Diana Șoșoacă

Șoșoacă, prima reacție, îl distruge pe Cîțu: ”Reținut urgent și internat la psihiatrie”

5036
(reînnoit 14:28 12.03.2021)
Vizată direct de declarațiile șocante ale premierului Cîțu, Diana Șoșoacă îi dă un răspuns incendiar, prin care îl calcă în picioare

BUCUREȘTI, 12 mar – Sputnik. Premierul Florin Cîțu a scandalizat opinia publică făcând o declarație șocantă -  ”Există o campanie împotriva purtării măștii în spațiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanțare și există o campanie împotriva vaccinării - din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu niște acțiuni ale unor teroriști”.

Evident, această declarație – iresponsabilă, s-ar putea spune! – o vizează pe senatoarea Diana Șoșoacă, dar și alte personalități aflate în primul rând al celor care contestă măsurile anti-pandemie și politica de vaccinare din România.

Imediat, Dan Chitic a dat o replică fulminantă, iar acum puțin timp senatoarea Diana Șoșoacă a transmis o DECLARAȚIE POLITICĂ incendiară, în care îl distruge pe Florin Cîțu.

În titlul Declarației se specifică referirea la ”acuzațiile de terorism lansate în spațiul public de Premierul României, Florin Vasile Cîțu”.

”Domnul Cîțu, ineptul șef al Palatului Victoria, a etichetat luptătorii pentru drepturile și libertățile cetățenești drept TERORIȘTI!”, scrie Diana Șoșoacă, subliniind ”MĂ DECLAR, ÎN ACEST SENS, UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMÂNIEI!”

În același timp, senatoarea îi spune în față premierului: ”Dar, dumneata, domnule premier Cîțu, ești CRIMINALUL de la Palatul Victoria și cel mai incompetent dintre mulții premieri incompetenți ai României!”.

Diana Șoșoacă îi aruncă o acuzație maximă lui Cîțu: ”sunteți într-adevăr un premier de sorginte neofascistă!”.

”Dacă lupta pentru respectarea Constituției României, a Convenției de la Oviedo ratificată prin Legea 17/2001 de România, deci face parte din dreptul intern obligatoriu de respectat, Codul de la Nuremberg și tot ansamblul legislativ incident, înseamnă pentru dumneavoastră TERORISM, înseamnă ca sunteți într-adevăr un premier de sorginte neofascistă”, scrie Diana Șoșoacă pe Cîțu.

În aceste condiții senatoarea solicită organelor statului român ”să vă rețină de urgență și, conform ultimelor uzanțe ale Statului neofascist român, să fiți internat la un Spital de Psihiatrie”.

Diana Șoșoacă argumentează ferm: ”Toată lupta noastră împotriva obligativității actelor medicale, OBLIGATIVITATE INTERZISĂ DE CONVENTIA DE LA OVIEDO, CODUL DE LA NUREMBERG ȘI LEGEA 46/2003, PENTRU DREPTURILE PACIENTULUI, este necesară într-un stat în care ați abolit de peste 1 an de zile drepturile și libertățile cetățenești, ați mituit presa plătind-o cu 70 de milioane de euro pentru a minți poporul roman, a-l tine sub teroare și a distruge psihicul și viitorul copiilor noștri.”

De asemenea, senatoarea acuză ”abuzul psiho-emoțional și fizic exercitat de puterea neofascistă de la București de peste 1 an de zile” că a dus la ”cazuri de suicid în rândul copiilor, adulților, atacuri soldate cu crime, acolo unde statul și DSU-ul condus de abuzatorul principal Raed Arafat au eșuat lamentabil”.

”Ați ars oamenii de vii în spitale, i-ați legat și i-ați chinuit ca în lagărele de exterminare, îi intubați și îi omorați cu sânge rece fără nicio șansă de supraviețuire, aplicând protocoalele omorului în masă, vaccinurile impuse de voi cu care condiționați locuri de munca, practicarea de sporturi și învățământul, omoară oameni și le alterează starea de sănătate, iar dumneata ai tupeul să ne faci pe noi teroriști?”, îl admonestează Diana Șoșoacă.

Iar ca o concluzie, senatoarea dă verdictul: ”Pentru toate aceste fapte și multe altele, domnule PREMIER și TOȚI CEI CARE CONDUCEȚI ROMÂNIA, SUNTEȚI CRIMINALI!”.

”EU, SENATOR DIANA IOVANOVICI-SOȘOACĂ VĂ ACUZ DE GENOCID ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN ȘI SOLICIT SĂ FIȚI DE URGENȚĂ DEFERIȚI JUSTIȚIEI ȘI JUDECAȚI ÎNTR-UN TRIBUNAL DE TIP NUREMBERG!”, încheie Diana Șoșoacă.

5036
Tagurile:
Diana Șoșoacă
Florin Cîțu

VIDEO: Florin Cîțu, declarații despre lockdown în România

90
Premierul României a exclus ideea potrivit căreia România ar putea reintra în carantină. Șeful Executivului a precizat că este nevoie de o economie sănătoasă, dar și de oameni sănătoși care să pună umărul la crearea unei economii puternice.

BUCUREȘTI, 20 apr – Sputnik. Declarații interesante ale premierului României, Florin Cîțu: acesta a exclus ideea unei carantinări totale și a subliniat că este nevoie de o economie sănătoasă.

Șeful Executivului de la București a subliniat că își dorește ca economia să fie deschisă, atât cât este posibil în condiții de pandemie, lucru pe care, din punctul său de vedere, România l-a reușit până acum.

