bruxelles cu Comisia cu o solicitare de şapte miliarde, au ajuns domnul Ghinea şi cu domnul Oros la 3,8 miliarde şi s-au întors cu zero euro pentru agricultura românescă”, a mai declarat Ciolacu.

108
Tagurile:
Marcel Ciolacu

Загрузка...