Florin Cîțu

Cîțu își bate joc de români cum explică schimbarea orei limită

679
(reînnoit 15:47 10.03.2021)
Premierul Florin Cîțu a explicat de ce s-a luat decizia modificării orei limită de la care este necesară declarația pe propria răspundere

BUCUREȘTI, 10 mar – Sputnik. Premierul Florin Cîțu a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a fost întrebat despre modificarea orei limită pentru părăsirea domiciliului.

Explicația premierului a fost uluitoare: pentru că și alții fac așa! Asta e logica guvernului României!

”Ne-am uitat la ce fac celelalte țări. România este printre cel mai permisive țări”, a spus premierul Cîțu. ”În alte țări nu se iese după 18 seara. Este o măsură cu succes. Vom vedea cum va evalua”.

Solicitat să numească 2 țări UE în care sunt restricții mai dure, Florin Cîțu a numit Franța… și atât! Restul le va publica pe site, a precizat premierul. Deci, premierul României habar NU are ce țări aplică metode mai dure!

Mai mult, premierul continuă bătaia de joc, acuzând românii pentru noile restricții!

Concret, premierul a spus că restricțiile noi sunt ”din cauză că nu toți oamenii au înțeles să respecte regulile”!

”Din momentul în care s-au relaxat condițiile în iarnă că depinde de noi să le respectăm, dar nu toți au înțeles - e o restricție minoră din punctul meu de vedere”, a declarat Florin Cîțu.

Deci nu sistemul sanitar și de intervenție este de vină, cu toate gafele și aberațiile, ci cetățeanul!

Fără comentarii!

 

679
Tematic
Daniel Zamfir denunță o manevră scandaloasă a lui Cîțu – este chiar uluitoare decizia!
Cîțu vrea să scoată mai mulți polițiști în stradă
Premierul Cîțu anunță începerea etapei 3 de vaccinare acolo unde sunt locuri libere
Sindicaliști în Piața Victoriei: ”Jos Guvernul Cîțu!”
România intră în lockdown? Ce spune premierul Cîțu
Klaus Iohannis

Iohannis - anunț: când scăpăm de carantina de noapte

28
Președintele României a declarat că dorința sa este să se renunțe cât mai curând la starea de alertă, dar că, în ceea ce privește carantina pe timp de noapte, impusă încă din luna noiembrie a lui 2020, nu poate da un pronostic.

BUCUREȘTI, 23 apr – Sputnik. Președintele României, Klaus Iohannis, a ieșit, astăzi, 23 aprilie 2021 și a făcut câteva declarații de presă de interes major pentru toți românii.

Șeful statului a atins două subiecte sensibile la care toți românii doresc să afle un răspuns ferm cât mai curând. Este vorba despre problema stării de alertă și despre carantina pe timp de noapte.

Klaus Iohannis a explicat, cu referire la renunțarea la starea de alertă și la carantina pe timp de noapte că lucrurile nu se vor întâmpla de azi pe mâine și că, pe măsură ce pandemia se reduce, gradual se vor relaxa măsurile care au fost necesare pentru a controla răspândirea acestui virus.

”Comitetul Naţional evaluează permanent, împreună cu INSP fac propuneri şi veţi vedea că uşor, uşor se atenuează câte o măsură, până când în final ieşim din pandemie şi ne reluăm viaţa normală”, a precizat Klaus Iohannis.

Referitor la renunțarea la starea de alertă, Klaus Iohannis a declarat că, în măsura în care se reduce pandemia şi se reduce numărul de îmbolnăviri, la un moment dat, la o analiză serioasă, se va renunţa la prelungirea stării de alertă.

”Eu personal îmi doresc cât mai repede să ajungem în această etapă”, a punctat Iohannis.
28
Tagurile:
carantină, Klaus Iohannis

Загрузка...
Dan Chitic

Dan Chitic îl anulează pe Ciolacu - și pretențiile liderului PSD

226
Cunoscutul avocat se revoltă după ultimele declarații ale liderului PSD, care își arogă merite pentru ultimele evenimente

BUCUREȘTI, 23 apr – Sputnik. Ultimele apariții ale lui Marcel Ciolacu au adus un element nou – faptul că PSD ar avea meritul de a-l fi dat jos pe Vlad Voiculescu. Cel puțin asta reiese din declarații – fapt care îl revoltă pe Dan Chitic, una dintre cele mai puternice și consecvente voci care au protestat contra fostului ministru.

”Ciolanu ne explică la tv cum el și PeeeSeeeDeee-ul l-au dat jos pe VVoiculescu”, scrie ironic Dan Chitic, atrăgând atenția că Ciolacu ”mai spune cum el nu cere oamenilor sa iasă in stradă “ca sa nu se îmbolnăvească”.

În plus, Chitic remarcă un altă pretenție a lui Ciolacu - că opoziția nu ar face-o strada, ci ”o face el hotărât din Parlament” – adică ”de acolo de unde au votat de doua ori si starea de Urgenta a Gauleiterului Iohannis, Legile 55 și 136/2020 și cele 2 guverne Orban”, punctează avocatul.

Ei bine, pe lângă arogarea meritelor în cazul Voiculescu, Ciolacu a anunțat și că PSD va intra în ”grevă parlamentară” – un procedeu neobișnuit, pe care Dan Chitic îl ironizează în contextul dat: ”Atât de ferm și eficient e încât ce poate face e doar “greva parlamentară”.

”Păi de ce să facă greva? Oricum nu au făcut nimic pana acum, nici nu ne vom da seama că sunt în grevă”, punctează dur Dan Chitic.

De fapt, ”orice cuvânt în plus e prea mult pentru acest nimic”, îl nimicește Chitic pe Ciolacu, subliniind un aspect recunoscut de majoritatea analiștilor: ”Clar e că singura opoziție a regimului a fost aia din stradă”.

Și, la fel de clar este că ”pentru 2024 trebuie să construim o opoziție viabilă și credibilă și în Parlament”, conchide Dan Chitic, subliniind – ”în rest, oricâte procente ar avea în sondajele alea făcute din pix, singura concluzie pe care o pot trage după ce l-am ascultat 5 minute pe Ciolacu e R.I.P. PSD!”

Ca un post scriptum, Dan Chitic preia un comentariu în care i se spune că ”Nu e frumos sa spui "RIP PSD!" . Trebuie spus pe de-a dreptul MU(…)E PSD”.

”Cu asta s-au învățat și nu le mai este greață”, spune comentatorul citat de Dan Chitic, argumentând cu alte fapte ale PSD: ”Carmen Avram a votat la Bruxelles legea LGBT precum și aia cu Pașaportul de vaccinare. Alături de Manda Olguței. Numai patrihoți unul si unul”.

Cam asta e imaginea noului PSD – european, aliniat la grupul progresist.

226
Tagurile:
PSD, Marcel Ciolacu, Dan Chitic

Загрузка...