Declarația a fost făcută în cadrul videoconferinței intitulată ”Bursa în anul crizei sanitare și al incertitudinilor economice”.

Premierul a recunoscut că este traversăm o perioadă complicată, când trebuie administrată criza din domeniul sanitar.

Referirot la ce a făcut statul român în 2020, Florin Cîțu a precizat că este vorba despre două lucruri: a injectat lichiditate ăn economie, dar a şi modificat legislaţia care ajută companiile româneşti să se capitalizeze.

”Este foarte important să avem companii sănătoase (...) Pentru mine important este – şi am spus de multe ori  (...) că nu doresc să mai avem un lockdown, că putem să avem şi o economie deschisă, în majoritatea ei, şi să ne luptăm şi cu pandemia. Şi până acum am reuşit. Ai nevoie de economie sănătoasă (...) dar ai nevoie şi de oameni sănătoşi pentru a avea o economie puternică”, a mai declarat premierul.

 

90
Tagurile:
Florin Cîţu
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Claudiu Năsui

Se cere demisia lui Năsui: ”Aici mor firme de export, oamenii în șomaj”

126
Co-președintele Consiliului de Export al României spune că ministrul Economiei, Claudiu Năsui se ascunde de exportatori de 4 luni și că trebuie demis. Ce i se solicită premierului României, Florin Cîțu.

BUCUREȘTI, 20 apr – Sputnik. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, este acuzat de dezinteres, neprofesionalism și de inițierea unor măsuri ilegale. Acuzațiile vin din partea Consiliului de Export al României, care solicită destituirea ministrului Claudiu Năsui.

Co-președintele Consiliului de Export al României, Mihai Ionescu, spune că, de la instalarea lui Năsui, România a dispărut de pe harta mondială a manifestărilor comerciale.

”Năsui pentru noi este Voiculescu 2. (…) Aici mor firme de export, oamenii sunt aruncați în șomaj, România acumulează deficite comerciale de miliarde de euro lunar - în continuă creștere, iar firmele nu mai pot fi prezente cu standuri naționale la târgurile internaționale. De altfel, din CV-ul ministrului nimic nu-l recomandă pentru imensa responsabilitate de ”şef” al economiei”, spune Mihai Ionescu.

Acesta solicită premierului Florin Cîțu, în numele organizației pe care o reprezintă, declanșarea de urgență a analizei mandatului ministrului Claudiu Năsui și acționarea în consecință, prin demiterea demnitarului.

În opinia lui Ionescu, orice zi de perpetuare a actualei stări de lucruri de la Ministerul Economiei aduce grave prejudicii mediului de afaceri, bugetului de stat, balanței de plăți a țării.

126
Tagurile:
România, Export

Загрузка...
Sfântul Sinod al BOR, 24 mai 2018

Patriarhia, precizări despre Slujba de Înviere 2021

0
Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, a explicat că, la acest moment, există o Hotărâre de Guvern prin care au fost stabilite măsurile și regulile pentru organizarea slujbelor religioase. Ce va fi de Paște.

BUCUREȘTI, 20 apr – Sputnik. Creștinii ortodocși mai au de așteptat puțin timp până când se vor putea bucura de Învierea Domnului. Însă, din pricina pandemiei de coronavirus, slujba de Paște va fi diferită și în acest an.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a explicat că există deja o Hotărâre de Guvern, prin care au fost stabilite măsurile și regulile pentru organizarea slujbelor religioase, iar la acest moment, din punctul său de vedere, nu există un motiv ca acestea să fie modificate.

În documentul respectiv, spune Bănescu, se precizează foarte limpede că slujbele se vor desfășura conform regulilor liturgice, atât în interiorul, cât și în exteriorul bisericii.

De asemenea, acolo unde există posibilitatea, unde există altare de vară, unde spațiul o permite, toate aceste slujbe din perioada Săptămânii Patimilor se vor desfășura preponderent afară.

”În ceea ce privește slujba de Înviere, acolo unde numărul de credincioși ar putea fi foarte mare și locul, spațiul, dotarea bisericii respective va permite, acolo slujba va putea fi continuată afară. Nu se pune problema obligativității desfășurării slujbei exclusiv afară”, a spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Vasile Bănescu a adăugat că toți trebuie să știe că se păstrează o tradiție, la slujba de Înviere. Și anume că la această slujbă participă majoritatea credincioșilor, iar ea se desfășoară afară.

Apoi, clericii se retrag în biserică pentru a continua slujba, până la ora 04.00, și vor fi însoțiți doar de un număr de credincioși. Credincioșii care îi însoțesc pot sta în biserică păstrând distanța de 2 metri și purtând masca de protecție.

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române a dat asigurări că nu se pune problema unei aglomerări, întrucât în biserică se va putea intra într-un număr limitat.

Mâine, 21 aprilie 2021, premierul Florin Cîțu se va întâlni cu reprezentanții Ministerului Sănătății, Ministerului de Interne și cu cei ai Bisericii Ortodoxe, pentru a lua o decizie cu privire la regulile legate de slujba de Înviere.

0
Tagurile:
Patriarhia Română
Tematic
Știrea nopții: Voiculescu, mesaj despre decizia CARANTINĂRII de Paști, după noile criterii
Știrea nopții: Chiar de Paști, un mare episcop e depistat cu Coronavirus!
”O astfel de prostie” de Paști: ”Organelor de cercetare le-ar trebui bun simț și judecată”

Загрузка...