Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă, atacul cel mai dur la Guvern, fără replică!

7299
(reînnoit 08:58 23.03.2021)
ACUZAȚII PRECISE, mai dure decât de obicei ale senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă, afirmații fulminante la care Guvernul nici nu poate să dea replică!

BUCUREȘTI, 23 mart – Sputnik. Când ajunge Diana Șoșoacă la tribuna parlamentului, pentru Anca Dragu e timpul pentru medicamentele contra tensiunii! Președinta senatului este stă cu sufletul la gură și cu degetul pe microfon, pentru a-i tăia senatoarei - fenomen microfonul fix după 60 de secunde!

Dar, vorba senatoarei – ”nici nu am nevoie de un minut”, pentru că rafalele au o cadență și o precizie nemaivăzută! Ața a fost și acum, când senatoarea a lansat un atac de o duritate nemaivăzută la Guvern!

”Sunteți Guvernul asasin economic al României! Nimeni NU și-a putut permite vreodată să-și bată joc de România mai mult decât o faceți dumneavoastră”, a început senatoarea, continuând fulminant: ”Sunteți o Putere obedientă a unor vestici!”.

La ce se referă senatoarea? La problema unei ”tranzacții” pentru Schengen, care ar fi rolul real al lui Florin Cîțu!

”Să ne amintim de domnul Cîțu… Intrăm în Schengen – care-i prețul? Portul Contanta!”, a declarat Diana Șoșoacă, explicând – ”De ce? Pentru că Rotterdam trebuie să strălucească! Pentru că dacă ar fi Constanța… ar depăși Rotterdam!”

Și nu este doar atât! Diana Șoșoacă acuză că, tot ca urmare a obedienței și a rolului de asasin economic,  ”v-ați distrus tot ce înseamnă economie națională în 15 luni!”.

”Unde sunt banii de retehnologizare? Nu mai aveți acum ce să vă băgați în buzunare?! Care e șpaga pe care dumneavoastră o luați pentru vânzarea tuturor activelor companiilor strategice?”  - sunt întrebările acuzatoare care au curs din gura noului ”Tribun”!

Concluzia e la de dură: ”Să vă fie rușine pentru asasinatul economic, pentru faptul că v-ați bătut joc de România!”.

În acel moment, Anca Dragu a încercat să intervină, dar Diana Șoșoacă a continuat, aruncând în fața Guvernului: ”Vă bateți joc, în loc să ascultați de medici să terminați cu pandemia Covid, ați omorât o țară întreagă!”.

”Rușine să vă fie! Nu ne învățați pe noi, avocații, cum se face din minoritate - majoritate! Rușine , domnilor!”, a încheiat Diana Iovanovici Șoșoacă. 
7299
Tagurile:
Sputnik, video, Parlament, Discurs, Guvern, Diana Șoșoacă
Proteste la București împotriva restricțiilor COVID

VIDEO: Proteste în București împotriva restricțiilor COVID

79
(reînnoit 17:33 10.04.2021)
Pentru sâmbătă, 10 aprilie, au fost anunțate mai multe proteste în București dar și în alte orașe ale României.

Sputnik vă invită să vizualizați imagini video de la protestele care au loc astăzi în București, Piața Victoriei, Piața Universității, împotriva restricțiilor impuse de autoritățile române pentru a diminua răspândirea infecției de coronavirus, dar și împotriva vaccinării obligatorii.

Protest în Piața Victoriei

Protest în Piața Universității

79
Tagurile:
coronavirus, Piața Universității, Piața Victoriei, București, Proteste

Загрузка...
Emanuel Ungureanu

Emanuel Ungureanu (USR): ”S-a murit cu zile din cauza proastei organizări a lui Arafat”

253
(reînnoit 10:01 10.04.2021)
Emanuel Ungureanu: ”Să terminăm cu această isterie, cu o singură boală! Este inadmisibil ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor!”

BUCUREȘTI, 10 apr – Sputnik. După scandalul de la Spitalul Foișor, reacția celui mai implicat parlamentar în probleme medicale, Emanuel Ungureanu (USR) a fost clară: ”HAOS!”.

Ungureanu reproșează că ”această măsură trebuia explicată ÎNAINTE și asumată împreună cu managerul și personalul medico-sanitar.

Deputatul consideră că este ”inacceptabil acest mod de acționa, inacceptabil!”.

Mai mult, el susține, așa cum o face de luni de zile, că împărțirea spitalelor ”în Covid-19 și non Covid-19 este o mare porcărie”.

