Cătălin DRULĂ

Drulă-USR, reacție EXTREMISTĂ Ciutacu îl face praf!

1148
(reînnoit 19:02 07.04.2021)
După secvențele de la Metrou cu demolarea magazinelor și intervenția cu ranga a directorului pus de USR, ministrul Drulă a avut o reacție extremistă, un îndemn la violență.

BUCUREȘTI, 7 apr – Sputnik. Așa cum presa a relatat, azi la Metrou au avut loc scene șocante, mai ales pentru o țară aflată în pandemie și în criză. Micile magazine de la Metrou au fost demolate, însuși directorul Metrorex, pus de USR, a intervenit… cu ranga, încercând să forțeze intrarea într-un spațiu comercial.

Sunt secvențe care seamănă cu violențele perioadei legionare sau a anilor războiului! Culmea, toate s-au petrecut sub ochii primarului USR al Sectorului 2, care deși nu avea nici un drept, a fost în fruntea ”demolatorilor”! Adică, un primar care NU a făcut nimic pentru sector, a încercat să se remarce printr-o acțiune abuzivă, ilustrând ”politica” reală a USR!

Aceste fapt este subliniat și de reacția ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, pe care o putem numi extremistă - specifică perioadelor amintite!

”Am văzut comentarii legate de intervenția directorului Metrorex - da, un cartel se destructurează cu ranga”, a spus Drulă.

Desigur, Drulă înțelege prin ”cartel”, un cartel mafiot – el referindu-se în acest fel la Ion Rădoi, liderul sindicatului ”Unitate”. Deci, liderul USR își permite să catalogheze o organizație sindicală – cartel mafiot, deși NU există sentințe sau probe în acest sens.

Și, de asemenea, el recomandă ”destructurarea cu ranga” a ”cartelului”, adică a sindicatului! Deci, fără dubii este un mesaj extremist – iar ecourile se văd în reacțiile unor internauți și comentatori șa articole din mass media, care încântați de ideea de acțiune violentă!

Ziaristul Victor Ciutacu a reacționat: ”Mustesc imbecilii de satisfacție că demolează ai lu' Drulă chioșcurile de la metrou”.

Și, mai grav, stârnirea violenței, a extremismului, îi face pe oameni să nu mai înțeleagă prin ce trec salariații magazinelor, oameni sărmani, lăsați fără muncă în criză! Singura reacție este cea extremistă, propusă de Drulă!

”Nu contează pentru ei că niște sute de familii rămân pe drumuri și că niște afaceri private se închid în plină criză, Rădoi să crape”, scrie Ciutacu. ”Le dau o veste, Rădoi sigur nu moare, însă oamenii ăia au perspectiva foametei la orizont”.

În plus, Ciutacu atrage atenția și asupra unui posibil interes direct al USR din spatele acestor demolări: preluarea de către firme apropiate USR.

”Sexomarixiștii au liber la închiriat, în beneficiu propriu, spațiile comerciale scăpate de chiriașii neconvenabili reziștilor”, scris Victor Ciutacu.

În privința primarului Sectorului 2, Ciutacu vede o asemănare cu revoltătoarea acțiune a USR de la Timișoara, când au înscenat un ”flagrant” unui restaurant!

”Primarul Sectorului 2, dus cu miliția după el la dărâmat chioșcuri pe un teritoriu care nu se află nici în proprietatea și nici măcar în administrarea lui, face fix același abuz ca scelerata aia rezistentă de la Timșoara care a luat clienții falși și jandarmii după ea să închidă o crâșmă privată. Iar nou manager al Metrorex, cu ranga la purtător, fostul administrator al Pieței Obor, e exact tipul de meritocrat propus de regimul neomarxiștilor”, scrie Ciutacu.

Later edit
Victor Ciutacu a revenit cu o nouă postare incendiară! ”Pentru afirmația "un cartel se destructurează cu ranga", ticălosul ăsta de Drulă, produs al mișcărilor de stradă cu justiția în gură și cu lanternuțe aprinse, ar trebui să nu mai existe în politică încă vreo trei vieți de acum, nu să fie ovaționat de niște primitivi cu ifose de evoluați”.

”Dar, la noi pe șanț, e exact ce trebuie. Așa că-i prevăd o luminoasă carieră politică. Dar sunt tare curios cum ar reacționa viteazul ăsta de insectar dacă i s-ar întâmpla că dea nas în nas, în viața reală, cu vreunul cu ranga-n mână”, scrie Victor Ciutacu.

1148
Tagurile:
USR, Victor Ciutacu
Tematic
PSD, reacție NEAȘTEPTATĂ la criza de la Metrou! Sunt UNICI pe plan mondial!
Ultima oră: Cîțu, atitudine incalificabilă față de criza de la Metrou!
ACUM: Susținere importantă pentru sindicatul Metrou! Guvernul, în pericol!
Florin Cîțu

VIDEO: Florin Cîțu, declarații despre lockdown în România

67
Premierul României a exclus ideea potrivit căreia România ar putea reintra în carantină. Șeful Executivului a precizat că este nevoie de o economie sănătoasă, dar și de oameni sănătoși care să pună umărul la crearea unei economii puternice.

BUCUREȘTI, 20 apr – Sputnik. Declarații interesante ale premierului României, Florin Cîțu: acesta a exclus ideea unei carantinări totale și a subliniat că este nevoie de o economie sănătoasă.

Șeful Executivului de la București a subliniat că își dorește ca economia să fie deschisă, atât cât este posibil în condiții de pandemie, lucru pe care, din punctul său de vedere, România l-a reușit până acum.

Declarația a fost făcută în cadrul videoconferinței intitulată ”Bursa în anul crizei sanitare și al incertitudinilor economice”.

