Florin Cîțu

Florin Cîțu, mesajul zilei politică și dorințe

161
(reînnoit 11:28 25.04.2021)
Premierul Florin Cîțu a transmis un mesaj într-o zi specială, exprimând o dorință a sa și a milioane de români – dar a adăugat și promovarea specifică

 

BUCUREȘTI, 25 apr – Sputnik. Premierul României este unul dintre cei care își serbează azi ziua de nume – și cu acest prilej a transmis un mesaj pentru cei cu nume de floare – dar și pentru toți românii.

”În Duminica Floriilor vă doresc tuturor multă sănătate și încredere. Iar celor care vă serbați onomastica, la mulți ani!”, a scris Florin Cîțu acum puțin timp.

Premierul a adăugat însă și promovarea specifică guvernului său – vaccinarea, ca unica soluție de ieșire din pandemie:

”Știu că aveți nevoie de speranță, după un an de pandemie. Dar speranța noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluție”, scrie Cîțu.

De ce nu avem altă soluție, cum ar fi tratamentul eficient? Pentru mulți este greu de înțeles.

Premierul a mulțumit tuturor ”pentru gândurile voastre bune” și a spus ce ”cadou” își dorește de ziua lui.

”Cum am spus și la ziua mea de naștere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate”, a spus Cîțu, continuând cu un ”prim pas” greu realizabil: ”Primul pas este să atingem ținta de 10 milioane de români vaccinați până la 1 august”.

Conform platformei oficiale a Guvernului Români, până ieri, 24 aprilie, s-au vaccinat aproape 3 milioane de români, dintre care mai puțin de 1.800.000 au făcut și a doua doză.

161
Tagurile:
Florii, Florin Cîţu
Justiție

Veste proastă pentru PNL de la Justiție! Definitivă!

31
Curtea Supremă dă o veste proastă și definitivă PNL – unul dintre cei mai importanți lideri rămâne cu măsura preventivă a controlului judiciar într-un dosar penal rușinos.
31
Tagurile:
Justiție, PNL

Загрузка...
Florin Cîțu, Raluca Turcan

Cîțu s-a făcut de râs nu știe cum se va aplica propria soluție după vaccinare!

67
Florin Cîțu a fost pus în dificultate de ziariști – nu a reușit să explice cum va pune în aplicare cea mai importantă propunere.

BUCUREȘTI, 6 mai – Sputnik. În condițiile în care România se îndreaptă către soluția diferențierii serviciilor de care beneficiază ”vaccinații” față de ”nevaccinați”, premierul Florin Cîțu a fost întrebat cum se va face diferența între cei vaccinații cu două doze, cei care nu au făcut decât prima doză și cei nevaccinați.

Cîțu spune că deocamdată, este ”o propunere pe care o discutăm în Comitetul interministerial”.

”Vom avea soluțiile la INSP… S-ar putea să existe aplicații... Mai simplu spus, se poate verifica dacă o persoană este vaccinată în aplicațiile pe care le avem cu un simplu CNP - deci, se poate verifica foarte ușor”, a răspuns  premierul Florin Cîțu.

Ori, soluția nu este deloc ”simplă”, pentru că expunerea CNP ”pe toate drumurile” nu este recomandată nici de poliție și mai ales nu este acceptată de mulți români.

”Avem timp până la 1 iunie să găsim soluții”, a spus premierul, vizibil încurcat, repliindu-se în formula ”Întâi să vedem care va fi forma pe care o vom avea acceptată în Comitetul interministerial pentru a redeschide restaurantele”.

De fapt, nici despre ”aplicația„ despre care vorbea, Florin Cîțu nu este deloc sigur: ”Nu știu sigur, e ceea ce cred eu că s-ar putea face”.

Cam asta sunt formulele cheie în guvernarea PNL – USR: ”cred” și ”nu știu sigur”.

67
Tagurile:
Florin Cîţu
Tematic
Cîțu insistă că privilegiile pentru vaccinați sunt normale
Cîțu: Dacă vrem să ieșim din pandemie, trebuie să ne vaccinăm
Scandalos: Cîțu recunoaște că NU are niciun plan pentru o măsură esențială!

Загрузка...