La Familia

”La Familia”, melodie de ultimă oră FULMINANTĂ: anti-globalism și pentru România

1212
(reînnoit 18:02 04.05.2021)
Celebrul grup de muzică Rap a lansat cum puțin timp o melodie fulminantă, ”TERORIST” - contra globalismului, un adevărat mesaj de suveranitate și de naționalism românesc: ”e un statement, nu e entertaiment”

BUCUREȘTI, 4 mai – Sputnik. Artiștii români au dat exemplu de curaj - de la ei au venit semnalele deșteptării! Dar ceea ce a făcut acum ”La Familia” este mai mult: e un manifest al revoltei față de cei care îndeamnă la uitarea sentimentului și mândriei naționale.

Este un manifest împotriva ideii ”Vrem o țară ca afară” – în condițiile care, de fapt, ni se cere să uităm cine suntem și de unde venim”.

Melodia ”Terorist” a fost la lansată acum puțin timp pe YouTube și în introducere se spune clar: ”Melodia următoare e un statement, nu e entertaiment!”

”Ea nefiind in concordanță cu trending-ul si ridicând nişte probleme reale ale societății româneşti, o să deranjeze!”, scriu celebrii Puya și Sișu, alături de interpreta Oana Marinescu.

Autorii știu la ce se așteaptă: ”Scenariul ne este super cunoscut din experiențele anterioare! O să primim sute de comentarii proaste pe net de la diverşi ''activişti " (se pare că nu scăpăm nici în democrație de ei) care o să ne facă cu ou şi cu oțet pentru că nu suntem de acord cu retorica generală”.

”Melodia nu o să o auziți la radio și nici nu cred ca o să vă fie sugerată de vreuna din platformele online, o să vedeți sute de caterinci , glumițe și răutăți la adresa noastră, o să ne fie scoase la iveală toate greşelile trecutului şi se va încerca pe toate căile să fim discreditați sau socotiți nebuni”, scrie ”La Familia”, subliniind că ”E o tehnică cu care suntem deja obișnuiți”.

Dar, spun celebrii muzicieni – ”hei, rap-ul despre asta este!! Nu numai despre floricele, distracție, branduri de haine, maşini tunate, cururi bombate şi droguri, băi frate...”

”Rap-ul deranjează, nu coafează! E părerea oamenilor simpli de pe stradă, fie că place sau nu, LA FAMILIA are ceva de zis iar voi toți cei care ați fost alături de noi încă din prima zi, nu vă temeți!”, se arată în text.

De fapt, ”niciodată nu am fost 100% acceptați sau plăcuți”, scriu nonconformiștii artiști. ”Cine încearcă să îi mulțumească pe toți nu mulțumește pe nimeni iar noi suntem aici să reprezentăm valorile în care NOI și VOI credem... la restu .. le urăm succes”.

”Dumnezeu să ne ajute pe toți!”, încheie ”La Familia”, trupă care nu fac primul gest pentru apărarea naționalismului și credinței. Ei au fost printre primii care au manifestat la „Referendumul pentru familie” și au multe melodii în care susțin… ceea ce nu vrea globalismul anihilator al sentimentelor naționale profunde.

1212
Tagurile:
România, Globalizare, Familia
Klaus Iohannis

Iohannis: ”Noi ne pregătim pentru misiuni de luptă”

60
(reînnoit 13:57 11.05.2021)
Președintele Iohannis a făcut o nouă declarație despre pregătirile pentru luptă ale militarilor români în contextul ”Justice Sword 21”.

BUCUREȘTI, 11 mai – Sputnik. Președintele Klaus Iohannis a fost prezent, alături de președintele Poloniei, Andrzej Duda, la exercițiul militar multinațional ”Justice Sword 21”.

Trecând peste numele ridicol al exercițiului, preluat probabil din lumea benzilor desenate Marvel, să menționăm că președintele a spus că românii și trupele NATO se pregătesc pentru… misiuni de luptă!

”Când vorbim de misiuni de luptă, noi ne pregătim pentru apărare pe flancul estic”, a spus Iohannis, subliniind – ”Este foarte important pentru noi să avem trupe foarte bine pregătite pentru apărare în flancul estic”.

Sigur, întrebarea oricărui om logic și informat este ”apărare”… contra cui și bazat pe ce considerente?!

Trecând peste declarațiile absurde marca NATO, nimeni nu neagă importanța pregătirii militare comune, mai ales alături de o armată atât de valoroasă cum este cea poloneză.

”Este foarte important pentru noi să participăm la astfel de exerciții pentru a încuraja forțele noastre care lucrează împreună”, a spus Iohannis, menționând că ”Soldații polonezi sunt cei care au venit să facă parte din brigada multinațională”.

