Florin Cîțu

Dezvăluire NUCLEARĂ: ”Am certitudinea Florin Cîțu este o creație a CIA!”

6865
Controversatul premier are un parcurs… și  mai controversat, iar un cunoscut analist internațional și om politic aruncă o adevărată ”NUCLEARĂ”

BUCUREȘTI, 27 apr – Sputnik. Multă lume își pune în legătură cu parcursul lui Florin Cîțu prin mediul bancar și prin politică – de la un început uluitor, la un scandal șocant, apoi… liniște și… politică la cel mai înalt nivel!

Un politician fără notorietate și fără merite deosebite, ba chiar marcat de scandalul atacului speculativ asupra leului,  este numit premier – și chiar de două ori! Cîțu nu este susținut nici prin conducerea unei organizații puternice, nici de vreo mare avere – și în nici un caz nu este o personalitate marcantă sau cel puțin un tip charismatic. Mai mult, nu are nici vreo istorie lungă în PNL, precum Orban sau Tăriceanu!

Așa încât, întrebările apar firesc - ce îl recomandă și cine îi netezește drumul? Că ”vocea și talentul”… în nici un caz!

Geopoliticianul Cozmin Gușă vine cu o adevărată NUCLEARĂ: Florin Cîțu este omul… stăpânilor coloniei! Al americanilor, ba chiar a celor mai periculoși dintre ei… CIA!

”Despre el aproape că am certitudinea că este o creație a CIA”, spune Gușă, argumentând – ”Școala pe care a făcut-o, faptul că a fost ținut 9 ani de zile în Statele Unite, pe bani foarte mulți, și că a fost parașutat direct la Banca Națională a Noii Zeelande, ca și consilier al președintelui, după aia a venit în Frankfurt la Banca Europeană de Dezvoltare.

Cozmin Gușă subliniază: ”Frankfurt este un hub al CIA… foarte important”. Totuși… de ce tocmai acest personaj – mai degrabă ciudat, decât impunător prin calități și realizări?

”Cîțu are niște calități, dar nu foarte multe”, spune Gușă, care arată că, în relația cu serviciile, ”poți să fii o unealtă foarte bună, nu trebuie să fii un tip genial, să ai inițiativă… (pentru că) ți se dă! Când ar fi luat vreodată Cîțu funcția de prim ministru dacă nu i s-ar fi dat?”.

Cozmin Gușă a povestit că și el, când a fost bursier în SUA, i s-a propus să lucreze pentru temuta agenție americană de spionaj, dar a refuzat… chiar două propuneri în acest sens.

”Poate a refuzat și Florin Cîțu?...”, a replicat Mădălin Ionescu, cunoscutul realizator fiind coleg de liceu, la Râmnicu Vâlcea, cu actualul premier.

Cozmin Gușă a răspuns, zâmbind – ”Dacă refuza, nu ajungea la Banca Națională a Noii Zeelande.  Nu ajungi la Banca Națională a Noii Zeelande decât dacă ești trimis”.

În acest caz, dacă beneficiază de o asemenea ”famiglie”, nu ar putea fi Florin Cîțu împins către președinția României?

”Cîțu … dacă i se comandă și dacă i se face loc o să meargă… că nu-i după el, e slăbuț…”, a replicat Cozmin Gușă în emisiunea ”Mădălin Ionescu Show”, de pe postul Metropola TV.

Captură ecran din emisiunea Madalin Ionescu Show
Captură ecran din emisiunea Madalin Ionescu Show
6865
Tagurile:
Americani, CIA, Florin Cîţu, Cosmin Guşă
Videoconferință cu Prim-ministrul și cu miniștrii cu responsabilități în gestionarea epidemiei COVID-19

Cunoscut avocat: ”România este prăbușită, regimul Iohannis mai are doar propaganda”

219
(reînnoit 19:18 18.05.2021)
Unul dintre cei mai cunoscuți avocați face o tăioasă analiză a situației României – cu o concluzie gravă: îndatorarea țării pentru totdeauna și compromiterea generațiilor viitoare: sărăcie și iobăgie. În schimb, ”multinaționalele vor scoate din țară 300 de miliarde!”

BUCUREȘTI, 18 mai – Sputnik. Apreciat pentru excelentele sale comentarii politice, avocatul Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD scrie una dintre cele mai dure analize ala situației în care regimul Iohannis a adus România.

În textul intitulat ”Propaganda – ultima armă a regimului Iohannis: drumul glorios spre UE”, Pavelescu începe prin a descrie situația economică, socială și politică pe scurt: ”România este prăbușită și trăiește, prin regimul Iohannis - PNL/USR -, exclusiv pe credit”.

”Cele 30 de miliarde de euro împrumutate anul trecut și încă pe atât anul acesta, care s-au topit și se vor topi pe cheltuieli curente, fără nicio investiție reală în viitor”, consideră Pavelescu, arătând că ”de la o îndatorare de 35% acum 2 ani, vom ajunge în 2023 la 55-60%”.

Ce înseamnă asta, dincolo de cifre? Cunoscutul avocat și om politic e direct: ”Îndatorarea țării pentru totdeauna, dobânzi imense în viitor, restricționarea posibilității de împrumut în condiții decente și compromiterea generațiilor viitoare: sărăcie și iobăgie”.

