Валерий Кузьмин, Valeri Kuzmin

Dezbatere excepțională despre România și Rusia: Mădălin Ionescu în dialog cu Valery Kuzmin

830
(reînnoit 06:24 06.05.2021)
Adrian Severin, Cristian Diaconescu, Cozmin Gușă, Petrișor Peiu și Răzvan Savaliuc au comentat și completat dialogul ambasadorului Valery Kuzmin cu Mădălin Ionescu, realizând cea mai bună emisiune despre relația României cu Rusia.

BUCUREȘTI, 6 mai – Sputnik. Cunoscutul realizator TV Mădălin Ionescu a avut curajul de a realiza un interviu cu ambasadorul Rusiei, dr. Valery Kuzmin. Spun ”curajul”, pentru că suntem într-o perioadă în care dacă te referi la Rusia altfel decât critic sau chiar acuzator ești imediat atacat de o mulțime de publicații și de influenceri agresivi – așa zis ”pro-occidentali”.

Ei bine, televiziunea ”Metropola”, de care ține emisiunea „Mădălin Ionescu Show” a avut temeritatea de a încerca o formulă complexă, invitând nu mai puțin de cinci comentatori de elită pentru a analiza cele spuse de ambasadorul rus, dar și pentru a dezbate pe tema relației româno-ruse.

Astfel, la emisiune au participat foștii miniștrii de Externe Adrian Severin și Cristian Diaconescu, fostul deputat și secretar general PSD geopoliticianul Cozmin Gușă, profesorul Petrișor Peiu, fost secretar de stat la Economie și Investiții străine, consilier al premierilor Radu Vasile și Adrian Năstase – și nu în ultimul rând cunoscutul jurnalist de investigații Răzvan Savaliuc, fondatorul grupului de presă ”Lumea Justiției”.

A rezultat o dezbatere de excepție, de înalt nivel, într-un spirit constructiv – chiar dacă opiniile și abordările au fost de multe ori diferite.

Emisiunea „Mădălin Ionescu Show”
Emisiunea „Mădălin Ionescu Show”

”Valery Kuzmin nu ocolește niciuna din temele importante pentru români și... dacă va așteptați sa urmăriți răspunsuri spectaculoase la întrebările adresate, ei bine ... chiar așa va fi”, a transmis în deschidere Mădălin Ionescu.  

Apreciatul realizator TV e abordat teme fierbinți precum – ”Cât de deteriorate sunt relațiile României cu Rusia”, dacă există riscul unui război, ”ce părere are marea putere răsăriteană despre o eventuala unire a țării noastre cu Republica Moldova”.

”Despre restituirea tezaurului, ce afaceri ar vrea Rusia sa facă cu România, ce părere are ambasadorul Rusiei despre vaccinurile anti - COVID și de ce crede ca vaccinul rusesc e mai bun, cum comentează afirmațiile recente ale ministrului roman de externe – iată câteva dintre temele discutate într-o emisiune de excepție – a cărei înregistrare o puteți urmări mai jos.

O precizare: în emisiunea cu invitați nu a fost prezentat interviul integral cu Valery Kuzmin – ci numai fragmente. Interviu integral va fi transmis de Metropola TV sâmbătă, 8 mai, de la ora 19.

De asemenea, Sputnik va publica dialogul cu ambasadorul rus luni, 10 mai.

Aici puteți urmări înregistrarea emisiunii – așa cum spuneam, o realizare jurnalistică de excepție – și poate cea mai bună emisiune dedicată relației româno-ruse.

830
Tagurile:
Valery Kuzmin, România, Rusia
Tematic
Valery Kuzmin, lecție de comportament corect dată ambasadorilor occidentali
Valery Kuzmin: “Eroismul soldaților noștri, nemuritor” VIDEO
Iulian Chifu, făcut praf după obrăznicia față de ambasadorul Kuzmin
Dan Chitic

Dan Chitic se revoltă: autoritățile resping SUVERANITATEA!  