Iohannis spune corect că ”este extrem de important să facem astfel de exerciții pentru a crește gradul de interoperabilitate, pentru a se cunoaște unii cu ceilalți”, și a adăugat sintagma cheie - pentru a fi pregătiți pentru ”misiuni de luptă”.

Întrebarea, pe care desigur că nu i-o pune nici un ziarist acreditat, este – când a participat NATO la vreo ”misiune de apărare”? Că despre misiuni de atac și invazie, cred că putem da destule exemple.

”Sunt impresionat, exercițiul a funcționat foarte bine și îi felicit pe toți!”, a conchis președintele României.

60
Tagurile:
Klaus Iohannis

Загрузка...
Солдаты многонациональной боевой группы НАТО

Klaus Iohannis și președintele Poloniei participă la un exercițiu NATO în România

42
(reînnoit 12:38 11.05.2021)
Klaus Iohannis și președintele Poloniei Andrzej Duda participă astăzi la exercițiul NATO ”Justice Sword 21” care are loc în comuna Smârdan din județul Galați.

BUCUREȘTI, 11 mai – Sputnik. Președintele României Klaus Iohannis și președintele Poloniei Andrzej Duda participă astăzi la exercițiul militar multinațional NATO ”Justice Sword 21”, după ce ieri au fost implicați în desfășurarea summitului B9.

La exercițiul NATO participă 15.000 de militari din 17 țări membre sau partenere ale Alianței.

Evenimentul de astăzi vine în continuarea summitului Formatul Bucureşti - B9 - o iniţiativă lansată de preşedintele României Klaus Iohannis şi de preşedintele Poloniei Andrzej Duda, la care au participat statele membre NATO situate pe Flancul Estic al Alianţei: Bulgaria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria.

Summitul s-a încheiat cu declarații ostile la adresa Rusiei și cu solicitarea lui Iohannis ca NATO s trimită cât mai multe trupe străine în țările din preajma Rusiei, iar România să primească mai mulți soldați străini pe teritoriul său.

Potrivit lui Iohannis, participarea preşedintelui SUA Joe Biden la videoconferinţă ar arăta încrederea de care se bucură România la Washington, ca aliat şi partener strategic.

42
Tagurile:
Klaus Iohannis, NATO
Tematic
Crimeea a răspuns la comparația Mării Negre cu „lacul NATO”
La Summit-ul de la București, NATO a anunțat o nouă gogomănie
Celebru ziarist, mesaj pentru NATO: ”Gavariți vorbe, ca babele pe marginea șanțului”

Загрузка...
Dana Budeanu

Dana Budeanu intră la rupere: creează LISTA RUȘINII!

0
(reînnoit 14:31 11.05.2021)
Una dintre cele mai influente voci din spațiul public, Dana Budeanu face un demers inedit împotriva celor care discriminează sau incită la discriminare în cazul vaccinării.

BUCUREȘTI, 11 mai – Sputnik. Cunoscuta creatoare și critic de modă, Dana Budeanu, a devenit una dintre cele mai influente voci din spațiul public, atitudinea sa curajoasă fiind amplificată de remarcabilul talent cu care își expune ideile.

De câteva zile, Dana Budeanu a început o adevărată campanie contra discriminării între vaccinați și nevaccinați.

Ultima reacție vizează companiile care au anunțat reduceri și gratuități pentru cei care prezintă certificatul de vaccinare. 

În aceste sens, ea a creat ”Lista rușinii”, care va cuprinde agenții economici care se pretează la asemenea gesturi – și își invită cititorii să-i trimită numele unor asemenea firme.

”Trimiteți toate companiile și agenții economici care discriminează oamenii cerând certificat de înțepat pentru mocangeli și reduceri”, transmite Dana Budeanu, menționând că ”Lista va fi pe aplicație”

Anterior, Dana Budeanu a anunțat că nu va mai cumpăra nicio carte de la editură și de la o rețea care au promis facilități pentru vaccinați.

”NU mai cumpăr în viața mea nicio carte editată de ”Curtea veche” și nimic de la Diverta! Fătălăilor! Marș!”, a scris Dana Budeanu.

Dana Budeanu ia în bășcălie ”gratuitățile” oferite și spune că se va oferi… cartea lui Iohannis, celebra ”Pas cu pas”.

”Asta e cartea moca, daca sunteți cuminți – ”pas cu pas, înțepat cu înțepat, spre o Românie  normală”, a scris Dan Budeanu,

0
Tagurile:
Dana Budeanu
Tematic
Dana Budeanu, curaj și demnitate - mai mult decât toți „bărbații” politici!
Dana Budeanu, reacție fulminantă, manifest excepțional contra manipulărilor Puterii
Dana Budeanu intră la rupere: creează LISTA RUȘINII!

Загрузка...