LGBT

SUPRIZE și scandal: Lista europarlamentarilor PSD, PNL și USR care au susținut legea LGBT

2164
Europarlamentari români au votat pentru implementarea legislației LGBT care permite evoluții șocante ale fenomenului transgender. Cine a votat ”Pentru” și cine „Contra” – surprize majore!

BUCUREȘTI, 12 mar – Sputnik. Un scandal monstru e pe care să izbucnească: ieri, la Bruxelles, a fost votat un proiect de lege controversat, prin care li se permite minorilor să ”își schimbe sexul, numele și identitatea sexuală fără acordul părinților” – susține cunoscutul jurist Iulian Urban, fost senator.

Pe lista celor care s-au opus apar surprinzător Traian Băsescu, Chris Terheș, Eugen Tomac, Gheorghe Falcă, Mircea Hava și Marian-Jean MARINESCU – în timp ce PSD și USR au votat in corpore ”Pentru”! Doar Mihai Tudose a absentat.

Iulian Urban atrage atenția asupra vitezei cu care a ajuns în UE legislația ProLGBTQ din USA – ”credeam că va ajunge în UE într-un an... iată ca deja este aici și se va implementa într-un ritm amețitor”.

”Primul pas îl face Germania, care prin Guvern a promovat un proiect de lege ce va permite copiilor MINORI să își poată SCHIMBA SEXUL, NUMELE și identitatea sexuală, FĂRĂ ACORDUL PARINȚILOR și chiar ÎMPOTRIVA acordului acestora, considerându-se că un minor știe mai bine decât un părinte ce este în...interesul lui.

Desigur, Iulian Urban subliniază că influența principală vine din Germania, de la  organizații LGBTIQ care ”spun că vor face presiuni ca toate țările UE să adopte această legislație rapid”,

”O să vedeți cum primii pe listă vor fi și neomarxiștii români!”, scria acum câteva ore Iulian Urban – și iată că a avut dreptate!

Acum puțin timp, Iulian Urban a publicat lista europarlamentarilor români care au votat pentru ca legislația transgender, lgbtq ”să înceapă să fie implementată în UE și implicit România!”.

”Incredibil unde am ajuns! PSD, PNL și USR și-au dat mâna în acest vot mizerabil”, exclamă Iulian Urban, subliniind că prin acest vot va începe implementarea legilor lgbtq-transgender în legislațiile statelor membre UE.

De menționat că, deocamdată, proiectul UE prevede ca ”Persoanele LGBTIQ trebuie să aibă libertatea de a-şi arăta public orientarea sexuală” – dar, susține Urban, este pasul decisiv pentru implementarea legislației scandaloase citate.

Iată și lista europarlamentarilor români care au votat ”Pentru” sau ”Contra” acestui proiect controversat

Voturi ”Pentru”:

1. Dan - Ştefan MOTREANU-PNL

2. Siegfried MUREŞAN - PNL

3. Gheorghe-Vlad NISTOR-PNL

4. Dragoş PÎSLARU - PLUS

5. Nicolae ŞTEFĂNUŢĂ-USR

6. Ramona STRUGARIU - PLUS

7. Dragoş TUDORACHE - PLUS

8. Dacian CIOLOS, - PLUS

9. Vlad-Marius BOTOŞ- USR

10. Carmen AVRAM - PSD

11. Maria GRAPINI - PPU

12. Claudiu MANDA - PSD

13. Victor NEGRESCU - PSD

14. Dan NICA- PSD

15. Rovana PLUMB - PSD

16. Adrian - Dragoş BENEA - PSD

Voturi contra:

1. Cristian TERHEŞ - PNŢCD

2. Traian BĂSESCU - PMP

3. Gheorghe FALCĂ- PNL

3. Mircea HAVA- PNL

4. Marian-Jean MARINESCU - PNL

5. Eugen TOMAC - PMP

Abţineri:

1. Vasile BLAGA- PNL

2. Daniel BUDA - PNL

3. Cristian BUŞOI - PNL

4. Iuliu WINKLER - UDMR

5. Rareş BOGDAN - PNL

6. Lorant-Gyorgy VINCZE- UDMR

2164
Tagurile:
USR, PNL, PSD
Proteste la București împotriva restricțiilor COVID

VIDEO: Proteste în București împotriva restricțiilor COVID

98
(reînnoit 17:33 10.04.2021)
Pentru sâmbătă, 10 aprilie, au fost anunțate mai multe proteste în București dar și în alte orașe ale României.

Sputnik vă invită să vizualizați imagini video de la protestele care au loc astăzi în București, Piața Victoriei, Piața Universității, împotriva restricțiilor impuse de autoritățile române pentru a diminua răspândirea infecției de coronavirus, dar și împotriva vaccinării obligatorii.

Protest în Piața Victoriei

Protest în Piața Universității

98
Tagurile:
coronavirus, Piața Universității, Piața Victoriei, București, Proteste

Загрузка...
Emanuel Ungureanu

Emanuel Ungureanu (USR): ”S-a murit cu zile din cauza proastei organizări a lui Arafat”

254
(reînnoit 10:01 10.04.2021)
Emanuel Ungureanu: ”Să terminăm cu această isterie, cu o singură boală! Este inadmisibil ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor!”