263
O situație scandaloasă! Cunoscutul avocatul dezvăluie ce s-a întâmplat cu inițiativa Suveranității, susținută de sute de mii de români

BUCUREȘTI, 25 iun – Sputnik. Demersurile avocatului Dan Chitic și al Grupului de Inițiativa pentru Legea Suveranității au avut succes la români – dar nu și la autorități!

Astfel, după ce legea care a obținut susținerea a sute de mii de români, dornici să nu li se mai încalce drepturile și să nu mai fie cedată țara, ei bine a fost ”întoarsă de Consiliul Legislativ”.

„Nu respinsă, nu avizată negativ, ci întoarsă efectiv, în materialitatea ei, la expeditor: toate cele 8 pagini însoțite de Declarația de constituire a Grupului de Inițiativa și Împuternicire”, explica Dan Chitic.

În răspunsul Consiliului Legislativ se aduc câteva argumente, cum ar fi lipsa ”Expunerii de motive”. Dar, Dan Chitic spune clar: ”Expunerea de motive era deja atașată. Doar ca nu s-a dorit a fi văzută!”.

Ciudată atitudinea Consiliului condus de fostul deputat PSD și ministru al Justiției, Florin Iordache, unul dintre parlamentarii care au încercat să impună câteva schimbări necesare în Justiție!

”Evident, “soluția” Consiliului e nelegală, aceasta modalitate de “soluționare” nefiind prevăzută de legea 189/1999”, transmite Dan Chitic.

Pe de altă parte, cunoscutul apărător al drepturilor și suveranității românilor știe cu ce are de-a face: “soluția (Consiliului Legislativ) nu ne miră – ”Știam ca TOȚI SUNT ÎMPOTRIVA NOASTRĂ!”.

”Știam ca vor face tot ce le stă în putință să ne oprească. Nu vor reuși!”, spune Dan Chitic, replicând ferm: ”Vom relua procedura!”

În plus, de data asta Dan Chitic anunță și completarea legii ”cu dispoziții care vor scoate în afara legii orice formă de prozelitism sexual, așa cum au făcut-o ungurii”.

În atașamentul postării puteți citi și răspunsul Consiliului Legislativ, cu semnătura lui Florin Iordache.

263
Tagurile:
Legea suveranității, Suveranitate, Dan Chitic

Загрузка...
Declarații de presă susținute de ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu

Premierul Cîțu a anunțat NOILE MĂSURI de relaxare text INTEGRAL

549
(reînnoit 14:37 24.06.2021)
Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat noi măsuri de relaxare, adoptate de Guvern la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență și care intră în vigoare la 1 iulie.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Într-o conferință de presă premierul României, Florin Cîțu, a anunțat noile măsuri de relaxare, adoptate de Guvern la propunerea CNSU.
În contextul în care starea de alertă a fost modificată începând cu 12 iunie, premierul anunță acum noi relaxări, vizând organizarea de evenimente, zona culturală, sport, dar și turism și deservire a populației.

” În spațiile închise sau deschise se pot organiza evenimente cu până 50% din spectatori, de asemenea, și evenimente culturale cu până în 2500 de spectatori”, a spus premierul precizând – ”Ce e peste trebuie să fie vaccinați”.

Un alte aspect important - restaurantele și cafenelele pot fi deschise până la ora 2 noaptea, la capacitate maximă.

Programul cluburilor și al barurilor se extinde până la ora 2 noaptea, iar pensiunile și hotelurile pot caza la limita maximă.

De asemenea, la evenimente sportive pot participa spectatori la 50% din capacitate, indiferent dacă evenimentul se desfășoară la interior sau la exterior, dar cu condiția ca spectatorii să fie vaccinați sau testați.

Dacă toate persoanele sunt vaccinate, evenimentele se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului.

Târgurile, bâlciurile, talciocurile se redeschid iar sălile de fitness vor fi deschise până la capacitatea maximă.

Măsurile vor intra în vigoare de la 1 iulie.

***

Iată textul integral al Hotărârii adoptate la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență:

549
Tagurile:
Florin Cîţu

Загрузка...
Furtună

Avertizare meteo: schimbare radicală a vremii Cod portocaliu