Ori, întrebarea firească este ”Ce se întâmplă în asemenea situații?” O legitate istorică, răspunde Pavelescu, adică ”societățile și economiile cad sub controlul  propagandei” – ceea ce presupune două aspecte: ”minciuna și represiunea”.

”Teza este aceeași: e nevoie de noi sacrificii pentru salvarea țării. Vina este a altora, din trecut, iar actuala putere are ”misiunea istorică” de a rezolva în sfârșit, costurile fiind necesare”, reproducând ”argumentele” mereu folosite de guvernanți.

Apoi, spune Pavelescu, ”urmează promisiunea arhicunoscută, și anume UE” – adică noile generații ”merită să se sacrifice pentru UE!”,

”UE care ne și ajută enorm, cu miliarde”, spun autoritățile, dar Pavelescu atrage atenția că asta e, de fapt, ”principala minciună a propagandei”.

De ce e o minciună? Pentru că anunțatele 80 de miliarde pentru următorii 7 ani ”nu înseamnă nimic nici dac-ar veni (vreo 36 sunt oricum împrumuturi), pentru că, iată, numai în 2020 -2021 împrumutăm 60 de miliarde care se topesc în cheltuieli de subzistență”.

În acest context, Pavelescu subliniază că ”singurele care sunt programate să facă bani buni, chiar în pandemie, fiind multinaționalele. În cei 7 ani, multinaționalele vor scoate din țară, cam 300 de miliarde!”.

Atenție la următoarea afirmație a lui Aurelian Pavelescu: ”Ceea ce nu știu, sau știu și nu-i interesează, este că panaceul propagandei UE este ultimul stadiu al dictaturii în care ne aflăm - înțelegând prin dictatură ruperea puterii politice de popor”.

”Prăbușirea totală va veni mai devreme sau mai târziu”, este concluzia lui Aurelian Pavelescu – iar singura întrebare care rămâne este ”dacă poporul va fi pregătit pentru acel moment, să se restaureze”. Și, desigur, după răspunsul greșit al României sub regimul Iohannis la întrebarea „A fi sau a nu fi”, nu poate poate fi decât un singur final: ”Restul e tăcere”.

219
Tagurile:
Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis, gest deosebit - pentru români merituoși… la cel mai înalt nivel!
Ultima oră: ce se întâmplă cu anul școlar - Iohannis, explicații
Dan Chitic e de neînduplecat - reacție fulminantă la anunțul lui Iohannis

Загрузка...
Klaus Iohannis

Iohannis vrea campanie de vaccinare la sate

86
(reînnoit 17:36 18.05.2021)
Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații la finalul ședinței de la Cotroceni la care au participat premierul Florin Cîţu, cei doi vicepremieri şi mai mulţi miniştri.

BUCUREȘTI, 18 mai – Sputnik. Potrivit președintelui Klaus Iohannis, vaccinarea merge bine, el insistând că de vaccinare depinde deschiderea tuturor sectoarelor economice.

Iohannis a indicat că primarii indiferent de culoare politică trebuie să se implice activ în campania de vaccinare și a indicat că trebuie insistat în zona rurală, unde oamenii ar trebuie să fie informați și să se meargă din poartă în poartă pentru campania de informare.

Iohannis a continuat să facă de fapt campanie pentru vaccinare pe toată durata declarațiilor sale, el spunând că cei nevaccinați riscă să facă o formă severă a bolii.

Iohannis a adăugat că deciziile în educație, în această perioadă, s-au luat pe baza unor scenarii legate de rata de infectare și că România se află aproape de momentul în care majoritatea elevilor pot relua orele în format fizic.

De asemenea, Iohannis a cerut soluții pentru reluarea evenimentelor culturale și a anunțat că de săptămânile următoare campania de vaccinare va primi noi forme atractive.

”Sper că îi vom putea convinge pe majoritatea românilor să se vaccineze”, a adăugat Iohannis.

86
Tagurile:
Klaus Iohannis

Загрузка...

Moscova promite răspundă după ce Macedonia de Nord a expulzat un diplomat rus

0
Macedonia de Nord a decis expulzarea unui diplomat rus, a confirmat marți ambasada. Moscova ia în calcul contramăsuri.

BUCUREŞTI, 18 mai – Sputnik. „Confirmăm expulzarea unui diplomat rus de către autoritățile Macedoniei de Nord. Partea rusă are în vedere contramăsuri”, a declarat misiunea diplomatică rusă.

Ambasadorul rus Serghei Bazdikin a fost convocat săptămâna trecută la Ministerul macedonean de Externe, unde a fost informat că diplomatul trebuie să părăsească țara în termen de șapte zile, potrivit site-ului de știri MKD, citat de Sputnik News

„În conformitate cu articolul 9 din Convenția de la Viena, Ministerul de Externe a luat decizia de a declara un diplomat de la ambasada rusă persona non grata în Republica Macedonia de Nord”, a declarat ministerul într-un comunicat.

Cauzele din spatele acestei măsuri din partea Skopje rămân neclare.

0

Загрузка...