BUCUREȘTI, 10 apr – Sputnik. După scandalul de la Spitalul Foișor, reacția celui mai implicat parlamentar în probleme medicale, Emanuel Ungureanu (USR) a fost clară: ”HAOS!”.

Ungureanu reproșează că ”această măsură trebuia explicată ÎNAINTE și asumată împreună cu managerul și personalul medico-sanitar.

Deputatul consideră că este ”inacceptabil acest mod de acționa, inacceptabil!”.

Mai mult, el susține, așa cum o face de luni de zile, că împărțirea spitalelor ”în Covid-19 și non Covid-19 este o mare porcărie”.

”Ar fi trebuit ca fiecare spital să trateze TOȚI pacienții, indiferent de patologie, aproape toate spitalele pot avea circuite separate pentru Covid-19 și pot tratata și ceilalți pacienți”, spune Ungureanu. ”Spitalele României trebuie să îngrijească toți pacienții, nu este în regulă să-i aruncăm în stradă pe unii pentru a face loc altora”.

Întrebat de Adriana Bahmuțeanu despre ce s-a întâmplat la Foișor, Ungureanu a subliniat, repetând ceea ce transmisese public anterior: ”Repet, ce se întâmplă acum la Spitalul Foișor este inacceptabil!”

”Este inacceptabil să arunci în stradă niște pacienți. Este o acțiune făcută în pripă. Este incalificabil! Nu e normal să anunți o măsură fără să o explici. Care e logica pentru care sunt scoși niște pacienți din spital?!”.

Emanuel Ungureanu subliniază: ”Nu avem doar o singură boală în lume! Bolnavii cronici sunt enorm de mulți în România”.

Și, atenție, el în acuză pe Arafat pentru mulți dintre morții acestor zile!

”Pacienți de la Colentina au murit acasă pentru că nu au putu fi tratați - s-a murit cu zile din cauza proastei organizări a lui Arafat”, spune clar Ungureanu.

Ungureanu atrage atenția că a contestat de mult acest sistem al lui Arafat, cu împărțirea spitalelor: ”Este o greșeală, suntem singur țară din UE care face asta! Este un mod de a trata bolnavul pe care eu nu îl înțeleg și nu îl accept”.

Pe de altă parte, Ungureanu acuză și managerul spitalului – ”trebuia să iasă și să spunea dacă s-a opus... lașitatea asta omoară”.

Ungureanu nu îl scoate din cauză nici pe ministrul Sănătății, deși consideră că acesta ”doar a avizat Ordinul”.

”Vreau ca mâine ministrul Sănătății să iasă și să explice tot! Vreau o comunicare clarissimă”, spune Ungureanu, subliniind „Vreau să terminăm cu această isterie, cu o singură boală”.  

Întrebat dacă s-au încălcat drepturi ale pacienților, Ungureanu a punctat din nou: ”Se încalcă toate drepturile din lume în aceste luni”.

Care este opinia deputatului Ungureanu – trebuie să demisioneze Raed Arafat?

”Din punctul meu de vedere, deciziile dlui Arafat sunt depășite de foarte mult timp”, a răspuns Ungureanu. ”L-am rugat încă din 2015 să facă un pas în spate. Deciziile pripite ale domnului Arafat trebuie analizate - Arafat să facă un pas în lateral, dacă nu în spate! Ministrul Vlad Voiculescu va fi evaluat de premierul Cîțu”.
254
Tagurile:
USR, Raed Arafat, Emanuel Ungureanu

Загрузка...
Protest la Haga restricții olanda lockdown coronavirus covid-19

Proteste ample în Olanda - „Poliția pentru libertate” - VIDEO

0
Mișcarea „Poliția pentru libertate” a luat naștere ca opoziție faţă de măsurile dure ale guvernului din Olanda de a limita răspândirea coronavirusului, pe care grupul le consideră o încălcare a libertăților. E formată în principal din veterani ai armatei și ai poliției.

BUCUREŞTI, 10 apr – Sputnik. În Olanda au loc astăzi manifestații în provincia Utrecht împotriva măsurilor guvernului pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Printre organizatorii manifestaţiilor este mișcarea „Poliția pentru libertate”, care a luat naștere ca opoziție faţă de măsurile guvernului împotriva COVID-19, măsuri pe care grupul le consideră o încălcare a libertăților. Mişcarea este formată în principal din veterani ai armatei și ai poliției.

Sputnik a transmis în direct din Baarn, provincia Utrecht, unde membrii mișcării „Poliția pentru libertate” mărșăluiesc prin oraș pentru a-și exprima opoziția față de măsurile stricte legate de coronavirus.

Locuitorii din Olanda sunt obligați să lucreze de acasă, cu excepția cazului în care este imposibilă îndeplinirea îndatoririlor de la distanță, de asemenea, sunt obligaţi să respecte un interval în care este interzisă ieşirea din case pe timpul nopţii și să urmeze regulile standard privind purtarea măștii și distanțarea fizică. Anumite afaceri, în principal facilitățile de divertisment, sunt în prezent închise.

Se așteaptă ca măsurile de restricţii să rămână în vigoare până pe 20 aprilie.

0
Tagurile:
Olanda, Proteste
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...