”Ar fi trebuit ca fiecare spital să trateze TOȚI pacienții, indiferent de patologie, aproape toate spitalele pot avea circuite separate pentru Covid-19 și pot tratata și ceilalți pacienți”, spune Ungureanu. ”Spitalele României trebuie să îngrijească toți pacienții, nu este în regulă să-i aruncăm în stradă pe unii pentru a face loc altora”.

Întrebat de Adriana Bahmuțeanu despre ce s-a întâmplat la Foișor, Ungureanu a subliniat, repetând ceea ce transmisese public anterior: ”Repet, ce se întâmplă acum la Spitalul Foișor este inacceptabil!”

”Este inacceptabil să arunci în stradă niște pacienți. Este o acțiune făcută în pripă. Este incalificabil! Nu e normal să anunți o măsură fără să o explici. Care e logica pentru care sunt scoși niște pacienți din spital?!”.

Emanuel Ungureanu subliniază: ”Nu avem doar o singură boală în lume! Bolnavii cronici sunt enorm de mulți în România”.

Și, atenție, el în acuză pe Arafat pentru mulți dintre morții acestor zile!

”Pacienți de la Colentina au murit acasă pentru că nu au putu fi tratați - s-a murit cu zile din cauza proastei organizări a lui Arafat”, spune clar Ungureanu.

Ungureanu atrage atenția că a contestat de mult acest sistem al lui Arafat, cu împărțirea spitalelor: ”Este o greșeală, suntem singur țară din UE care face asta! Este un mod de a trata bolnavul pe care eu nu îl înțeleg și nu îl accept”.

Pe de altă parte, Ungureanu acuză și managerul spitalului – ”trebuia să iasă și să spunea dacă s-a opus... lașitatea asta omoară”.

Ungureanu nu îl scoate din cauză nici pe ministrul Sănătății, deși consideră că acesta ”doar a avizat Ordinul”.

”Vreau ca mâine ministrul Sănătății să iasă și să explice tot! Vreau o comunicare clarissimă”, spune Ungureanu, subliniind „Vreau să terminăm cu această isterie, cu o singură boală”.  

Întrebat dacă s-au încălcat drepturi ale pacienților, Ungureanu a punctat din nou: ”Se încalcă toate drepturile din lume în aceste luni”.

Care este opinia deputatului Ungureanu – trebuie să demisioneze Raed Arafat?

”Din punctul meu de vedere, deciziile dlui Arafat sunt depășite de foarte mult timp”, a răspuns Ungureanu. ”L-am rugat încă din 2015 să facă un pas în spate. Deciziile pripite ale domnului Arafat trebuie analizate - Arafat să facă un pas în lateral, dacă nu în spate! Ministrul Vlad Voiculescu va fi evaluat de premierul Cîțu”.
253
Tagurile:
USR, Raed Arafat, Emanuel Ungureanu

Загрузка...
Protest la Haga restricții olanda lockdown coronavirus covid-19

Proteste ample în Olanda - „Poliția pentru libertate” - VIDEO

0
Mișcarea „Poliția pentru libertate” a luat naștere ca opoziție faţă de măsurile dure ale guvernului din Olanda de a limita răspândirea coronavirusului, pe care grupul le consideră o încălcare a libertăților. E formată în principal din veterani ai armatei și ai poliției.

BUCUREŞTI, 10 apr – Sputnik. În Olanda au loc astăzi manifestații în provincia Utrecht împotriva măsurilor guvernului pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Printre organizatorii manifestaţiilor este mișcarea „Poliția pentru libertate”, care a luat naștere ca opoziție faţă de măsurile guvernului împotriva COVID-19, măsuri pe care grupul le consideră o încălcare a libertăților. Mişcarea este formată în principal din veterani ai armatei și ai poliției.

Sputnik a transmis în direct din Baarn, provincia Utrecht, unde membrii mișcării „Poliția pentru libertate” mărșăluiesc prin oraș pentru a-și exprima opoziția față de măsurile stricte legate de coronavirus.

Locuitorii din Olanda sunt obligați să lucreze de acasă, cu excepția cazului în care este imposibilă îndeplinirea îndatoririlor de la distanță, de asemenea, sunt obligaţi să respecte un interval în care este interzisă ieşirea din case pe timpul nopţii și să urmeze regulile standard privind purtarea măștii și distanțarea fizică. Anumite afaceri, în principal facilitățile de divertisment, sunt în prezent închise.

Se așteaptă ca măsurile de restricţii să rămână în vigoare până pe 20 aprilie.

0
Tagurile:
Olanda, Proteste
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...