Premierul a recunoscut că este traversăm o perioadă complicată, când trebuie administrată criza din domeniul sanitar.

Referirot la ce a făcut statul român în 2020, Florin Cîțu a precizat că este vorba despre două lucruri: a injectat lichiditate ăn economie, dar a şi modificat legislaţia care ajută companiile româneşti să se capitalizeze.

”Este foarte important să avem companii sănătoase (...) Pentru mine important este – şi am spus de multe ori  (...) că nu doresc să mai avem un lockdown, că putem să avem şi o economie deschisă, în majoritatea ei, şi să ne luptăm şi cu pandemia. Şi până acum am reuşit. Ai nevoie de economie sănătoasă (...) dar ai nevoie şi de oameni sănătoşi pentru a avea o economie puternică”, a mai declarat premierul.

 

67
Tagurile:
Florin Cîţu
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Claudiu Năsui

Se cere demisia lui Năsui: ”Aici mor firme de export, oamenii în șomaj”

99
Co-președintele Consiliului de Export al României spune că ministrul Economiei, Claudiu Năsui se ascunde de exportatori de 4 luni și că trebuie demis. Ce i se solicită premierului României, Florin Cîțu.

BUCUREȘTI, 20 apr – Sputnik. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, este acuzat de dezinteres, neprofesionalism și de inițierea unor măsuri ilegale. Acuzațiile vin din partea Consiliului de Export al României, care solicită destituirea ministrului Claudiu Năsui.

Co-președintele Consiliului de Export al României, Mihai Ionescu, spune că, de la instalarea lui Năsui, România a dispărut de pe harta mondială a manifestărilor comerciale.

”Năsui pentru noi este Voiculescu 2. (…) Aici mor firme de export, oamenii sunt aruncați în șomaj, România acumulează deficite comerciale de miliarde de euro lunar - în continuă creștere, iar firmele nu mai pot fi prezente cu standuri naționale la târgurile internaționale. De altfel, din CV-ul ministrului nimic nu-l recomandă pentru imensa responsabilitate de ”şef” al economiei”, spune Mihai Ionescu.

Acesta solicită premierului Florin Cîțu, în numele organizației pe care o reprezintă, declanșarea de urgență a analizei mandatului ministrului Claudiu Năsui și acționarea în consecință, prin demiterea demnitarului.

În opinia lui Ionescu, orice zi de perpetuare a actualei stări de lucruri de la Ministerul Economiei aduce grave prejudicii mediului de afaceri, bugetului de stat, balanței de plăți a țării.

99
Tagurile:
România, Export

Загрузка...

VIDEO: SUA s-au speriat de „arma rusească a Apocalipsei”

0
(reînnoit 12:36 20.04.2021)
Torpilele subacvatice rusești, echipate cu focoase nucleare, botezate de mass-media occidentală "arma Apocalipsei", ar putea distruge întregi orașe de coastă, iar acest lucru îi pune în gardă pe americani.

BUCUREȘTI, 20 apr - Sputnik. Rusia continuă să testeze înfricoșătoarea „torpilă a Apocalipsei” Poseidon cu un focos nuclear, a anunțat jurnalul Popular Mechanics.

© Photo : Министерство обороны РФ

După cum a remarcat mass-media, vehiculul subacvatic fără pilot va avea o autonomie aproape nelimitată și va putea aborda rapid țintele de pe coasta americană. Testele de torpile vor continua anul acesta, iar desfășurarea armelor, conform planurilor, va avea loc în decurs de un deceniu.

La început, Poseidon a fost descris ca o torpilă uriașă sau chiar un mare submarin fără pilot. Potrivit experților, ea poate călători în mod independent peste oceanele Pacificului și Atlanticului, purtând o instalație nucleară. Viteza mare va face dificilă interceptarea.

Apoi a devenit cunoscut faptul că „Poseidon” va primi un focos termonuclear cu o capacitate de 100 megatoni: de două ori cel al celebrului „Țar Bomba”. Dacă ar exploda în largul coastei, ar inundat orașul din apropiere cu un tsunami radioactiv. Conform ultimelor estimări, randamentul focosului va fi de doar doi megatoni, ceea ce, totuși, nu îl va împiedica să provoace daune grave țintei de coastă.

Potrivit presei, acest tsunami ar avea aceeași forță ca și cutremurul care a lovit Japonia în martie 2011. În mod similar, potrivit specialiștilor, detonată sub apă, această torpilă ar ridica valuri de 100 de metri înălțime.

Potrivit autorilor articolului, criticii au ridiculizat în mod repetat „Poseidon”, numindu-l un mit și un bluff, dar „a devenit acum clar că Rusia este serioasă în activarea acestei arme a Apocalipsei”.

Drona Poseidon

În martie 2018, în timpul discursului său către Adunarea Federală, președintele a prezentat drona Poseidon pentru prima dată. Ulterior, în februarie 2019, Ministerul Apărării din Rusia a lansat videoclipul cu testarea acestei arme de ultimă generație.

Drona submarină rusească, supranumită de mass-media occidentală drept „arma Apocalipsei ”, este capabilă să se deplaseze cu o viteză de aproape 110 noduri, sau la mai mult de 200 km / h, datorită pernei de aer care o învăluie în timpul deplasării. În plus, drona este capabilă să schimbe direcția și adâncimea, ceea ce o face nevulnerabilă la mijloacele existente de luptă.

0
Tagurile:
Poseidon
Tematic
Armata rusă dezvăluie viteza dronei sale subacvatice Poseidon
Bulgaria refuză să participe la manevrele NATO Poseidon 21 din Marea Neagră
Testarea "Poseidon": Pregătiri pentru prima lansare a ”torpilei Apocalipsei”

Загрузка...